Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε ανοιγω εφαρμογες flash player στον mozilla και τον chrome η θα φαει κολλημα η θα κανει διαφορα κουλα προβληματα (πχ σε καποια games δεν εμφανιζει τις φορμες για να προχωρισω στο επομενο επιπεδο, θα κολλησει στη μεση την ωρα που φορτωνει κλπ κλπ)

στον internet explorer ολα παιζουν ρολοι αλλα το θεμα ειναι δεν τα παω καλα με τον internet explorer..

τι εχει παιχτει?????

πως το φτιαχνω αυτο? δεν θελω να αναγκαζομαι να μπαινω απο explorer για να παιξω ενα παιχνιδι :mad:

Δημοσ.
οποτε ανοιγω εφαρμογες flash player στον mozilla και τον chrome η θα φαει κολλημα η θα κανει διαφορα κουλα προβληματα (πχ σε καποια games δεν εμφανιζει τις φορμες για να προχωρισω στο επομενο επιπεδο, θα κολλησει στη μεση την ωρα που φορτωνει κλπ κλπ)

στον internet explorer ολα παιζουν ρολοι αλλα το θεμα ειναι δεν τα παω καλα με τον internet explorer..

τι εχει παιχτει?????

πως το φτιαχνω αυτο? δεν θελω να αναγκαζομαι να μπαινω απο explorer για να παιξω ενα παιχνιδι :mad:

κατεβασε την τελευταια εκδοση flash ισως βοηθησει http://get.adobe.com/flashplayer/

Δημοσ.
κατεβασε την τελευταια εκδοση flash ισως βοηθησει http://get.adobe.com/flashplayer/

αυτην εχω και μαλιστα την εσβησα και την ξαναεγκατεστησα..

εβαλα και το shockwave και την τελευταια εκδοση της java και γενικα οτιδηποτε μπορει να ειχε σχεση αλλα τιποτα..

και το προβλημα το κανει συγκεκριμενα στη σελιδα miniclip.com

εστειλα και εκει στο support mail που εχουν και τους εξηγησα τι προβλημα εχω αλλα.. ακομα απαντηση καμια..

ολα τα παραξενα σε εμενα συμβαινουν :mad:

στο forum του miniclip μου ειπαν οτι φταιει κατι με τα plugin και οταν ρωτησα πως το φτιαχνω μου απαντησαν "Try using google. Just type in plugins."

εγραψα και εγω στο google την λεξη "plugins" και δεν βρηκα καμια λυση :rolleyes:

και απο οτι ειδα εχουν προβλημα και αλλα παιδια σχετικα με αυτο το θεμα!

να και το ποστ που εχω ανοιξει και εκει http://forums.miniclip.com/showthread.php?p=3191251&posted=1#post3191251

ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει με τα plugins και πως φτιαχνεται αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες παλιότερη έκδοση τότε.

Μπορείς επίσης αν έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις και με Opera να δεις τι γίνεται. Δεν μασάει πουθενά.

Επεξ/σία από -[b}{d]-
Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ανακάλυψα πως έφταιγε το Kaspersky και συγκεκριμένα το Anti-Banner. Το απενεργοποίησα και όλα κομπλέ :) Επίσης δες μήπως έχεις κανένα addon που μπλοκάρει στοιχεία flash.

Δημοσ.
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ανακάλυψα πως έφταιγε το Kaspersky και συγκεκριμένα το Anti-Banner. Το απενεργοποίησα και όλα κομπλέ :) Επίσης δες μήπως έχεις κανένα addon που μπλοκάρει στοιχεία flash.

Το οποίο Anti-Banner σου άφηνε τον ie ανέπαφο δηλαδή;

Δημοσ.
-;3433169'']Το οποίο Anti-Banner σου άφηνε τον ie ανέπαφο δηλαδή;

Η δουλειά του είναι να μην αφήνει όλες αυτές τις flash διαφημίσεις να εμφανίζονται στα διάφορα sites. Αλλά μαζί με τις διαφημίσεις μπλόκαρε και άλλα στοιχεία flash όπως παιχνίδια κτλ. Εγώ κατέβασα το Adblock Plus για τις διαφημίσεις και είμαι μια χαρά.

Δημοσ.

τι εχει παιχτει?????

Δοκίμασε και κάτι τελευταίο.

Ενώ είσαι στο παιχνίδι (που χρησιμοποιεί flash) πάτα δεξί κλικ > settings και τσέκαρε ή ξετσέκαρε το "enable hardware acceleration". ;)

Δημοσ.

Σόρρυ που χρησιμοποιώ αυτό το τόπικ αλλά για να μην ανοίγω καινούργιο θα ήθελα τα φώτα σας για ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με τον chrome.

Συγκεκριμένα όταν πάω να προβάλλω τις μικρογραφίες που υπάρχουν εδώ στο φόρουμ, ανοίγει μεν το πλαίσιο προβολής(το γκρίζο-μαύρο φόντο), αλλά δεν μου εμφανίζει τη φωτογραφία. Με mozilla και ie ανοίγουν κανονικά, αλλά επειδή χρησιμοποιώ βασικά τον chrome, ξέρει κάτι κάποιος για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα;

Ξέχασα να αναφέρω ότι δούλευε κανονικά μέχρι να κάνω update στην έκδοση του browser και του flash. Λέτε να φταίει αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βρηκα το προβλημα... δοκιμασα επειδη χρειαστηκε να κανω φορματ να ΜΗΝ εγκαταστησω το klite coded pack και οντως τωρα παιζουν ολα οκ και στον chrome και στον mozilla!!!

ελεος ετσι??

Επεξ/σία από XxMikexX
  • 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...