Προς το περιεχόμενο

Το ΗTC TD2 δεν συγχρονιζει

Monster15184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω το HTC TD 2 και του εκανα αναβαθμισει στα 6.5 WM αλλα δεν συγχρονιζει με τον υπολογιστη και δεν μπορω να περασω τις επαφες μου μεσω του Outlook

• Moderators
Δημοσ.
Γεια σας

Εχω το HTC TD 2 και του εκανα αναβαθμισει στα 6.5 WM αλλα δεν συγχρονιζει με τον υπολογιστη και δεν μπορω να περασω τις επαφες μου μεσω του Outlook

Δεν σου ανοιγει το windows mobile device center εννοεις?

Δημοσ.

ναι δεν το τρεχει

---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:22 ----------

ναι δεν το τρεχει

δεν βρισκει την συσκευη

• Moderators
Δημοσ.
ειναι γνησια Ρομ ειχα την δωρεαν αναβαθμισει απο 6,1 σε 6,5 hard reset εννοεις το κοκκινι κουμπι που εχει

Oχι, αυτο ειναι το soft reset δηλαδη απλη επανεκινηση.

Θα πας στις Ρυθμισεις συστηματος, και καπου εκει θα βρεις την επιλογη. Εγω εχω αγγλικα win και το γραφει Wipe Device, δεν θυμαμαι τον ελληνικο ορο, νομιζω Επαναφορα "κατι" πρεπει να ειναι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτο θα σου διαγραψει οτιδηποτε εχεις περασει εσυ ο ιδιος στην συσκευη (προγραμματα, ραντεβου κλπ), αλλα ΟΧΙ απο την καρτα μνημης.

Τελος παντων, κανε το απο εκει και μετα θα εισαι ενταξει λογικα.

Πριν το κανεις ομςως πες μου αν εχεις κανει τιποτα tweaks ή αν εχεις πειραξει την registry (αν δεν ξερεις που αναφερομαι τοτε δεν το εχεις κανει οποτε παμε παλι στο hard reset).

• Moderators
Δημοσ.
επαναφορα συστηματος εχω κανει κανονικα δεν εχω πειραξει τιποτα tweaks ή τιν registry

Ανοιξε το activesync απο την συσκευη σου και κοιτα αν ειναι επιλεγμενη η επιλογη συγχρονισμου απο usb. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...

Eκτος αν καποιο απο τα προγραμματα που εχεις βαλει σου "σκοτωνει" το activesync, οποτε κανε πρωτα το παραπανω και ποσταρε για να σου δωσω εναλλακτικη.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι λογικο, μετα απο hard reset θα επρεπε να τρεχει. Εξακολουθω να πιστευω πως εχει γινει κατι με καποιο απο τα προγραμματα που εχεις εγκαταστησει.

Πηγαινε εδω http://s-k-tools.com/index.html?m_downloads.html και κατεβασε το προγραμμα SK Tools. Ανοιξε το και στις επιλογες του θα βρεις την ενδειξη Notifications Queue. Πατα πανω και μετα πατησε το αριστερο κουμπι που λεει Action και μεσα απο το μενου που θα εμφανιστει, την επιλογη Recreate ActiveSync.

Το παραπανω δεν σου λυνει το προβλημα που υποθετω πως ειναι το conflict καποιας εφαρμογης, αλλα τουλαχιστον θα σου επιτρεψει να συγχρονισεις την συσκευη. Απο κει και περα εγω θα εκανα παλι Επαναφορα και θα περνουσα ενα ενα τα προγραμματα μου συνδεοντας την συσκευη στον υπολογιστη καθε φορα μεχρι να βρω ποιο προγραμμα ευθυνεται.

Προσοχη με το SK Tools ειναι πολυ δυνατη εφαρμογη, μην πειραξεις επιλογες που δεν γνωριζεις τι κανουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...