umaga Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 οπος ειπαμε ειναι live δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις εγκατασταση
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ναι, απλά δεν έχω ξαναδουλέχει Linux και λεω μην ψάχνομαι.. Δεν είναι UNIX που θέλει συγκεκριμένες εντολές (τις οποίες δεν θυμάμαι), είναι περιβάλλον.. άρα θα το βρω σχετικά εύκολα.. Κατέβασα και τα: HDD Regenerator και το PEN Drive Data Recovery Θα δοκιμάσω το live cd, μετά το Regenerator (μιας και εγγυάται ότι δεν χάνει δεδομένα) και αν δεν γίνει τίποτα με αυτά κουμπώνω το Recovery tool και ότι γίνει ας γίνει. Ευχαριστώ για το άμεσο support αγόρια.
kage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Εγω λεω οτι το προγραμμα που σκαναρεις μιας και ειναι free(χορηγιες απο γνωστες εταιρειες λογισμικων) σου βγαζει αρχεια(κρακ,patch) για σβησιμο. για το μονο που ειμαι σιγουρος .ειναι οτι αν σβησεις τα πρωτα 2dll που λενε αντιωπα.dll θα σου κλειδωσει ΑΜΕΣΑ τα πειραγμενα win που εχεις. ---- για το λινουξ αυτο που λενε ειναι οτι θα μπεις σε περιβαλλον της εκδοσης που κατεβασες και απλα να δοκιμασεις απο my computer/file manager να δεις αν τα βλεπει...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Έτσι για να έχει ένα τέλος το θεμα.. Δοκίμασα την "linuxιά" (πολύ καλή κατάσταση το download που μου έδωσες salida, at least θα κρατήσω το dvd) και έφαγα ήττα.. το ίδιο και με τα 2 προγραμματάκια επαναφοράς δεδομένων που είχα. Τίποτα, το Flash εμφανιζόταν σαν removable drive στο My Computer, αλλά δεν μπορούσε ΤΙΠΟΤΑ να το διαβάσει.. τα scanαρίσματα σε sectors που του κάναν τα προγράμματα βρήσκανε (και καλά/μάλλον) sectors να διαβάσουν.. αλλά στην τελική δεν έκαναν τίποτα. I gave up, και το έδωσα πίσω... θα ήθελα να ήξερα πως μπορούσε να φτιαχτεί (να πάρουμε τα δεδομένα) από μια τέτοια κατάσταση.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΕΕ!
salida Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 To live cd που σου έδωσα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία διανομή ubuntu linux. Είναι αρκετά χρήσιμο όμως για να κάνεις επαναφορά δεδομένων (με κάποια πρόσθετα προγράμματα που κατεβάζεις) να αφαιρέσεις χειροκίνητα ιούς και πολλά άλλα. Τώρα συγκεκριμένα στην περίπτωση που αναφέρεσαι σε usb τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα αλλά και πάλι όχι ανεπανόρθωτα.Πάντα υπάρχουν και τα low level recovery tools. Κάτι σημαντικό που δεν διευκρινίστεικε είναι αν είχε φυσική φθορά το usb (πχ. πτώση, υγρασία ή κάποιου είδους φθορά) αν μιλάμε για φυσική φθορά που οδήγησε σε αδυναμία ανάγνωσης των δεδομένων τότε πρέπει να πάμε σε λύσεις τεχνικές (άνοιγμα του usb και έλεγχος των ηλεκτρονικών επαφών και τα σχετικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.