Προς το περιεχόμενο

Xperia X10 ή iPhone 4;

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα htc, για μένα,είναι τα κορυφαία smartphone!!Exουν περάσει πολλά smartpfone απ τα χέρια μου και πιστεύω πως τα htc είναι τα καλύτερα!!Ασε που όποιος ψάχνεται βρίσκει τα ΠΑΝΤΑ για windows mobile και ειδκά σε htc!!

Δημοσ.

Αν νομίζεις οτι τα wm έχουν τα πάντα, τότε κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά σε iOS και Android να αλλάξεις γνώμη :-)

Δημοσ.

ΟΚ σας ευχαριστώ πολύ όλους! Πάω για iPhone 4 τελικά...τελευταία μου ερώτηση, να το περιμένω να έρθει στην Ελλάδα (σεπτέμβριο έχω ακούσει)ή να το πάρω από εξωτερικό, και αν είναι από που;

Δημοσ.

καλή επιλογή (για άλλους η καλύτερη, για άλλους οχι)

Μιας και θα δούν και άλλοι το θέμα απλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι

μα το σκεφτηκαν πολυ στην se να βαλουν εκδοση android που δεν αναβαθμιζεται?

επίσημα μέχρι το τέλος του έτους το xperia θα αναβαθμιστεί σε android 2.1 ή 2.2

Δημοσ.

Αυτο ανακοινωθηκε προσφατα; Γιατι θυμαμαι μεχρι πριν καποιο καιρο που διαβαζα κι ελεγαν οτιδε θα παει στη 2

πολυ καλο για τους ιδιοκτητες

Δημοσ.
Αυτο ανακοινωθηκε προσφατα;

από το site της sony επίσημη ανακοίνωση

The Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro smartphones will all receive software upgrades during their lifecycle to improve performance and add new communication and entertainment experiences. From Q3 2010 onwards, the Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro smartphones will be upgraded to run on the Android 2.1 operating system in selected markets

Δημοσ.
ΟΚ σας ευχαριστώ πολύ όλους! Πάω για iPhone 4 τελικά...τελευταία μου ερώτηση, να το περιμένω να έρθει στην Ελλάδα (σεπτέμβριο έχω ακούσει)ή να το πάρω από εξωτερικό, και αν είναι από που;

εγω που πηρα τηλ να το παραγγειλω απο βονταφον μου ειπαν αυγουστο επισης το εχουν παραγγειλι αλλα 500 ατομα απο ελλαδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...