mynam3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Υπαρχει κατι αντιστοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Το cuneiform ισως? https://launchpad.net/cuneiform-linux Για debian και για debianοειδεις διανομες θα το βρεις στο repo του alex p http://notesalexp.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Άκυρο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Άκυρο...... Δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Νόμισα ότι μιλάτε για Windows... Πάντως βρήκα αυτό: ocr για linux Το ωραίο είναι ότι βρήκα τη σελίδα με αναζήτηση στο Google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Το abby finereader νομίζω πως τρέχει αρκετά καλά σε wine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ποια θεωρουνται τα καλυτερα ocr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Νόμισα ότι μιλάτε για Windows... Πάντως βρήκα αυτό:ocr για linux Το ωραίο είναι ότι βρήκα τη σελίδα με αναζήτηση στο Google... Ναι, δεν αντιλεω αλλα πρεπει να κοπει λιγο αυτο το "google" . Αν βγαζεις εσυ ακρη, μπραβο σου και συγχαρητηρια αλλα εγω δεν εβγαλα ακρη. Στην τελικη τα forums γι'αυτο τον λογο δεν δημιουργηθηκαν; Αν περιμεναμε ολοι απο το google, καηκαμε Το abby finereader νομίζω πως τρέχει αρκετά καλά σε wine. Το εχει λειτουργησει καποιος μεσω wine? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μαι φορά που το δοκίμασα καλά έτρεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ναι, δεν αντιλεω αλλα πρεπει να κοπει λιγο αυτο το "google" . Αν βγαζεις εσυ ακρη, μπραβο σου και συγχαρητηρια αλλα εγω δεν εβγαλα ακρη. Στην τελικη τα forums γι'αυτο τον λογο δεν δημιουργηθηκαν; Αν περιμεναμε ολοι απο το google, καηκαμε Νομίζω ότι με παρεξήγησες. Η παρατήρησή μου ήταν ότι βρήκα τη σελίδα του Ινσόμνια στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων του Γκουγκλ - κάτι που με εντυπωσίασε, γι' αυτό και το ανέφερα. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Από κει και πέρα, δεν έχω κάτι να πω, γιατί με Λίνουξ δεν έχω ασχοληθεί. Πάντως, επειδή έχω ασχοληθεί με ocr, το Finereader είναι κορυφαίο. Καλύτερο από τα άλλα δύο αντίστοιχα προγράμματα του είδους του, το Omnipage και το Readiris, που όμως δεν έχουν έκδοση για Λίνουξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.