Προς το περιεχόμενο

"Σπαστικό" Hotmail

Kostaskouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία, όταν θέλω να ξαναστείλλω (με προώθηση) ορισμένα μηνύματα που είχα στείλει πριν 1-2 βδομάδες, τα μηνύματα δεν αποστέλλονται, και στο πάνω μέρος της σελίδας εμφανίζεται η παρατήρηση:

Τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας αναγνώρισαν κάτι ύποπτο στο μήνυμά σας. Επεξεργαστείτε το μήνυμα και δοκιμάστε ξανά.

Τί μπορεί να συμβαίνει ?

Γιατί εγώ τουλάχιστον, δεν έχω αλλάξει τίποτα στα φίλτρα....

Τα δε μηνύματα που προωθώ, βρίσκονται ήδη στον φάκελο των "Απεσταλμένων", από προηγούμενη "Αποστολή"

Δημοσ.

Τρία πράγματα μου έρχονται στο μυαλό.

Α.Το hotmail έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα

Β. Είχες στείλει spam mail και έγινε report οπότε τώρα σου κάνει "ναζάκια".

Γ.Σου κλέψανε τον κωδικό Hotmail, στείλανε τόνους spam ... βλ Β.

Τα φίλτρα που αναφέρει δεν είναι τα φίλτρα που λαμβάνεις μηνύματα, αλλά αυτόματα φίλτρα για μηνύματα που στέλνεις. Αλήθεια ΤΙ προσπαθείς να στείλεις; Μήπως spam;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ?

Όταν πατάω "Reply" ή "Forward" σε κάποιο mail, δεν μου προσάπτει το αρχικό μήνυμα από κάτω, έτσι, στα καλά καθούμενα...

Παίζει κάποια ρύθμιση από κάπου ?

Δημοσ.
Τρία πράγματα μου έρχονται στο μυαλό.

Α.Το hotmail έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα

Β. Είχες στείλει spam mail και έγινε report οπότε τώρα σου κάνει "ναζάκια".

Γ.Σου κλέψανε τον κωδικό Hotmail, στείλανε τόνους spam ... βλ Β.

Τα φίλτρα που αναφέρει δεν είναι τα φίλτρα που λαμβάνεις μηνύματα, αλλά αυτόματα φίλτρα για μηνύματα που στέλνεις. Αλήθεια ΤΙ προσπαθείς να στείλεις; Μήπως spam;

Α. Όταν λες πως το Hotmail έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ' όψη σου, ή το λες θεωρητικά; (εδώ όπως βλέπεις, έβαλα ελληνικό ερωτηματικό!!!)

Β. Ασφαλώς και δεν έχω στείλει ποτέ spam mail.

Αυτά (και όχι αυτό) που θέλησα να στείλω, είναι κάποια αρχεία Power Point (με φωτογραφίες), τα οποία όπως έγραψα στο αρχικό μου post, τα έχω ήδη ξαναστείλει πριν λίγες μέρες, χωρίς να μπλοκαριστούν.

Να σημειώσω, ότι με Gmail και Yahoo που τελικά τα έστειλα, "έφυγαν" κανονικά.

Επειδή όμως προτιμάω τη χρήση του Hotmail, γι' αυτό ψάχνω λύση...

---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ----------

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ?

Όταν πατάω "Reply" ή "Forward" σε κάποιο mail, δεν μου προσάπτει το αρχικό μήνυμα από κάτω, έτσι, στα καλά καθούμενα...

Παίζει κάποια ρύθμιση από κάπου ?

Έχω απάντηση, σε περίπτωση που χρησιμοποιείς Mozilla Firefox, σε έκδοση 3.6....

Το ίδιο πρόβλημα παρουσιαζόταν και σε μένα αμέσως μόλις έκανα την αναβάθμισή του, και ψάχνοντας σε διεθνή forum, βρήκα πως ανάλογο πρόβλημα είχε πάρα πολύς κόσμος......

Έτσι (με backup που είχα κρατήσει) επέστρεψα σε προηγούμενη έκδοση (τώρα έχω την 3.5.9), οπότε εξαφανίστηκε και το πρόβλημα.....

Δημοσ.

Έχω απάντηση, σε περίπτωση που χρησιμοποιείς Mozilla Firefox, σε έκδοση 3.6....

Το ίδιο πρόβλημα παρουσιαζόταν και σε μένα αμέσως μόλις έκανα την αναβάθμισή του, και ψάχνοντας σε διεθνή forum, βρήκα πως ανάλογο πρόβλημα είχε πάρα πολύς κόσμος......

Έτσι (με backup που είχα κρατήσει) επέστρεψα σε προηγούμενη έκδοση (τώρα έχω την 3.5.9), οπότε εξαφανίστηκε και το πρόβλημα.....

Απίστευτο...

Δεν περίμενα με τίποτα να είναι πρόβλημα του browser (Firefox 3.6).

Ας ελπίσουμε ότι με μελλοντικό update, θα λύσουν το πρόβλημα.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
Απίστευτο...

Δεν περίμενα με τίποτα να είναι πρόβλημα του browser (Firefox 3.6).

Ας ελπίσουμε ότι με μελλοντικό update, θα λύσουν το πρόβλημα.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν νομίζω ότι θα λυθεί γρήγορα το πρόβλημα, γιατί από την 3.6.1 έως και την 3.6.3 εξακολουθεί να υπάρχει.

Πάντως αυτό ισχύει μόνο για το Hotmail (το Gmail πχ που επίσης έχω, δουλεύει μια χαρά).

Και το πρόβλημα είναι καθαρά του Firefox.

Με τον Internet Explorer το Hotmail δουλεύει επίσης εντάξει (δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι του Hotmail).

Για περισσότερα, κοίταξε και εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...