Προς το περιεχόμενο

Αντιγραμμενα παιχνιδια στο XBOX 360

Lagoudisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

15200755886850.jpg

Microsoft XBOX 360 250GB

Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω το καινουργιο XBOX 360 250GB αλλα εχω καποιες αποριες σχετικα με τα αντιγραμμενα παιχνιδια.

1) Εκτος απο το chipαρισμα της κονσολας, υπαρχει αλλος τροπος να παιξεις αντιγραμμενα παιχνιδια?

2) Αν υπαρχουν και αλλοι τροποι, πως επηρεαζουν την κονσολα(λειτουργεια, χρονος ζωης κτλ)?

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Δημοσ.

1ον δεν μπαίνει τσιπάκι πλέον,φλασάρεις το drive.

2ον η κονσόλα δεν έχει βγεί ακόμα,δεν γνωρίζουμε τι drive θα έχει,λογικά θα κάνουν κάνα 3μηνο τουλάχιστον να το σπάσουν.αλλα λογικά θα γίνει.

όχι η κονσόλα δεν σπάει/χαλάει κτλπ αν παίζεις κόπιες,μόνο γίνεσαι αργά ή γρήγορα banned απο το Online.

Δημοσ.

Το πολυ-πολυ να λειτουργουν γα υπαρχοντα softmods ωστε να μην χρειαζεται καν να πληρωσεις

Εγω εχω το xbox το πρωτο και το εχω αλαξει τα λαμπακια η μαλλον για την ακριβεια τα λεντακια:devil::devil::devil:

EDIT:

Καπου εχω καταχωνιασμενο ενα CD που διαβαζει, δημιουργει και αντιγραφει δισκους xbox και xbox 360 γραμενο σε linux

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Λοιπον, για να καταλαβω (χαζος), το φλασαρισμα δεν επηρεαζει την λειτουργια και την ζωη της κονσολας? Μπορεις να το φλασαρεις και μονος σου?

Δημοσ.

βασικά έχει κάνα χρόνο και κάτι που το φλασάρισμα δεν είναι εύκολο και δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία.αμφιβάλλω αν στην καινούρια κονσόλα δεν θα χρειαστεί κάτι καινούριο για το πέρασμα firmware.

το οτι δεν επειρεάζει την λειτουργία της κονσόλας είναι 100% σωστό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...