Προς το περιεχόμενο

Haf 922

mythoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως τα είπε ο PaokToTheBone νωρίτερα. Μην αλλάξεις φορά στον 200άρη οροφής. Οι ανεμιστήρες οροφής είναι για να βγάζουν τον θερμό αέρα λόγω όσων παρέθεσε νωρίτερα ο φίλος.

Επίσης και πάλι το airflow σου δεν είναι σωστό. Ο 120άρης που τοποθέτησες κάτω είναι ανάποδα. Δεν πρέπει να βγάζει αλλά να βάζει φρέσκο αέρα στο κουτί σου. Έτσι μαζί με τον μπροστά θα κυκλοφορεί δροσερός αέρας στο case ο οποίος θα ψύχει τα υποσυστήματα και θα βγαίνει θερμός απο τον πίσω και τον πάνω. ;)

εχω και ενα 200αρι πλαγια που βαζει.. Το κατω ειναι 140 σορρυ! Δεν τ εβαλα να βαζει για να μη φερνει περισσοτερη σκονη, σκευτικα να διωχνει απο κατω. Λετε να το γυρισω;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχω και ενα 200αρι πλαγια που βαζει.. Το κατω ειναι 140 σορρυ! Δεν τ εβαλα να βαζει για να μη φερνει περισσοτερη σκονη, σκευτικα να διωχνει απο κατω. Λετε να το γυρισω;

ναι.Αυτο δεν το ειδα.Ε βαλε fan filters...

Δημοσ.

Ναι είναι άχρηστος έτσι ο ανεμιστήρας. Καλύτερα είναι να τον βγάλεις και να μην βάλεις τίποτα, αν σε πειράζει η σκόνη, παρά έτσι που τον έχεις και δεν κάνει τίποτα. Έτσι και αλλιώς με την κίνηση του airflow και τίποτα να μην βάλεις διοχετεύεται στο εσωτερικό φρέσκος αέρα απο τις γρύλιες του πατώματος του case και χωρίς την ύπαρξη ανεμιστήρα. ;)

Δημοσ.
Ναι είναι άχρηστος έτσι ο ανεμιστήρας. Καλύτερα είναι να τον βγάλεις και να μην βάλεις τίποτα, αν σε πειράζει η σκόνη, παρά έτσι που τον έχεις και δεν κάνει τίποτα. Έτσι και αλλιώς με την κίνηση του airflow και τίποτα να μην βάλεις διοχετεύεται στο εσωτερικό φρέσκος αέρα απο τις γρύλιες του πατώματος του case και χωρίς την ύπαρξη ανεμιστήρα. ;)

Σωστος.

τοσα πολλα ανεμηστηρια...δεν κανουν θορυβο ομως...εγω αν μπορουσα να τα εχω ολα passive...θα το εκανα...υπαρχει η αναγκη για αυτα τα extra fans?Εχει παρα πολυ καλο air flow το κουτι σου,και αν δεν εχεις κανενα sandwitch crossfire/sli για να θες το παραπανω aif flow,εγω δεν βλεπω το λογο να βαλεις τα αλλα ανεμηστηρια.

Δημοσ.
Σωστος.

τοσα πολλα ανεμηστηρια...δεν κανουν θορυβο ομως...εγω αν μπορουσα να τα εχω ολα passive...θα το εκανα...υπαρχει η αναγκη για αυτα τα extra fans?Εχει παρα πολυ καλο air flow το κουτι σου,και αν δεν εχεις κανενα sandwitch crossfire/sli για να θες το παραπανω aif flow,εγω δεν βλεπω το λογο να βαλεις τα αλλα ανεμηστηρια.

Στο μέλλον θα πάρω μια δεύτερη 5850, αλλά το 200αρι που έβαλα στο side panel χτυπάει κατευθείαν στην gpu και στην ψύχτρα του επεξεργαστή και βλέπω μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες! (3-4 βαθμούς κάτω, καλά είναι πιστεύω!). Απο φασαρία καλά είμαστε :-)

είναι και καλοκαίρι ας έχει όσες βοήθειες μπορεί μωρέ ;)

Δημοσ.
Στο μέλλον θα πάρω μια δεύτερη 5850, αλλά το 200αρι που έβαλα στο side panel χτυπάει κατευθείαν στην gpu και στην ψύχτρα του επεξεργαστή και βλέπω μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες! (3-4 βαθμούς κάτω, καλά είναι πιστεύω!). Απο φασαρία καλά είμαστε :-)

είναι και καλοκαίρι ας έχει όσες βοήθειες μπορεί μωρέ ;)

αφου δεν εχεις θεμα με τον θορυβο,τοτε οκ.

Αντε με γειες,και ψαξου για fan filters.

Δημοσ.
αφου δεν εχεις θεμα με τον θορυβο,τοτε οκ.

Αντε με γειες,και ψαξου για fan filters.

Δεν βρίσκω με τπτ έτοιμα για το 140 και τα 200αρια... Θα ψαχτώ για το τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

OffTopic :X

Πάει ο Contreras γμτ

Δημοσ.

ειναι ευκολο να φτιαξεις,δες αναλυτικα στα site που παρεθεσαν οι συμforumιτες...

απλη σιτα απο μαγαζι ειναι...

δεν εχω παρακολουθησει καθολου τα νεα...τι εγινε τον πουλησανε η τραυματιστηκε?

Δημοσ.
ειναι ευκολο να φτιαξεις,δες αναλυτικα στα site που παρεθεσαν οι συμforumιτες...

απλη σιτα απο μαγαζι ειναι...

δεν εχω παρακολουθησει καθολου τα νεα...τι εγινε τον πουλησανε η τραυματιστηκε?

Θα τν βρώ την λύση, το πολύ πολύ μια φορά τον μήνα να τον ρίχνω ενα γερό φύσιμα με τον συμπιεστή, τζάμπα τον αγόρασα? :lol:

Ψάχνουν τον καλύτερο αγοραστή απ'ότι φαίνεται..

Δημοσ.

αν δε βαριεσαι...και γω στην αρχη το φυσουσα...το καθαριζα....αλλα τωρα μονο οταν fullarei...η αλλαξω κατι,το καθαριζω.Το cosmos που εχω,εχει fan filters και δεν μαζευει τοσο πολυ σκονει...Το stacker ομως...που το εχω και ανοιχτο απο κατω...μαζευει παρα πολυ...

παλι τα μυαλα μας θα πονανε...αφου παλι θα πουλησουν οτι καναμε...και εμεις θα κραζουμε.Γνωστη η ιστορια,μια καλη χρονια και μετα ξεπουλημα.

Δημοσ.
ωραια η Dark Knight !Μαζεψε και λιγο τα καλωδια και θα εισαι αρχηγος;)

δεν χωράνε πουθένα τα άτιμα! και στο πίσω μέρος γίνεται χαμός. μια μέρα θα τα λύσω και θα τα κάνω απο την αρχή..

Δημοσ.
Και εσύ ανάποδα την ψύκτρα;Τί γίνεται τις τελευταίες μέρες;

ισως να μην μπαινει αλλιως...αλλα δεν παιζει προβλημα...αφου εχει και exhaust πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...