ksideras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 γεια σας ενας φιλος μου, μου εδωσε το πρωτο Call Of Duty που εχει βγει γνησιο για να παιζω ονλινε και οταν παω να μπω μου πεταει το εξης μυνημα : could not load openGL. make sure that you have the latest driver for you video card from the manufacturerl's web site :cry: τι πρεπει να κανω για να παιξω? ι καρτα γραφικων μου εινε η geforce 4 128 MB ευχαρηστω ---------- Προσθήκη στις 15:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:03 ---------- δεν ξερει κανεις?
xristoss1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μάλλον χρειάζεται opengl για να παίξει.Κατέβασε και εγκατέστησε τους τελευταίους driver της κάρτας γραφικών σου.
ksideras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 και που βρισκω τους τελευτεους driver γιατι αλλοι μια φορα που ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι. και το opengl απο που το κατεβαζω? ευχαριστω
vasilisga Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 τι καρτα γραφικων εχεις? ---------- Προσθήκη στις 18:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ---------- σορυ λαθος δες εδω και βρες ποια σου ταιριαζει http://www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us
ksideras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 λυθηκε το προβλημα με τους driver. ευχαριστω για της απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.