Προς το περιεχόμενο

Τι δεν παιζει?

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να παρω μαλλον μια 5850.Οι ερωτησεις μου ειναι δυο?Ποια μαρκα προτεινετε για το συγκεκριμενο μοντελο.Και 2ον,ποια η αρνητικη διαφορα που θα δω σε ενα παιχνιδι υψηλων γραφικων σε σχεση με μια ανωτερη καρτα των 400E?Θα ειναι μεγαλη,μικρη?Αξιζει η αγορα μιας ανωτερης απο την 5850 με τα υπαρχων παιχνιδια που κυκλοφορουν?

Δημοσ.
To σύστημα σου ποιο είναι ;

Η οθόνη ; :P

Θα παρω μια 1920 x 1200. Δεν νομιζω να θες αλλο στοιχειο εκτος αναλυσης(θα σου λεγα και ποια ειναι απλα δεν εχω αποφασισει)

Δημοσ.
Προκειται να παρω μαλλον μια 5850.Οι ερωτησεις μου ειναι δυο?Ποια μαρκα προτεινετε για το συγκεκριμενο μοντελο.Και 2ον,ποια η αρνητικη διαφορα που θα δω σε ενα παιχνιδι υψηλων γραφικων σε σχεση με μια ανωτερη καρτα των 400E?Θα ειναι μεγαλη,μικρη?Αξιζει η αγορα μιας ανωτερης απο την 5850 με τα υπαρχων παιχνιδια που κυκλοφορουν?

Για το μαρκα,θα σου προτεινα εφοσον παρεις reference Καρτα να παρεις την φθηνοτερη του πλανητη που θα βρεις.

Δηλ κατα κυριο λογο καμμια saphire.

Να ξέρεις πως ειναι πάντα υποκειμενικο το αν αξιζει να αναβαινεις κατηγορια,κοιτας πάντα τιμη/αποδοοση.

Εγω τουλαχιστο αυτο κάνω.

Δημοσ.
Για το μαρκα,θα σου προτεινα εφοσον παρεις reference Καρτα να παρεις την φθηνοτερη του πλανητη που θα βρεις.

Δηλ κατα κυριο λογο καμμια saphire.

Να ξέρεις πως ειναι πάντα υποκειμενικο το αν αξιζει να αναβαινεις κατηγορια,κοιτας πάντα τιμη/αποδοοση.

Εγω τουλαχιστο αυτο κάνω.

Tι θα πει reference?=D

Το φθηνο πρεπει να να συμβαδιζει με το ποιοτικο παντως.Δεν θα παρω την φθηνοτερη αν δεν ειναι αναλογικα ποιοτικη.

ακυρο,εμαθα τι θα πει.

Τελικα να παω για καλυτερη καρτα η οχι?Γενικοτερα δεν καταλαβαινω αν η διαφορα ειναι τοσο μικρη τι κερδιζουν καποια βαζοντας 2 καρτες των 600-700ευρω?

Δημοσ.

Μια χαρά ποιοτική είναι η sapphire.

Aπο εδώ:

http://acornshop.gr/view_product.php?productid=17240&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=221&key=f13a6b0e3d95a591172eb584722a68c6&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

p.s reference = stock cooler της ati. αρχική υλοποίηση της κάρτας (τρόπο τινά :P)

reference

non reference

Δημοσ.

Καλά αν είναι μόνο για την τιμή, τα +12€ που θα δώσει στο πλαίσιο για την gigabyte 5850 αξίζουν, όχι μόνο για το +1 έτος εγγύησης, αλλά και για το δυνατό after sale. :-)

Υ.γ. δεν έχω ιδέα πόσο καλό ή μη είναι το acornshop.gr

Δημοσ.
Tι θα πει reference?=D

Το φθηνο πρεπει να να συμβαδιζει με το ποιοτικο παντως.Δεν θα παρω την φθηνοτερη αν δεν ειναι αναλογικα ποιοτικη.

ακυρο,εμαθα τι θα πει.

Τελικα να παω για καλυτερη καρτα η οχι?Γενικοτερα δεν καταλαβαινω αν η διαφορα ειναι τοσο μικρη τι κερδιζουν καποια βαζοντας 2 καρτες των 600-700ευρω?

Η διαφορά υπάρχει και είναι μεγάλη στο παράδειγμα που αναφέρεις. Απλά, αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία αν η 5850 θα αποδίδει 50 fps και αυτές οι 2 κάρτες 90 fps, γιατί εσύ δεν θα καταλαβαίνεις διαφορά, η κίνηση θα είναι το ίδιο ομαλή. Άρα, αυτοί που το κάνουν αυτό, το κάνουν ή γιατί έχουν το μικρόβιο ή γιατί έχουν λεφτά για πέταμα.

Τώρα βέβαια, κάποια στιγμή στο (μακρινό; ) μέλλον θα κυκλοφορήσουν παιχνίδια που θα ζορίσουν υπερβολικά την 5850 σου και αυτή θα βγάζει πχ 25-30 fps και δεν θα μπορείς να παίξεις ομαλά, ενώ ο άλλος με τις δύο κάρτες θα βγάζει 50 fps και δεν θα έχει πρόβλημα.

Αλλά κρίνοντας από το πώς κινείται η κατάσταση, το να βγουν πολλά παιχνίδια που θα ζορίσουν σοβαρά την 5850 στο κοντινό μέλλον δεν μοιάζει πιθανό. Αγόρασε άφοβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...