Προς το περιεχόμενο

wifi antenna

salida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα wag200g και θέλω να του βάλω μια καλύτερη (μεγαλύτερη) κεραία.

Αν κάποιος έχει κάνει αντίστοιχη μετατροπή θα ηταν πολύ χρήσιμες οι συμβουλές του, μιας και δεν έχει βύσμα για απευθείας αλλαγή της κεραίας.

Δημοσ.

μονο αμα ανοιξεις ολοκληρο το ρουτερ θα φτασεις σε ενα πολυ μικροβυσμα.ενημερωτικα μην περιμενεις οτι και να βαλεις περισσοτερα db κεραια οτι θα κανεις θαυματα.ειναι 100 mw ρουτερ και με την μεγαλυτερη κεραια τα 100 mw ειναι και παλι 100 Mw.ok η κεραια αλλα χωρις παραπανω mw δεν κανεις και πολλα.

Δημοσ.

Το άνοιξα πρόσφατα και είδα οτι δεν έχει καν μικροβύσμα μέσα...καταλήγει σε μια επαφή στην πλακέτα που είναι κολλημένη με καλάι....

Μπορούμε να αυξήσουμε τα Mw με κάποιον τρόπο ?

Δημοσ.
Το άνοιξα πρόσφατα και είδα οτι δεν έχει καν μικροβύσμα μέσα...καταλήγει σε μια επαφή στην πλακέτα που είναι κολλημένη με καλάι....

Τα mW ΔΕΝ αυξάνονται.

Παλαιότερα σε ρούτερ Speedtouch 716 με σπασμένη βάση κεραίας έβαλα ένα καλώδιο σαν αυτό (μην ψάξεις στην Ελλάδα,είναι πανάκριβα και δυσεύρετα) και βίδωσα πάνω του μία κοινή αποσπώμενη κεραία.Δούλεψε άψογα.Η ίδια επιχείριση γίνεται και σε Fritz.Linksys δεν έχω ανοίξει γιά να δω τι παίζει.Θα σε συμβούλευα πάντως να απενεργοποιήσεις το WiFi του Linksys και να χρηιμοποιήσεις ένα ισχυρό Access Point.

Δημοσ.

κολλημενο με καλαι?στo wag354 που ειναι και πιο παλιο ειχε βυσμα σαν αυτο που εβαλε ο φιλος σε λινκ.τωρα μου φενεται παραξενο να εχουν βαλει καλαι.οσο ξερω και σε laptop κτλ βαζουν αυτο το βυσμα.τα mw οχιδεν αυξανονται.μονο σε καποια wrt γινοταν απο 100 σε 200.μετα υπαρχουν κερεαιες για pc Που ειναι στα 500 αλλα και να βαλεις 500 στο pc τι να το κανεις αμα το ρουτερ βγαζει 100 μονο.μετα μονο σε repeater κτλ αν πας να πιανει το σημα και να το αναμεταδιδει.

Δημοσ.

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά....κολλημένο με καλαι ειναι πάνω στην πλακέτα.

απο την άλλη πλευρα που καταλήγει στην κεραία δεν το έχω ανοίξει γιατί δεν ξέρω πώς ίσως να είναι εκεί το μικρο-βύσμα.Αλλά απο ότι κατάλαβα δεν πολύ αξίζει να κάνω καποια μετατροπή και με κίνδυνο να χαλάσω τιποτα...

Δημοσ.

μαλον με το μικρο βυσμα θα ειναι απο την αλλη.ναι πραγματι δεν αξιζει.υπαρχουν και ενδιαμεσοι ενισχυτες αλλα δεν αξιζει το κοστος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...