Προς το περιεχόμενο

host και domain

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πειτε μου ρε παιδια γνωμες ,τιμες και εξυπηρετηση

καταρχας ποια βηματα ακολουθω ? εχω ετοιμο το σιτε και θελω domain και host

πειτε μου τι κανω απο δω και περα δεν εχω ιδεα!

Υ.Γ το σιτε τοχω αρχικα σε flash μορφη(θα αντιμετωπίσω προβληματα; και αν ναι ποια;) αργότερα θα βαλω και λινκ για blog

Δημοσ.

Σε flash τα μονα προβληματα που ξερω εγω ειναι οτι δε θα σε "βλεπουν" τα search engine καλα...

Για τι περιεχομενο μιλαμε?

Δημοσ.

Το βασικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις με το Flash είναι η μηδαμινή ευχρηστία του. Δεν υπάρχει δεξί click, αχρηστεύεται το back button, τα tabs, κάνει ώρα να φορτώσει (μιας και πρέπει να κατέβει όλο το .swf στον υπολογιστή του επισκέπτη) κι αρκετά ακόμα. Δηλαδή όλα όσα μάθαμε τα τελευταία χρόνια και μας κάνουν τη ζωή εύκολη στο internet, ένα Flash site τα καταργεί!

Γενικότερα έχεις καλές πιθανότητες μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών να φύγουν (ακόμα κι βρήκαν αυτό που έψαχναν!) ρίχνοντας κι ένα μπινελίκι μαζί.

Άριστο για multimedia ή όπου απαιτείται αυξημένη διαδραστικότητα αλλά πάντα σαν μέρος του site. Το να φτιάξεις ένα site εξολοκλήρου σε Flash είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.
Το να φτιάξεις ένα site εξολοκλήρου σε Flash είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις.

Θα διαφωνήσω κάθετα......

Τα πιο όμορφα site και αυτά που σου κάνουν τρομερή εντύπωση είναι se flash...

Κάνεις απίστευτα πράγματα που σε HTML/javascript ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω κάθετα......

Τα πιο όμορφα site και αυτά που σου κάνουν τρομερή εντύπωση είναι se flash...

Κάνεις απίστευτα πράγματα που σε HTML/javascript ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Ωραία τα φρουφρού και τα αρώματα, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία παντελώς άχρηστα. Τους λόγους τους έχει ήδη εξηγήσει ο Haldol. Ένα ωραίο και διακριτικό φλασάκι σίγουρα σου δίνει το κάτι παραπάνω από μια άλλη σελίδα αντίστοιχου θέματος, το να φτιάξεις όμως μία full-flash σελίδα το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Ακόμα και η adobe χρησιμοποιεί flash μόνο για κάτι βιντεάκια!!

Δημοσ.

Απόψεις είναι αυτές για τα flash....

Εχώ π.χ. το site που μας έδειξε ο umaga (και κάπου αλλού το είχα δει) είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Δεν με ενόχλησε τίποτα...

Απίστευτη δουλειά !!

Και το μάτι των επισκεπτών πάει συνήθως στα φρουφρού και στα αρώματα dewn :P

Δημοσ.
Απόψεις είναι αυτές για τα flash....

Και το μάτι των επισκεπτών πάει συνήθως στα φρουφρού και στα αρώματα dewn :P

Δε διαφωνώ... Όντως είναι απόψεις. Κατά τη γνώμη μου, κάποιος που ασχολείται με design/γραφιστική (ή κάποιος που πραγματικά "χαζεύει") φυσικά και θα εκτιμήσει μια τέτοια δουλειά, κάποιος όμως που ανοίγει τη μια σελίδα μετά την άλλη για να βρει κάποιο ξενοδοχείο, ή κάποιος που ψάχνει επειγόντως πληροφορίες για κάτι συγκεκριμένο, σίγουρα θα απογοητευτεί όταν μετά από 5 δευτερόλεπτα η σελίδα του γράφει ακόμα "loading..."

ΥΓ: Επίσης, δοκίμασε να κάνεις κάποια αναζήτηση στη σελίδα αυτή... Φαντάσου να έχεις ένα κείμενο πέντε σελίδων και να ψάχνεις να βρεις που έχει γραφτεί η φράση που γυρεύεις!!

Δημοσ.

παιδια το σιτε αυτο απλα ειναι προσωπικά στοιχεια και απλα διαφήμιση (του εαυτου μου ) που λεμε

δηλαδη home,about,contact... και παραλληλα θα το συνδέσω με blog φτιαγμένο σε wordpress

δν εχω κατα νου να μαζεψω κοσμο δηλαδη.Για την δική μου και μόνο ευχαριστηση.

Οσο αν αφορα το σερβερ τιθεται θέμα ασυμβατοτητας π.χ με fantastico, c panel και τα συναφη;

και κατι ακομα οποιος γνωρίζει για hosts και διαφορες τιμες ας δωσει κανα λινκ γιατι ειμαι ασχετος τελειως με αυτό το ζήτημα.

Ευχαριστώ πολυ ολους σας μεχρι τωρα πηρα πολλα πραγματα απ τη παραπανω συζητηση!

Δημοσ.

To domain (σε .gr) θα σου κοστίσει 10-20ευρω το χρόνο, ανάλογα με την εταιρία. Η κουβέντα έχει ξαναγίνει ένα κάρο φορές και οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές, κάνε μια πρόχειρη αναζήτηση στη google.

Για hosting, θα σου προτείνω την freehostia (http://www.freehostia.com/), που στα δίνει σχεδόν όλα και τζάμπα

Δημοσ.

Το domain έχει περίπου σε όλους 25€ τα δύο χρόνια (εκτός και αν το παρεις απο μεταπώληση που έχει άλλο ζήτημα εκεί). Για Ηosting αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι Ελλάδα ο server και να μην είναι dedicated εγώ έχω διαλέξει την Bluehost. Αλλά είναι shared server, που σημαίνει ότι δεν προτιμάται για πολλήηη επισκεψιμότητα (μιλάω σε περίπτωση που το site σου αρχίζει να χτυπάει χιλιάδες επισκέψεις τη μέρα ;) .

Εϊμαι πολύ ικανοποιημένος, έχουν και live support (chat κι έτσι) αν και λίγο αυστηροί με το περιεχόμενο που θα έχεις.

Δημοσ.
Το θέμα ειναι πως στο Greece δεν ξέρουν να φτιάχνουν flash sites γι αυτό τα λένε "αργά".. Πού πας monsieur με το swf μπόμπα? :P

Αυτό είναι αλήθεια που λες... Στην Ελλάδα έτσι και φτιάξουμε swf βααααζουμε βααααζουμε βαααααζουμε.... Α και όπως πάντα: ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ! Flash φτιαξαμε να μην βάλουμε και μια εκνευριστική μουσικούλα;;;; :-D:-D:-D

Δημοσ.

Το αν θα είναι ένα site flash ή όχι, έχει να κάνει και με το περιεχόμενο σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Άλλο ένα gallery, άλλο μία online υπηρεσία.

Όπως και να έχει, η χρήση του flash σαν τεχνολογία, θεωρείται πλεον παλιά και καλό είναι να το αποφεύγουμε όπου μπορούμε αφού όλες οι λειτουργίες (μενού, popups, actions) έχουν αντικατασταθεί με javascripts, actionscripts κτλ.

Άρα το αν θα επιλέξουμε να κάνουμε ένα full flash, ή με κομμάτια flash, ή καθόλου flash, έχει να κάνει με το τι θέλουμε να δείξουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...