Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για MSI afterburner!!!

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες... πως γίνεται να φτιάξει κανεις 2D profile με ρολογια κάτω από 540/750 που είναι το λιγότερο που δίνει το afterburner?? :rolleyes:

Δημοσ.

AB έχω το 1.6 και δεν με αφήνει να πάω πιο κάτω!!

EVGA Precision δεν δοκιμασα να σου πω την αλήθεια!!!

Θα το κοιτάξω!!

---------- Προσθήκη στις 19:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:13 ----------

Και στο Precision τα ιδια σκ@τ@!!

Δημοσ.

http://www.techpowerup.com/downloads/1128/AMD%20GPU%20Clock%20Tool%20v0.9.8.html ?

Αν καταφέρεις να βάλεις τα ρολόγια που θέλεις - τρέχει MSI AB και τα σώζεις. Επίσης ρίξε και ένα google μπας και γίνεται να κάνεις edit τα profile του ΑΒ με κανένα text editor...

Αλλά γιατί θέλεις χαμηλά 2D ?

Δημοσ.

Για την κατανάλωση μωρε... και επιδη με τοσο χαμηλα ρολόγια μπορώ να ρίξω και αρκετά τα ρεύματα σε idle...

Αλλα τώρα ανακάλυψα και αλλο προβλημα...

Επειδή το AB έχει μόνο δύο profile χανεται το profile της ATI για το video playback.. με αποτέλεσμα οποτε παω να παιξω κανενα hd video κολάει το σύμπαν και πετάει error η καρτα!!

Δημοσ.
Ναι!!! ...............

sorry, αλλη η καρτα απο μονη της δεν ριχνει τα ρολογια της σε 2D λειτουργία?

Δημοσ.
Αμα κλοκάρεις με το AB μετά δεν πέφτουν αυτόματα....

Δεν γινεται να φτιαξεις 2d προφιλ στο afterburner? Περιεργο που λες οτι δεν τα ριχνει κατω απο 540/750. Δοκιμασε με την εκδοση 1.5.1 extreme.

Δημοσ.
Δεν γινεται να φτιαξεις 2d προφιλ στο afterburner? Περιεργο που λες οτι δεν τα ριχνει κατω απο 540/750. Δοκιμασε με την εκδοση 1.5.1 extreme.

Μπα ... τα ίδια!!!

Δημοσ.
Μπα ... τα ίδια!!!

Εχω ακουσει πολλα χαζα με το oc μεσω afterburner.Σε μερικους δουλευει οκ,σε αλλους οχι.Τεσπα 540/750 idle δεν ειναι και οτι καλυτερο,οχι μονο για καταναλωση αλλα και για θερμοκρασιες.Αμα δεν βρεις ακρη,πατα την ενα φλασαρισμα να τελειωνεις.Και να παιζεις μονο με catalyst.Και 2d και 400/900 σε βιντεο.Το afterburner να το εχεις μονο για τον ανεμιστηρα.Οτι εχω κανει και εγω δηλαδη. :lol:

Δημοσ.
Εχω ακουσει πολλα χαζα με το oc μεσω afterburner.Σε μερικους δουλευει οκ,σε αλλους οχι.Τεσπα 540/750 idle δεν ειναι και οτι καλυτερο,οχι μονο για καταναλωση αλλα και για θερμοκρασιες.Αμα δεν βρεις ακρη,πατα την ενα φλασαρισμα να τελειωνεις.Και να παιζεις μονο με catalyst.Και 2d και 400/900 σε βιντεο.Το afterburner να το εχεις μονο για τον ανεμιστηρα.Οτι εχω κανει και εγω δηλαδη. :lol:

Εχεις υποψην σου κανενα καλό BIOS... που να δίνει και αρκετο ρευματάκι??

Δημοσ.
Εχεις υποψην σου κανενα καλό BIOS... που να δίνει και αρκετο ρευματάκι??

Εγω της MSI χρησημοποιω.Πριν λιγες μερες αυτο μου ζητησε και ενα παλικαρι απο το techPowerUp.Του ειχα στειλει το δικο μου.Αν θες να το ανεβασω και να σου στειλω το λινκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...