Προς το περιεχόμενο

Xperia X10 ή iPhone 4;

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson xperia x10 και στο καινούριο iphone 4, αλλά δεν ξέρω ποιο απ΄τα δύο να επιλέξω. Απ'την μία το x10 έχει πολύ ωραίο design αλλά απ'την άλλη το iPhone έχει τα Apps και έχει και "το όνομα"...εσείς τι θα προτείνατε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

• Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα!

Είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson xperia x10 και στο καινούριο iphone 4, αλλά δεν ξέρω ποιο απ΄τα δύο να επιλέξω. Απ'την μία το x10 έχει πολύ ωραίο design αλλά απ'την άλλη το iPhone έχει τα Apps και έχει και "το όνομα"...εσείς τι θα προτείνατε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Το σκεφτομουν και εγω για το Xperia, αλλα μετα απο διαβασμα κατεληξα πως βγαζει αρκετα προβληματα προς το παρον. Δεν ξερω, ισως κανω λαθος, απλα καταλαβα πως υπηρχαν πολλα παραπονα απο τους κατοχους.

Οπως και να εχει, αναμεσα στα δυο αυτα, σιγουρα το iphone. Θυσιαζεις βεβαια την οθονη (το μεγεθος εννοω), αλλα...

Δημοσ.

Το iphone 4 πραγματικά θα είναι καταπληκτικό οταν βγεί και στην ελληνική αγορά και αξίζει πιστευώ να περιμένεις,το θέμα ειναι το θα περιμένεις πολύ αν δεν έχεις κάνει προπαραγελία εκτος και αν το πάρεις απο έξω:mad:

Αν είμουν στην θέση σου και δεν μπορόυσα να περιμένω για το iphone 4 θα έπαιρνα το N900 της nokia

Δημοσ.

Το xperia ξεχνά το, αν θες android πήγαινε σε desire ή καλύτερο απο αυτο όταν βγει.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Και εγω ειμαι μεγαλος υποστηρικτης του Android αλλα μεταξυ των δυο που προτεινεις θα σου ελεγα να μην επιλεξεις το Xperia κυριως λογου του κακου software και της πολυ κακης αναβαθμισiμοτητας που θα προσφερει η SE

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ πολύ, μάλλον προς iPhone πάω καλύτερα...τα htc αξίζουν; πάντα συγκριτικά με το iPhone...

Δημοσ.

εννοειται οτι αξιζουν το htc desire ειναι απολυτα ισαξιο του iphone και με 150 ευρω παρακατω..τα εχει ολα (iphone no ραδιο) και τπτ κλειδωμενο (βιντεο κληση&bluetooth που δεν εχει το iphone) και με ενα λειτουργικo πανομοιοτυπο του iphone android store και τα ολα τα σιναφυ :)

Δημοσ.

android και iPhone OS είναι το μέλλον.xperia x10 ούτε καν να το σκέφτεσαι είναι θεοαργο και χωρίς αναβαθμισεις.Πάρε desire ή galaxy s που είναι πολύ καλά.Βέβαια αυτά αν δεν μπορείς να περιμένεις για iPhone 4 που είναι ότι καλύτερο σε software και οθόνη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσ.

Αφού μιλάμε για τώρα ή γενικότερα το καλοκαίρι iPhone 4 είναι μονόδρομος.. Καλύτερο από όλα σύμφωνα με τα specs πάντα.. HD με τα όλα του.. Τώρα μπορεί μετά το καλοκαίρι να βγει κάτι καλύτερο από android και το άλλο καλοκαίρι πάλι η apple θα απαντήσει και παει λέγοντας.. Πάντως επειδή τέθηκε θέμα αξιοπιστίας τα 2 iPhone που είχα όπως και των φίλων μου..διαμαντια..

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
εννοειται οτι αξιζουν το htc desire ειναι απολυτα ισαξιο του iphone και με 150 ευρω παρακατω..τα εχει ολα (iphone no ραδιο) και τπτ κλειδωμενο (βιντεο κληση&bluetooth που δεν εχει το iphone) και με ενα λειτουργικo πανομοιοτυπο του iphone android store και τα ολα τα σιναφυ :)

εγω πιστευω με το iphone den σιγγρινετε τιποτα εχει ο πατερας μου htc καμια σχεση

Δημοσ.

Όντως δε συγκρίνεται η ποιότητα της HTC με τα μήλα. Εγώ θα έλεγα να περιμένεις την απάντηση της HTC στο Galaxy της Samsung.

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου δεν θελειι καμια σκεψη...

iphone4 φυσικα......

και εγω σκεφτομουν για xperia και πηρα τελικα iphonwe 3gs και εκανα πολυ καλα.... δουλεψα με ενος φιλου το xperia και αγαπησα το iphone ακομα πιο πολυ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...