spid_x Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εχω το acer http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6711 και θελω να παιξω age of empires 2 που ειναι ενα καθολου απαιτητικο παιχνιδι. Μολις παω να το τρεξω μου βγαζει το εξης.Could not initialize graphics system.Make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw. Ελεγξα καποια πραγματα που βρηκα οτι πρεπει να κανω και ηταν ολα οκ. Ξερει κανεις αν μπορω να παιξω το παιχνιδι στο netbook?
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το να σου βγάζει αυτό το μήνυμα κατά 99% είναι πρόβλημα με το DirectX Αν θες γράψε dxdiag στην εκτέλεση για να δεις την κατάσταση της DirectX εγκατάστασης σου.
EddieObscurant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Kατέβασε το directx, βάλε και τους τελευταίους drivers της ιντελ για την κάρτα, βάλε και to τελευταίο patch που έχει βγει για το παιχνίδι και αν ούτε τότε δεν δουλεύει δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μάλλον πάντως πρέπει να είναι θέμα ανυπαρξίας των drivers της ιντελ που δεν κάνουν για τπτ.
TEOKOS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κάνε ότι σου λέει ο φίλος παραπάνω.Το συγκεκριμένο παιχνίδι το παίζω εγώ σε παρεμφερές με το δικό σου μηχάνημα
spid_x Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Επειδη μου εχει σπασει τα νευρα λιγο το συγκεκριμενο θεμα... Μπορει καποιος να μου δωσει ακριβη links για directx driver της vga ?
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 http://www.softpedia.com/progDownload/DirectX-9.0c-Redistributable-Download-3545.html Φρέσκο φρέσκο
spid_x Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το εχω κατεβασεις αυτο. Το κανω εξαγωγη σε ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας και μετα κανω το setup. Κανω κατι λαθος? Εντωμεταξυ μετα απο επανεκκινηση μου βγαζει κατι προγραμματα να εκτελεστουν. Και γενικα μπερδευεται η δουλεια. Το gma της intel ειναι στα προγραμματα κανονικα.
spid_x Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εκανα εγκατασταση τα παραπανω αλλα ακομη μου βγαζει το αρχικο μηνυμα. Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στα γραφικα? Μηπως δεν μπορω να παιξω age στο netbook? Με ubuntu δεν παιζει να τρεξει ε?
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 http://www.ngcoders.com/downloads/custom-intel-gma-500-xp-drivers-for-netbooks #?!@εταιρείες δεν σκέφτονται τον νοσταλγώ που θέλει να παίξει κάνα ωραίο παιχνιδάκι, πέρνα τον παραπάνω οδηγό,σιγουρέψου όμως πρώτα ότι μπορείς να επαναφέρεις τις αλλαγές σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.
spid_x Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 http://www.ngcoders.com/downloads/custom-intel-gma-500-xp-drivers-for-netbooks #?!@εταιρείες δεν σκέφτονται τον νοσταλγώ που θέλει να παίξει κάνα ωραίο παιχνιδάκι, πέρνα τον παραπάνω οδηγό,σιγουρέψου όμως πρώτα ότι μπορείς να επαναφέρεις τις αλλαγές σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Μπα μου πεταει error οταν παω να κανω setup κατι αλλο???
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Πρέπει να μπεις στην διαχείριση συσκευών να κατάργησης τον driver που έχεις τώρα,αν χρειαστεί κάνεις επανεκκίνηση,αλλιώς κάνεις ο ίδιος ανανέωση και όταν σου βγει το "νέο" υλικό δεν κάνεις αυτόματη εγκατάσταση αλλα του λες να πάει στον φάκελο GMA500_ΧΡ/driver και αν πιάσει.
spid_x Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Πρέπει να μπεις στην διαχείριση συσκευών να κατάργησης τον driver που έχεις τώρα,αν χρειαστεί κάνεις επανεκκίνηση,αλλιώς κάνεις ο ίδιος ανανέωση και όταν σου βγει το "νέο" υλικό δεν κάνεις αυτόματη εγκατάσταση αλλα του λες να πάει στον φάκελο GMA500_ΧΡ/driver και αν πιάσει. Εκανα καταργηση και γ$%^&ε το σύμπαν.φορτώνουν τα windows αλλα πετάει μπλε εικόνα και κάνει επανεκίννηση μονο του. Ξέρετε πως θα ξεκινησω με safe mode? ή τι αλλο πρεπει να κανω για να το διορθωσω? Ευτυχως εχει και ubuntu το netbook και εγινε μισο το κακο
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 εχεις recovery partition; αν ναι πατας alt+f8 αν θυμαμαι καλα αλλιως την ωρα που μπουταρει ψαξε με ποιο απο τα f keys επιλεγεις πως θελει να μπει μεσα(συνηθως f8 η f10)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.