Προς το περιεχόμενο

άνοιγμα λάπτοπ

Vasilis89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω να ανοίξω το λάπτοπ μου για να καθαρίσω την ψυχτρα. Είναι hp g5000. βγάζω όλες τις βίδες και ξεκουμπώνω ότι πιαστράκια έχει, όμως το καπάκι κολάει σε ένα σημείομ ακριβώς πάνω από το ανεμιστηράκι, λες και είναι με κόλα... γνωρίζει κανείς τι γίνετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλα laptops εχουνε κρυφες βιδες και πολλα περιεργα κλιπς.Μην επιχειρεις αν δεν το εχεις ξανακανει γιατι ενδεχεται να σπασεις κατι και μετα να μην κουμπωνει.Επισης καποια αλλα ,ενω τα εχεις λυσει ολα,αντιστεκονται ,και αυτο γιατι εχουνε ταινια διπλης οψης.

ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ,ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΑ LAPTOPS ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.

Πολλα laptops εχουνε κρυφες βιδες και πολλα περιεργα κλιπς.Μην επιχειρεις αν δεν το εχεις ξανακανει γιατι ενδεχεται να σπασεις κατι και μετα να μην κουμπωνει.Επισης καποια αλλα ,ενω τα εχεις λυσει ολα,αντιστεκονται ,και αυτο γιατι εχουνε ταινια διπλης οψης.

ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ,ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΑ LAPTOPS ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.

Συμφωνώ και γω σε αυτό!!Μπορεί να υπάρχει κρυφή βίδα (πχ κάτω από αυτοκόλιτο η καπάκι) η και κανένα περίεργο κλιπάκι που να μην έχεις προσέξει και να την πάθεις τη ζημία...Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι άστο καλύτερα!!Εγω τις πρώτες φορές που πειραματιζόμουν με λαπτοπ έκανα ζημιά!!

Αν εισαι σιγουρος πως εβγαλες ΟΛΕΣ τις απαραιτητες βιδες ωστε να ανοιξει το καπακι τοτε απλα τραβα προς τα εξω ...

Θελουν λιγο δυναμη καμια φορα για να βγουν ...

τα hp ανοίγουν πρώτα από πάνω. Στα περισσότερα βγάζεις την οθόνη στον αέρα και σε κάποια άλλα βγάζεις το πληκτρολόγιο για να αφαιρέσεις τις ψύκτρες.

πιο μοντέλο είναι;

Σε ενα dv6600 παντως που εκανα αντιστοιχη δουλεια προτεινος το λαπτοπ

εγινε στη κυριολεξια κομματια οθονη πληκτρολογιο μητρικη cdερα δισκος ολα εξω για να φτασω ψυκτρα!Τα ΗΡ παντως να ξερεις ειναι λιγο δυστροπα οποτε προσεχε και ψαξε για κανεναν οδηγο μηπως εχει στο internet

• 4 χρόνια αργότερα...

θέλω να ανοίξω το λάπτοπ μου για να καθαρίσω την ψυχτρα. Είναι hp g5000. βγάζω όλες τις βίδες και ξεκουμπώνω ότι πιαστράκια έχει, όμως το καπάκι κολάει σε ένα σημείομ ακριβώς πάνω από το ανεμιστηράκι, λες και είναι με κόλα... γνωρίζει κανείς τι γίνετε?

Τελικα το επιχειρησες να ανοιξεις το λαπτοπ;

• 10 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...