Προς το περιεχόμενο

WINDOWS 7 σπαστικά μηνύματα

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα ΧΡ και τώρα που αποφάσισα να βάλω τα 7 για κάθε ΜΛΚία μου βγάζει διάφορα μηνύματα όπως ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τέτοια που καταλήγουν πολύ σπαστικά,

μίποσ υπάρχει τρόπος να τα απενεργοποιήσω?

ακόμα και όταν ανοίγω μερικά προγράμματα που βγάζει μήνυμα και έχει ΝΑΙ και ΟΧΙ και πρέπει να πατήσω ΝΑΙ για να ανοίξει

Δημοσ.

ρε φίλε thanks για την βοήθεια αλλά άμα μπορείς στα ελληνικά να τα γράψεις γιατί όπως τα έχεις γράψει δεν μπορώ να τα βρω στα ελληνικά

Δημοσ.

Αυτό με τη χαζή ασπίδα δίπλα του, θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο με μία κάθετη μπάρα επιλογής, τα υπόλοιπα φαντάζομαι είναι αυτονόητα.

ΥΓ: Δεν υπάρχει ένας χριστιανός να μας μεταφράσει στα Ελληνικά τη διαδρομή;:lol:

Δημοσ.

Απο προβολή κατηγοριών, πηγαίνεις στο σύστημα και ασφάλεια->Κέντρο ενεργειών (μπλε σημαιάκι)->Ενότητα ασφάλεια->Επιλογή επιπέδου UAC.

Δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να το απενεργοποιήσεις τελείως πάντως. Αναλόγως

=καλός χριστιανός, yeah

Δημοσ.

ελπιζω να εχεις ενα καλο antivirus και firewall γιατι μολις απενεργοποιησες ολο το συστημα ασφαλειας του λειτουργικου σου... :)

Δημοσ.
ελπιζω να εχεις ενα καλο antivirus και firewall γιατι μολις απενεργοποιησες ολο το συστημα ασφαλειας του λειτουργικου σου... :)

Σιγά το σύστημα ασφαλείας.

Μια χαρά δουλεύει και το firewall και ο defender των windows χωρίς το εκνευριστικότατο UAC ("γεια σου είμαι ένας ιός, θέλεις να καταστρέψω το pc σου" ALLOW - DON'T ALLOW).

Ένα home σύστημα με τα παραπάνω και ένα τυπικό antivirus είναι υπέρ καλυμμένο.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί αν το είχε ενεργοποιημένο θα καταλάβαινε ότι ένα αρχείο έχει virus χωρίς να έχει antivirus, seriously? :o

θα πάταγε το Allow κανονικότατα και δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι...

Δημοσ.
έχω μόνο το avast

Χαχαχ μπορώ να σου στείλω λινκ να κατεβάζει κάνα φιλότιμο nod32/kaspersky η θα σπασω κάνα rule του σάιτ για παρότρυνση σε παράνομο / πειρατικό σάιτ ;;;; :Ρ

Δημοσ.

τα έχω δοκιμάσει όλα, σαν το avast δεν έχω δει. αξιόπιστο είναι και το ANTIVIR.

ιδικά το kasperski και γνήσιο να μου το δώσουν δεν το βάζω στον υπολογιστή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...