Προς το περιεχόμενο

Ps3- best tennis game

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο tennis για το πλέι; Υπαρχει κάποιο που να υποστηρίζει online αναμετρήσεις; Οπως πχ το FIFA σε ποδοσφαιρακι;

Έχω υποψην μόνο το virtual tennis 2009 της sega αλλά δεν ξέρω, λέει τπτ αυτό;

Sent from my iPod Touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Ποιο είναι το καλύτερο tennis για το πλέι; Υπαρχει κάποιο που να υποστηρίζει online αναμετρήσεις; Οπως πχ το FIFA σε ποδοσφαιρακι;

Έχω υποψην μόνο το virtual tennis 2009 της sega αλλά δεν ξέρω, λέει τπτ αυτό;

Sent from my iPod Touch using Insomnia.app

τα μόνα παιχνίδια τέννις που μ'αρέσουν είναι τα virtua tennis,επειδή είναι αρκετά arcade γενικά στο gameplay τους και έχουν διάφορα ωραία mini games στο career mode.

για Online δεν γνωρίζω καθώς το έχω στο 360 και δεν την συνδέω την κονσόλα ποτέ.

λέει όμως στο wiki οτι έχει :

All new online-ranking system. Join and play with your friends and in-game opponents to keep-up your ranking! (No online play is available on the PC Version. Can only play with friends on the same PC)

Δημοσ.

Ναι αν σ'αρέσει το πραγματικό τένις και άν έχεις ΥΠΟΜΟΝΗ να το μάθεις. Τότε ναι είναι ο καλύτερος εξομοιωτής που υπάρχει ΜΑΚΡΑΝ.

Αλλα ο περισσότερος κόσμος θα προτιμήσει σίγουρα το Virtual tennis.

Δημοσ.

Το Virtua Tennis ειναι για γελια.Απορω που εχουν το θρασος να το ονομαζουν Tennis..Παρε το Top Spin 3 και δεν θα απογοητευτεις.Μπορεις να το βρεις πολυ φθηνα πλεον και Ελλαδα και εξωτερικο.Top Spin3 σε ps3 και Grand Slam Tennis σε wii ειναι ο,τι καλυτερο αυτη τη στιγμη σε εξομοιωτες τεννις.

Δημοσ.

Να έχεις υπόψη σου όμως ότι όπως αναφέρθηκε και ποιό πάνω πρόκειται για εξομοιωτή με ότι αυτό συνεπάγεται για τον χειρισμό του και για την δυσκολία του. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικός αθλητικός τίτλος και με αρκετό βάθος και αν σε αρέσει το τέννις τότε θα τον ευχαριστηθείς πραγματικά.

Δημοσ.

Top spin rules my friend.

Αλλά 1 παιχνίδι που πιστεύω είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει με ρακέτα είναι το Table Tennis. (Πινγκ Πονγκ), συγκεκριμένα στην έκδοση για xbox 360.

Ο ρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Μπορώ να πώ παιχνίδι που έχει φάσεις απίστευτες και με έκανε να κολλήσω πάρα πολύ.

Λόγος για να αγοράσεις χβοχ 360 κονσόλα αν σε αρέσουν αυτού του είδους τα games.

Παίξε μόνο λίγο και θα με θυμηθείς αυτά που γράφω τώρα.

Έχει πάρει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά από 80+ sites στο gamerankings. 8.5 στα 10 παίρνει από το Gamespot.(όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν)

Το Top spin το πρώτο ήταν το κορυφαίο επίσης άλλα έβγαινε μόνο για το παλιό xbox.

Δημοσ.

Top spin rules my friend.

Αλλά 1 παιχνίδι που πιστεύω είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει με ρακέτα είναι το Table Tennis. (Πινγκ Πονγκ), συγκεκριμένα στην έκδοση για xbox 360.

Ο ρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Μπορώ να πώ παιχνίδι που έχει φάσεις απίστευτες και με έκανε να κολλήσω πάρα πολύ.

Λόγος για να αγοράσεις χβοχ 360 κονσόλα αν σε αρέσουν αυτού του είδους τα games.

Παίξε μόνο λίγο και θα με θυμηθείς αυτά που γράφω τώρα.

Έχει πάρει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά από 80+ sites στο gamerankings. 8.5 στα 10 παίρνει από το Gamespot.(όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν)

Το Top spin το πρώτο ήταν το κορυφαίο επίσης άλλα έβγαινε μόνο για το παλιό xbox.

παλικάρια δεν ξέρω αν το γνωρίζετε,αλλα τώρα που μιλάτε για table tennis,δοκιμάστε το table tennis pro 1,4 version(όχι το τελευταίο )για pc.ξέρω είναι offtopic σοζ .αλλα είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει και δεν συγκρίνεται με τπτ.και μόνο 15 megabyte χαχαχα.

Δημοσ.

Αν καποιος δεν εχει παιξει grand slam tennis στο wii τοτε δεν ξερει τι σημαινει ρεαλιστικο τεννις. Κριμα που δεν βγαινει και για 360, ps3...

Δημοσ.
Αν καποιος δεν εχει παιξει grand slam tennis στο wii τοτε δεν ξερει τι σημαινει ρεαλιστικο τεννις. Κριμα που δεν βγαινει και για 360, ps3...

για τέννις δεν ξέρω πάντος δοκίμασε αυτό το ping pong που λέω και μετά έλα πες μου...σαν το ποντίκι για χειρισμό σε τέτοιο παιχνίδι τπτ.σαν να κρατάς ρακέτα είναι,βάζεις όσα φάλτσα θες και τα κλασικα.

Δημοσ.

Καλά ρε ναι το table tennis πολύ καλό. Το έχω εννοείται από παλιά, αλλά το βαρέθηκα. Μπροστά στο grand slam για wii όμως δεν πιάνει μια...

Δυστυχώς για 360,ps3 ακόμα δεν έχει βγει καλό τεννις. Το virtua είναι εντελώς arcade και αδιάφορο, ενώ το τοπ σπιν 3 έχει πολλά λάθη και glitches που χαλάνε το παιχνίδι...

Δημοσ.
Καλά ρε ναι το table tennis πολύ καλό. Το έχω εννοείται από παλιά, αλλά το βαρέθηκα. Μπροστά στο grand slam για wii όμως δεν πιάνει μια...

Δυστυχώς για 360,ps3 ακόμα δεν έχει βγει καλό τεννις. Το virtua είναι εντελώς arcade και αδιάφορο, ενώ το τοπ σπιν 3 έχει πολλά λάθη και glitches που χαλάνε το παιχνίδι...

Πραγματι το table tennis της Rockstar ηταν καταπληκτικο και στο wii και στο x360.Το Top Spin 3 με το patch δεν εχει κανενα glitch.

@Jason_Rethymno -> Τα κεφαλια σε πειραξαν??Η' μηπως το μπερδευεις με το wii sports tennis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...