john_shadow Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις: εχω το monitor της lg το m227wd που ειναι και τηλεοραση και εχει ψηφιακο δεκτη... εβαλα λοιπον προχτες να βαλω τα καινουργια ψηφιακα καναλια και μολις τα βρηκε στην αναζητηση μπηκα να δω ενα και δεν μου εδειχνε τιποτα εκτος απο ενα μηνυμα που ελεγε [HD Service]... ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο??? ευχαριστω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δεν υποστηρίζει mpeg4, μόνο mpeg2
john_shadow Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 δεν υποστηρίζει mpeg4, μόνο mpeg2 οκ ευχαριστω!
akiss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 δοκίμασα και έβαλα την NEOTION. παίζει κανονικά τα κανάλια, αλλά το μήνυμά που αναφέρεις εξακολουθεί να υπάρχει σε στυλ screensaver.δυστυχώς δεν έχουν βγάλει κάποιο firmware update ακόμα, αλλά ελπίζω να βγάλουν.πάντως με την κάρτα παίζει κανονικά.
john_shadow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 δοκίμασα και έβαλα την NEOTION. παίζει κανονικά τα κανάλια, αλλά το μήνυμά που αναφέρεις εξακολουθεί να υπάρχει σε στυλ screensaver.δυστυχώς δεν έχουν βγάλει κάποιο firmware update ακόμα, αλλά ελπίζω να βγάλουν.πάντως με την κάρτα παίζει κανονικά. Η NEOTION τι ειναι φιλε μου?
akiss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Η NEOTION τι ειναι φιλε μου? μετατρέπει το σήμα και βλέπεις τα καναλια σου.sorry αλλά είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. http://www.open365.gr/index.php?target=products&product_id=117764
spyros_greece Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 μετατρέπει το σήμα και βλέπεις τα καναλια σου.sorry αλλά είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. http://www.open365.gr/index.php?target=products&product_id=117764 μιλαμε για την m227wd σιγουρα φιλε μου ? μην αγορασω την καρτα τσαμπα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.