Προς το περιεχόμενο

PDF σε WORD με SYSTRAN

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

διάβασα κάπου ότι το SYSTRAN μπορεί να μετατρέψει pdf σε word.Αληθεύει;Εάν ,ναι,γνωρίζει κανείς τον τρόπο(πρόκειται όμως για πολυτονικό κείμενο);

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1. σε τι κατάσταση είναι το pdf? Μπορείς να επιλέξεις με το εργαλείο γραμμές κειμένο;

2. Μπορείς και με Abby FiniReader να πάρεις κείμενο και να το εξάγεις σε word κτλ.

Systran χρησιμοποιεί κανείς για μετάφραση κειμένου (φτωχή), την οποία μπορείς να κάνεις δωράν με υπηρεσίες δωρεάν πχ από google κτλ

Δημοσ.

Και εγώ ψαχνόμουν γι τέτοια μετάφραση με το SYSTRAN αλλά 2 γνωστοί μου μου είπαν οτι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό...Και έτσι το παράτησα!Αν το δοκιμάσει κανείς και το αποτέλεσμα είναι καλό να μας το πει...Αλλα δύσκολο διότι απ οτι ξέρω η μετάφραση είναι κατά λέξη!

Δημοσ.

Στέλνω παρακάτω μια σχετική σελίδα pdf (από Δημόσια Βιβλιοθήκη),καθώς και την επεξεργασία μιας σελίδας με το FineReader 8.0.

Οποιαδήποτε βοήθεια φυσικά ευπρόσδεκτη.

http://rapidshare.com/files/401068634/_______________________PDF.7z.html

http://rapidshare.com/files/401069047/DOKIMASTIKO_PDF.pdf.html

Υ.Γ. Συγγνώμη που τα στέλνω ως URL ,αλλά τα συμπιεσμένα αρχεία μου εμφανιζόντουσαν ως λαθεμένα .

Δημοσ.

Δες ένα σχετικό θέμα που ίσως σε βοηθήσει:

Abbyy Finereader 8.0

Επίσης, δες τα αποτελέσματα της οπτικής αναγνώρισης της πρώτης περιόδου από το pdf με το Finereader 10 (α) και της αυτόματης μετατροπής σε πολυτονικό με τον Αυτόματο Πολυτονιστή της Ματζέντα (β). (δεν έκανα καμία διόρθωση)

(α) Την τοϋ Ελικώνος κορυφή ν αί της Μνημοσύνης θυγατέρες οίκήσασαι Μοϋσαι, επί μακρόν τά αυτών διεδίδοσαν δώρα πασι τοις δυνηθεϊσι μέχρις εκείνης «ναβήναι.

(β) Τὴν τοϋ Ἑλικῶνος κορυφὴ ν αἳ τῆς Μνημοσύνης θυγατέρες οἰκήσασαι Μοϋσαι, ἐπὶ μακρὸν τὰ αὐτῶν διεδίδοσαν δῶρα πᾶσι τοῖς δυνηθεϊσι μέχρις ἐκείνης «ναβῆναι.

Όπως βλέπεις, είναι γενικά αποδεκτό το κείμενο, αλλά χρειάζεται διορθώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...