mythoc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα! Έχω το πανέμορφο haf 922 και σκεύτομαι να βάλω κάτι για την σκόνη και ένα ή δύο extra fans. Συμφέρει να βάλω 1 μεγάλο όπως αυτό που έχει πάνω, να βγάζει/βάζει αέρα, η δύο μικρά? Σκευτομαι πως αν το βάλω να βάζει θα γίνει χαμός απο σκόνη... Ακούω ιδέες!
p_under Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 καλυτερα 1 μεγαλο γτ θα ειναι κ πιο ησυχος σε σχεση με τους δυο μικρους κ ισως κ πιο δυνατος . οσο για την σκονη σκεψου να φτιαξει μια χειροποιητη σιτα . καλσον, τουλι η κατι τετοιο .
mythoc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 καλυτερα 1 μεγαλο γτ θα ειναι κ πιο ησυχος σε σχεση με τους δυο μικρους κ ισως κ πιο δυνατος . οσο για την σκονη σκεψου να φτιαξει μια χειροποιητη σιτα . καλσον, τουλι η κατι τετοιο . Μάλλον θα πάρω αυτα τα 2 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0005364&catid=021100 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0424613&catid=021100 Το μικρό θα το βάλω κάτω να βγάζει. Τώρα για το μεγάλο, το φίλτρο πως ακριβώς να το βάλω?
p_under Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 διαβασε εδω ολο κ κατι θα βρεις , http://forums.techpowerup.com/archive/index.php/t-45990.html http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=617592
mythoc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Για αρχή θα το αφήσω καμια βδομάδα να δω πως πάει απο σκόνη και μετά βλέπω. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση τρέχω να αγοράσω τους ανεμιστήρες
mythoc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έβαλα ενα 140mm κάτω τελικά και περιμένω το 200mm για το side panel. Το κουτί το έχω σε μια βάση με ροδάκια και το ψιλοεμποδίζει να βγάλει αέρα στο κάτω μέρος αλλα κλαιν μαιν... Έχει δεί κανείς ροδάκια που έχουν αρκετούτσικο ύψος για να βάλω? Ίσως αγοράσω και αυτό για τις RAM: Corsair Dominator Airflow Fan 2 (Επειδή έτσι πως είναι τώρα οι ραμ και η ψύχτρα του επεξεργαστή δεν χωράνε, αν βάλω τις ραμ σε άλλες θέσεις θα υπάρχει διαφορά? το λέω επειδή έχουν διαφορετικό χρώμα οι υποδοχές για ραμ και δεν έχω ψαχτεί ακόμα ) Αυτές τις ραμ έχω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Blackline-Stiletto-4GB-DDR3-1600-Ram-Kit-PC3-12800-7-9-7-24-996782ST.htm
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Και το «απλό» πάντως, νομίζω πως σε καλύπτει.
mythoc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Και το «απλό» πάντως, νομίζω πως σε καλύπτει. αξίζει να βάλω στις ραμ? Επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι θα κουμπώσει στην μητρική μου?
PaokToTheBone Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 αξίζει να βάλω στις ραμ? Επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι θα κουμπώσει στην μητρική μου? δεν κουμπωνει στην μητρικη αλλα στις ram. Το θεμα ειναι ομως γιατι να το βαλεις...Clockareis?Αν ναι οι ψυκτρες των μνημων δεν σου φτανουν?Ποσο ρευμα δινεις? Αν ειναι stok το συστημα σου,το να βαλεις καποιον ανεμηστηρα στις μνημεμς ειναι περιττο.
d3m0n Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Πιο πολύ θόρυβο θα σου προσθέσει στο pc, ειδικά αν δεν κλοκάρεις πάνω από τα safe. Και εμείς που το βάλαμε το fanάκι για τις ram τι καταλάβαμε;
PaokToTheBone Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εγω το βαλα,για 5 λεπτα,και το ξανα εβγαλα.Δεν υπαρχει λογος.Εμενα ηρθε μαζι με τις μνημες,αλλιως δεν θα το αγοραζα.
d3m0n Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Βασικά εγώ το έχω αφήσει για το πουλ μουρ επειδή έχει πλαινό παράθυρο το κουτί μου, αλλά έτσι και αλλιώς τον θόρυβο του τον καλύπτουν οι 3 Slipstream οπότε δεν ακούω τίποτα.
mythoc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 δεν κουμπωνει στην μητρικη αλλα στις ram.Το θεμα ειναι ομως γιατι να το βαλεις...Clockareis?Αν ναι οι ψυκτρες των μνημων δεν σου φτανουν?Ποσο ρευμα δινεις? Αν ειναι stok το συστημα σου,το να βαλεις καποιον ανεμηστηρα στις μνημεμς ειναι περιττο. Φοβάμαι να κλοκάρω τις ΡΑΜ επειδή στην πρώτη μου προσπάθεια πρόσφατα τα είχε παίξει το ένα στικακι και τις έκανα αντικατάσταση. Θέλω να έχω ενεργό το Turbo Core στο BIOS γιαυτό σκεύτομαι για ψύχτρα στις ραμ. Πάντως πολύ κοντά έχω ενα 200mm fan του κουτιού οπότε ίσως να το αφήσω προς το παρον. Οκ τώρα είδα και τα άλλα reply, το αφήνω να πάρω κανα gaming keyboard:lol: Το fan που έχει στο πάνω μέρος το "κουτάκι" συμφέρει να το γυρίσω ανάποδα ώστε να βάζει αέρα? Υπενθυμίζω ότι έβαλα ένα 120 κάτω να βγάζει, έχει ένα 120 στο πίσω μέρος το οποίος βγάζει και ενα 200 μπροστά που βάζει.
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Φοβάμαι να κλοκάρω τις ΡΑΜ επειδή στην πρώτη μου προσπάθεια πρόσφατα τα είχε παίξει το ένα στικακι και τις έκανα αντικατάσταση. Θέλω να έχω ενεργό το Turbo Core στο BIOS γιαυτό σκεύτομαι για ψύχτρα στις ραμ. Πάντως πολύ κοντά έχω ενα 200mm fan του κουτιού οπότε ίσως να το αφήσω προς το παρον. Οκ τώρα είδα και τα άλλα reply, το αφήνω να πάρω κανα gaming keyboard:lol: Το fan που έχει στο πάνω μέρος το "κουτάκι" συμφέρει να το γυρίσω ανάποδα ώστε να βάζει αέρα? Υπενθυμίζω ότι έβαλα ένα 120 κάτω να βγάζει, έχει ένα 120 στο πίσω μέρος το οποίος βγάζει και ενα 200 μπροστά που βάζει. οχι,δεν συμφερει.Το πανω βγαζει αερα,γιατι ο ζεστος αερας,οντας ελαφρυτερος,παει προς τα πανω...οποτε καλα κανει και τον βγαζει.Αν το βαλεις να φυσαει προς τα μεσα,λογικα θα καταστρεψεις το air flow.
lionheart75 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το fan που έχει στο πάνω μέρος το "κουτάκι" συμφέρει να το γυρίσω ανάποδα ώστε να βάζει αέρα? Υπενθυμίζω ότι έβαλα ένα 120 κάτω να βγάζει, έχει ένα 120 στο πίσω μέρος το οποίος βγάζει και ενα 200 μπροστά που βάζει. Όπως τα είπε ο PaokToTheBone νωρίτερα. Μην αλλάξεις φορά στον 200άρη οροφής. Οι ανεμιστήρες οροφής είναι για να βγάζουν τον θερμό αέρα λόγω όσων παρέθεσε νωρίτερα ο φίλος. Επίσης και πάλι το airflow σου δεν είναι σωστό. Ο 120άρης που τοποθέτησες κάτω είναι ανάποδα. Δεν πρέπει να βγάζει αλλά να βάζει φρέσκο αέρα στο κουτί σου. Έτσι μαζί με τον μπροστά θα κυκλοφορεί δροσερός αέρας στο case ο οποίος θα ψύχει τα υποσυστήματα και θα βγαίνει θερμός απο τον πίσω και τον πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.