Προς το περιεχόμενο

Αλγοριθμοι ταξινομησης Upload χαμος - δεν ξερω......

PotirasK.O

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα παρακαλουσα οποιος εχει ΣΩΣΤΟΥΣ αλγοριθμους ταξινομησης να τους ανεβασει γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα αυτοι που βρισκω στο Google............................

βασικά θέλω τους:

1) ταξ με απευθειας επιλογη

2) ταξ με απευθειας εισαγωγη

3) γρηγορη ταξινομηση

θα τα σπασω ολα εδω γυρω μου δεν παει αλλο....................................

C++ γλωσσα

( να δουλευουν σωστα εννοειται )

Δημοσ.

V.I.Smirnov κανε δυο σβουρες γυρω απο τον εαυτο σου για να μην πω τιποτα πιο βαρυ.

αν ξερεις απαντησε αν δεν ξερεις μην απαντας.

οσο για βιβλια και βιβλιοθηκες καλυτερα ρωτα αλλους νεαρε οχι εμενα και αφου δεν ξερεις τι παιζει μην το παιζεις μαγκας.

Δημοσ.

Σου απάντησα εμμέσως.

Όταν δεν μπορείς να βρεις κάτι στο δίκτυο ψάχνεις στη βιβλιογραφία.

(Και καλύτερα πρώτα στη βιβλιογραφία παρά στο δίκτυο).

Aκόμα κι αν δεν είσαι φοιτητής η πρόσβαση στις βιβλιοθήκες είναι ελεύθερη και μπορείς να βγάλεις και κάρτα για να δανείζεσαι.

Εγώ έχω αυτά που ψάχνεις - πλήρης κώδικας - σε τουλάχιστον δύο βιβλία ( το ένα τα έχει σε C, το άλλο C++ ) αλλά φυσικά δεν

μπορώ να τα πληκτρολογήσω εδώ λόγω χώρου.

Αν ψάξεις στη βιβλιογραφία εύκολα θα βρεις κι εσύ.

Δημοσ.
Σου απάντησα εμμέσως.

Όταν δεν μπορείς να βρεις κάτι στο δίκτυο ψάχνεις στη βιβλιογραφία.

(Και καλύτερα πρώτα στη βιβλιογραφία παρά στο δίκτυο).

Aκόμα κι αν δεν είσαι φοιτητής η πρόσβαση στις βιβλιοθήκες είναι ελεύθερη και μπορείς να βγάλεις και κάρτα για να δανείζεσαι.

Εγώ έχω αυτά που ψάχνεις - πλήρης κώδικας - σε τουλάχιστον δύο βιβλία ( το ένα τα έχει σε C, το άλλο C++ ) αλλά φυσικά δεν

μπορώ να τα πληκτρολογήσω εδώ λόγω χώρου.

Αν ψάξεις στη βιβλιογραφία εύκολα θα βρεις κι εσύ.

Ο Ελληνας ο ιδιος....

οκ παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.
θα παρακαλουσα οποιος εχει ΣΩΣΤΟΥΣ αλγοριθμους ταξινομησης να τους ανεβασει γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα αυτοι που βρισκω στο Google............................

βασικά θέλω τους:

3) γρηγορη ταξινομηση

C++ γλωσσα

Θέλω να ρωτήσω κάτι, έγω χρησιμοποιώ ταξινομήσεις αύξουσες και φθίνουσες.

Αυτό που ζητάς είναι κάτι τέτοιο η υπαρχει και κάτι που παραλείπω?

Δημοσ.

ρωτα αλλους νεαρε οχι εμενα και αφου δεν ξερεις τι παιζει μην το παιζεις μαγκας.

για μορωμενος παππους πολυ ευεξαπτος εισαι.

χαλαρωσε

Δημοσ.
Ο Ελληνας ο ιδιος....

Φίλε μου εγώ αυτό έκανα όταν μου χρειάστηκαν. Πήγα στο π. Μακεδονίας (χωρίς να είμαι φοιτητής), έψαξα στην βιβλιοθήκη και βρήκα δυο βιβλία που τα είχαν.

Δεν φειδωλεύτηκα τον κόπο να πάω να ψάξω, ούτε τα χρήματα για να τα φωτοτυπήσω. Πού είναι το άσχημο στη νοοτροπία μου ;

Αντίθετα με σένα που αγανακτείς επειδή σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.

Εξάλλου, δεν διεκρινίζεις γιατί τα θέλεις και από τον τρόπο που τα ζητάς μπορεί να υποτεθεί ότι είναι εργασίες ή ασκήσεις φοιτητών τις οποίες βαριέσαι να λύσεις.

Σε τέτοια περίπτωση είναι απαράδεκτο να σου δώσουμε έτοιμη δουλειά.

Δεν λέω κάτι παράλογο.

Προφανώς την απαράδεκτη νοοτροπία που υπαινίσσεσαι για μένα την έχεις εσύ κι' όχι εγώ...μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότροια...

Δημοσ.
Φίλε μου εγώ αυτό έκανα όταν μου χρειάστηκαν. Πήγα στο π. Μακεδονίας (χωρίς να είμαι φοιτητής), έψαξα στην βιβλιοθήκη και βρήκα δυο βιβλία που τα είχαν.

Δεν φειδωλεύτηκα τον κόπο να πάω να ψάξω, ούτε τα χρήματα για να τα φωτοτυπήσω. Πού είναι το άσχημο στη νοοτροπία μου ;

Αντίθετα με σένα που αγανακτείς επειδή σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.

Εξάλλου, δεν διεκρινίζεις γιατί τα θέλεις και από τον τρόπο που τα ζητάς μπορεί να υποτεθεί ότι είναι εργασίες ή ασκήσεις φοιτητών τις οποίες βαριέσαι να λύσεις.

Σε τέτοια περίπτωση είναι απαράδεκτο να σου δώσουμε έτοιμη δουλειά.

Δεν λέω κάτι παράλογο.

Προφανώς την απαράδεκτη νοοτροπία που υπαινίσσεσαι για μένα την έχεις εσύ κι' όχι εγώ...μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότροια...

Τι να πω και τι να μην πω απο αυτα που σκεφτηκα.

μονο ενας εξυπνακιας σαν εσενα θα συνεχιζε να απανταει απο την στιγμη που εσφαλες λογω εξυπναδας.Οσα λες παραπανω ως απαντηση δες τα δικα μου προηγουμενα posts γιατι βαριεμαι να γραφω αλλα.

παρε και αυτο και μην με ενοχλεις : «το σώφρον, του ανάνδρου πρόσχημα» ειναι πολλες φορες.

Δημοσ.
Τι να πω και τι να μην πω απο αυτα που σκεφτηκα.

μονο ενας εξυπνακιας σαν εσενα θα συνεχιζε να απανταει απο την στιγμη που εσφαλες λογω εξυπναδας.Οσα λες παραπανω ως απαντηση δες τα δικα μου προηγουμενα posts γιατι βαριεμαι να γραφω αλλα.

παρε και αυτο και μην με ενοχλεις : «το σώφρον, του ανάνδρου πρόσχημα» ειναι πολλες φορες.

Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να διευκρινίσω γιατί είχα αρχικά κάπως δηκτικό ύφος ( και δεν είπα και κάτι κακό εδώ που τα λέμε ).

Εσύ θεωρείς τις διευκρινίσεις μου "εξυπνάδα" και επί της ουσίας δεν απαντάς τίποτε - μόνον ειρωνίες/κακκεντρέχειες ("ελληνάρας" κλπ) και στις δυο περιπτώσεις....καταλάβαμε λοιπόν.

Εν πάση περιπτώση, μπορείς να έχεις την τελευταία λέξη αν αυτό σε ικανοποιεί - το θέμα για μένα έληξε και δεν θα ξαναγράψω.

Δημοσ.

βασικά θέλω τους:

3) γρηγορη ταξινομηση

Μήπως είναι διαθέσιμα τα αγγλικά ονόματα των ταξινομήσεων ?

Σοβαρά τώρα

εδώ το Selection Sort

http://www.snippets.24bytes.com/2010/06/selection-sort.html

Και για να σε βοηθήσω και λίγο παραπάνω (για να μην λές ότι κάναμε και μισή δουλειά) θα σου πω πώς το βρήκα

1. Έγραψα στο google selection sort και πάτησα enter.

2. Πήγα στο Link της Wikipedia.

3. Διάλεξα το External Link με τίτλο "Selection Sort in C++".

Δημοσ.

βασικά θέλω τους:

3) γρηγορη ταξινομηση

C++ γλωσσα

1. Selection sort

2. Insertion sort

3. Quick sort

Google them

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...