Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμους με υγρασια

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την ελευση νεου συστηματος σε 2-3 εβδομαδες αποφασισα να παω το συστημα της υπογραφης μου(με αλλο κουτι) πανω στο χωριο και να το εχω για οποτε πηγαινω διακοπες.Το προβλημα που σκεφτομαι οτι θα εχω ειναι η υγρασια.Επειδη το σπιτι εχει παρααααααααα πολυ υγρασια τον χειμωνα φοβαμαι μην παθει τιποτα το μηχανημα.Εχω σκεφτει να του παρω αυτες της πλαστικες θηκες που καλυπτουν ολο το κουτι αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησουν.Γενικα πιστευεται οτι θα εχω προβλημα και αν ναι προτεινεται καμια λυση:-)

Δημοσ.

λίγο δύσκολα να υπάρξει πρόβλημα πιστεύω εγώ. να πιράξει υγρασια τον υπολογιστή δεν έχω ακούσει ποτέ.

(έχω ακούσει όμως το κάπνισμα να τον πειράζει :P)

Δημοσ.

Σε ένα σπίτι γνωστού μου το pc ήταν χωρίς κάλυμμα για 4-5 χρόνια (P3), μετά μια μέρα με φώναξε να δω γιατί δεν άνοιγε και δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλό το θέαμα.... Σκόνες+υγρασία=baaad thing... Κάηκε ο ελεγκτής της μνήμης στην τελική απο ένα πηγμένο χνούδι (μιλάμε για πολύ υγρασία δυστυχώς).

Νομίζω πάντως οτι αμα βάλεις φίλτρα για σκόνες στα ανεμηστιράκια θα είσαι οκ απο σκόνη και μετά με το πλαστικό κάλυμμα και δεν θα τρώει και τόση υγρασία...

Ένα καθάρισμα τον χρόνο οταν πηγαίνεις δεν θα του κάνεις;;; Άμα του κάνεις νομίζω θα είναι Οκ και με το παραπάνω...

Δημοσ.

Υπαρχουν κουτια που δεν βαζουν ευκολα σκονη συνηθως αυτα που δεν εχουν πολλους ανεμιστηρες.Παιρνε μαζι σου και το blower και ριχνε του οταν πας για να το καθαριζεις.

Δημοσ.

Το πιό απλό δεν σκέφτεστε.Όταν δεν είσαι εκεί σκέπασε το εργαλείο με υφασμα κ από πάνω με πλαστικό.Δεν περνάει τπτ.Εμένα περισσότερο θα με ανησυχούσε μην τον κλέψουν...παρά να πάθει αρθριτικά !

Δημοσ.
λίγο δύσκολα να υπάρξει πρόβλημα πιστεύω εγώ. να πιράξει υγρασια τον υπολογιστή δεν έχω ακούσει ποτέ.

(έχω ακούσει όμως το κάπνισμα να τον πειράζει :P)

το τσιγαρο? :rolleyes: απο πού κι ως που?

σε μενα δε θα πρεπε να δουλευει τιποτα :P

Δημοσ.

ναι το ειχα διαβασει αυτο και ηθελα να σπασω την οθονη.. :mad:

ειναι τοσο υγιεινο κατα τα αλλα να δουλευεις με pc που η νικοτινη σε μαρανε..

αμα δε θελουν να σε καλυψουν σκεφτονται διαφορα, εχω μεγαλη εμπειρια απο τα αυτοκινητα στο θεμα..

δεν ανησυχω βεβαια απο τη στιγμη που δεν προκειται να δωσω ποτε ουτε ενα ευρω σε αυτη την αθλια εταιρεια :P

τεσπα, σορρυ για το o.t.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.Θα κανω μαλλον αυτο που προταθηκε για σκεπασμα και με πλαστικο και με υφασμα.Επισης οποτε θα πηγαινω θα του ριχνω και ενα καθαρισματακι για σιγουρια και πιστευω να ειναι οκ....

Δημοσ.

Αρχηγός θα είσαι.Επισημαίνω μόνο ότι πρέπει να καθαρίσεις καλα τα ανεμιστηράκια ειδικά αν έχεις κάρτα γραφικών ανεμιστηράτη γιατί συνήθως τον χειμώνα μπορεί να έχει πιάσει σκόνη/πίσσα (από τσιγάρο αν καπνίζεις) και σε συνδιασμό με χαμηλές θερμοκρασίες παγώνεικ γίνεται στόκος και ή θα δυσκολεύεται να ξεκινήσει ή δεν θα γυρίζει.(Με καθάρισμα βέβαια διορθώνεται).

Δημοσ.
Πέτα μέσα το κουτί 5-6 σακουλάκια από αυτά που έχουν οι σκληροί δίσκοι μέσα με τις μπίλιες (υγροσκοπικές). Θα τις βρεις και στα κουτιά από τα αθλητικά παπούτσια και σε βαλίτσες και τσάντες.

http://img38.imageshack.us/img38/3372/seeds001.jpg

σωστος ο παικτης!!! αυτο να κανεις και θα εισαι κορυφη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...