panostuner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τα htc, για μένα,είναι τα κορυφαία smartphone!!Exουν περάσει πολλά smartpfone απ τα χέρια μου και πιστεύω πως τα htc είναι τα καλύτερα!!Ασε που όποιος ψάχνεται βρίσκει τα ΠΑΝΤΑ για windows mobile και ειδκά σε htc!!
kostasSTi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αν νομίζεις οτι τα wm έχουν τα πάντα, τότε κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά σε iOS και Android να αλλάξεις γνώμη
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μεταξυ των 2, σιγουρα το μηλο. μα το σκεφτηκαν πολυ στην se να βαλουν εκδοση android που δεν αναβαθμιζεται?
planelover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ΟΚ σας ευχαριστώ πολύ όλους! Πάω για iPhone 4 τελικά...τελευταία μου ερώτηση, να το περιμένω να έρθει στην Ελλάδα (σεπτέμβριο έχω ακούσει)ή να το πάρω από εξωτερικό, και αν είναι από που;
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 καλή επιλογή (για άλλους η καλύτερη, για άλλους οχι) Μιας και θα δούν και άλλοι το θέμα απλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι μα το σκεφτηκαν πολυ στην se να βαλουν εκδοση android που δεν αναβαθμιζεται? επίσημα μέχρι το τέλος του έτους το xperia θα αναβαθμιστεί σε android 2.1 ή 2.2
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αυτο ανακοινωθηκε προσφατα; Γιατι θυμαμαι μεχρι πριν καποιο καιρο που διαβαζα κι ελεγαν οτιδε θα παει στη 2 πολυ καλο για τους ιδιοκτητες
damastes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αυτο ανακοινωθηκε προσφατα; από το site της sony επίσημη ανακοίνωση The Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro smartphones will all receive software upgrades during their lifecycle to improve performance and add new communication and entertainment experiences. From Q3 2010 onwards, the Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro smartphones will be upgraded to run on the Android 2.1 operating system in selected markets
iGoPod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ΟΚ σας ευχαριστώ πολύ όλους! Πάω για iPhone 4 τελικά...τελευταία μου ερώτηση, να το περιμένω να έρθει στην Ελλάδα (σεπτέμβριο έχω ακούσει)ή να το πάρω από εξωτερικό, και αν είναι από που; εγω που πηρα τηλ να το παραγγειλω απο βονταφον μου ειπαν αυγουστο επισης το εχουν παραγγειλι αλλα 500 ατομα απο ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.