ColdFusion Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Και εσύ ανάποδα την ψύκτρα;Τί γίνεται τις τελευταίες μέρες; μονο ετσι μπαινει !
mythoc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 μονο ετσι μπαινει ! ακριβώς, έτσι ή το φαν να είναι πάνω, αλλά αφου είναι το exhaust το έβαλα απο κάτω!
d3m0n Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 μονο ετσι μπαινει ! Δεν μπαίνει έτσι γιατί λέει βλακείες η Xigmatek. Εγώ στο προηγούμενο μου κουτί δεν είχα πάνω exhaust και όταν είχα πρωτοπάρει την s1284 είχα διαβάσει στο site ότι μπαίνει διώχνοντας τον αέρα προς τα πάνω. Μετά όμως που την γύρισα κανονικά, δηλαδή να διώχνει πίσω τον αέρα , κέρδισα 5°C σε full load. Δηλαδή εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν γίνεται να μπαίνει έτσι η ψύκτρα εφόσον υπάρχουν κουτιά που δεν έχουν καν πάνω Exhaust. Προφανώς ο mythoc δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα αλλά καλό είναι άμα το πίσω fan είναι δυνατότερο απ' το πάνω να την γυρίσει κανονικά.
LouCi4er Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν μπαίνει έτσι γιατί λέει βλακείες η Xigmatek. Εγώ στο προηγούμενο μου κουτί δεν είχα πάνω exhaust και όταν είχα πρωτοπάρει την s1284 είχα διαβάσει στο site ότι μπαίνει διώχνοντας τον αέρα προς τα πάνω. Μετά όμως που την γύρισα κανονικά, δηλαδή να διώχνει πίσω τον αέρα , κέρδισα 5°C σε full load. Δηλαδή εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν γίνεται να μπαίνει έτσι η ψύκτρα εφόσον υπάρχουν κουτιά που δεν έχουν καν πάνω Exhaust. Προφανώς ο mythoc δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα αλλά καλό είναι άμα το πίσω fan είναι δυνατότερο απ' το πάνω να την γυρίσει κανονικά. Συμφωνω.Το καλυτερο ειναι να τη γυρισει κανονικα( προς τα πισω δλδ) διοτι ετσι οπως την εχει τραβαει το ζεστο αερα απο την gpu.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 ε σιγα τον Αερα που βγαζει η gpu...Αν δουλευει σωστα...ο ζεστος αερας πρεπει να βγαινει απο πισω. Σε αναλογο thread υπηρχε ψυκτρα παλι σε ΑΜ3 που δεν εμπαινε αλλιως,παρα μονο κοιτοντας προς τα κατω. Δεν ηταν παντως η Dark Knight,Xigmatek.
mythoc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Αν βαλω τον ανεμιστηρα στο πανω μερος με το exhaust διπλα του, δεν θα ειναι καπως λοξο; Το ενα θα τραβαει και το αλλο θα προσπαθει να ρουφηξει αερα..υπενθυμιζω πως οταν κλεινει το κουτι φυσαει σχεδον πανω στην ψυχτρα του cpu και πανω στην gpu το 200αρι που ειναι πανω στο side panel!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.