ρεσπεψτ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 εχω το παρακατω κουτι σε αυτην την κκατασταση..τι αλλο μπορω να κανω??? καμια ιδεα??? το ψιλοβαρεθικα εμφανισιακα...θελω καμια ιδεα σε λογικα πλαισια και οχι πολυεξοδη...παραθετω φοτο ευχαριστω http://img685.imageshack.us/i/dsc00450vs.jpg/ http://img682.imageshack.us/i/dsc01193n.jpg/ http://img408.imageshack.us/i/dsc01194m.jpg/
fastmanakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Έχεις βάλει την ψύκτρα ανάποδα ή κάνω λάθος;Και το ανεμιστήρι στο πλάι πώς το στήριξες;
ρεσπεψτ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 η ψυκτρα δν νομιζω οτι ειναι αναποδα(πιστευω).....και το πλαινο το εχω στηριξει στο κατω μερος του κουτιου και στην ψυκτρα(ελαχιστα)
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κοίτα να φτίαξεις τα καλώδια και άσε την εξωτερική εμφάνιση
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 H ψύκτρα όντως είναι ανάποδα!! Τα καλώδια είναι ένα μπάχαλο και σου διαλύουν το airflow.... Οπότε 1) Αλλάζει φορά στην ψύκτρα... με τα ανεμηστήρια της να διώχνουν το αέρα προς το πίσω μέρος του κουτιού.... 2) Παιρνεις δεματικά, περνάς όμορφα το καλοδιωμανι από την πίσω μεριά του κουτιού και τα συμαζεύεις 3) βρίσκεις ένα καλύτερο τρόπο να στηρίξεις τον 20άρι για να μην το παίζει ακροβάτης εκεί πέρα και κάνει καμιά ζημια... 4) Αφαίρεσε κανένα Drive... αναρωτιέμαι πραγματικά σε τι σου χρησιμευουν τα 4??? Τσάμπα παραφορτώνεις τον υπολογιστή!!! Προσωπική μου άποψη ... να διαλέξεις ένα μονο χρώμα φωτισμού διότι με την πολυχρωμία είναι σαν τσίρκο... αν σου αρέσει εσένα ομως έτσι πάω πάσο!!!
panostuner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 πρώτα απ όλα βάλε σωστά την ψύκτρα σου...Μετά τακτοποίησε λίγο τα καλώδια του τροφοδοτικού και αυτά που είναι κάτω (από τις λάμπες και τους ανεμιστήρες δεν είναι?).Εγώ το βρίσκω κάπως υπερβολικό! Πιστεύω πως ο πλαινός ανεμιστήρας και αυτός με το κόκκινο φως (χύμα είναι?)πρέπει να φύγουν...Τώρα αν θες εμφανισιακά να το αλλάξεις μπορείς να κάνεις πολλά!Από πανελάκια μπροστά μέχρι και δικές σου μοντιφιές!!Εγώ πχ έχω κόψει το πάνω καπάκι και έχv τοποθετήσει plexiglass γιατί εκεί που το έχω μόνο απο πάνω φαίνεται καλά!!
ρεσπεψτ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Έυχαριστω για τις απαντησεις κ θα τα εφαρμοσω αμεσα...αλλα εχω μια απορια...δλδ αν βαλω την ψυκτρα οπως λετε θ βελτιωθουν οι θερμοκρασιες???? Παλια το ειχα σωστα αλλα τ τροφοδοτικο εβραζε!!!!!
lionheart75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παλια το ειχα σωστα αλλα τ τροφοδοτικο εβραζε!!!!! Mα πώς θα γίνει αυτό? Αφού αυτή τη στιγμή το psu σου ρουφάει (ψύχεται) με τον ζεστό αέρα απο την ψύκτρα του επεξεργαστή σου. Πράγμα τελείως λάθος για την ψύξη του τροφοδοτικού. Εκτός και αν έχεις βάλει τους ανεμιστήρες ανάποδα οπότε αντίστοιχα διοχετεύεις ζεστό αέρα στην κάρτα γραφικών. Πάλι τελείως λάθος για την ψύξη της κάρτας σου. Πρέπει να βάλεις το cooler και τους ανεμιστήρες όπως είναι στο πρόχειρο σχεδιάγραμμα απο κάτω.
ρεσπεψτ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Οκ θα το αλλαξω σημερα κ θα σας πω θερμοκρασιεσ!!!!βασικα ναι το τροφοδοτικο ρουφαει τον ζεστο αερα........
ρεσπεψτ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 to αλλαξα....δεν ειδα κ καμια διαφορα αλλα τεσπα...παραπανω θοριβο μονο.....και 2 βαθμους κατω ο επεξεργαστης.....ευχαριστω!!! καμια αλλη ιδεα-συμβουλη??
stm00192 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τα καλώδιαααααα ειπαμέ.. και θα δεις και άλλο κατω θερμοκρασιες!!!
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Λίγο άκυρο,αυτά τα κλιπάκια για να δένω τα καλώδια που μπορώ να τα βρω ρε παιδιά ;
stm00192 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Σε καποιο καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο ή ακομη και σε μεγαλα σουπερ μαρκετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.