Haldol Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δεν πρέπει να έχει περάσει χρόνος από όταν την αγόρασα. Μια χαρά ικανοποιημένος είμαι από την απόδοσή της... με εξαίρεση το θόρυβο. Ακόμα και σε idle ο ανεμιστήρας με τρελαίνει. Λες και δουλεύει στο τέρμα συνέχεια. Δοκίμασα μέσα από το panelάκι του driver της ATI να ρίξω τις στροφές αλλά εις μάτην. Δε νιώθει, όσο χαμηλά και να το βάλω ίδιο θόρυβο θα κάνει. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή μου διαφεύγει κάτι; * Επίσης, μιας και πιθανότατα η κάρτα θα πουληθεί/δοθεί/πεταχτεί... ξέρουμε ποια είναι αντίστοιχη σε επιδόσεις από NVIDIA μεριά;
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Γνωστό πρόβλημα με την συγκεκριμένη Connect 3d δυστυχως το ανεμηστίρι της δεν ρύθμίζεται.... μοναδική λύση καμιά aftermarket ψύκτρα!!!
antonl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μια απ τα ίδια. Σε περίπτωση που την κρατήσεις, ρίξε μια ματιά εδώ. Μεγάλη διαφορά για τα 12,5€.
elise Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 οταν κανεις ΔΗΘΕΝ οικονομια απο μια καλη υλοποιηση αυτα παθαινεις.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!
antonl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 οταν κανεις ΔΗΘΕΝ οικονομια απο μια καλη υλοποιηση αυτα παθαινεις.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!! No offense αλλά αν του δινες εσύ τα επιπλέον χρήματα για μαι καλύτερη υλοποίηση, δε νομίζω να χε αντίρρηση.
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 οταν κανεις ΔΗΘΕΝ οικονομια απο μια καλη υλοποιηση αυτα παθαινεις.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!! Καλά ρε σας έχει χτυπίσει η ζέστη στο κεφάλι...??? το παιδι κάνει μια ερώτηση και ζητάει βοήθεια και εσυ του την λές από πάνω... για ήρεμα... αν δεν έχετα κατι σοβαρό να πείτε δεν υπάρχει λόγος να ποστάρετε!!!
elise Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 No offense αλλά αν του δινες εσύ τα επιπλέον χρήματα για μαι καλύτερη υλοποίηση, δε νομίζω να χε αντίρρηση. οι περισσοτεροι δεν το κανουν απο θεμα χρηματων.... και στην τελικη ποση ειναι αυτη η ρημαδα η διαφορα που δεν ειναι εφικτη??? τωρα δηλαδη θα εχει χρηματα να παρει αλλον ανεμιστηρα??
antonl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Απλά ό,τι λέει ο stm00192. Just for the record, πριν 2-3 χρόνια, φίλος αγόρασε σύστημα για gaming με αρκετά περιορισμένο budget. Οριακά, την τελευταία στιγμή, στρίμωξα την εν λόγω κάρτα @130€. Πέρσι, είχε την οικονομική δυνατότητα να δώσει 12€ για after-market ψύκτρα, όπως και έκανε.
pano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Haldol φίλε μου αν σε καλύπτει η κάρτα μην την πουλήσεις/δώσεις/πετάξεις απλά πάρε αυτή http://www.eworld.com.gr/front/details/412 που ανέφερε και ο antonl και θα είσαι μια χαρά.
Haldol Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μια χαρά η λύση με την after-market ψύκτρα. Ξέρουμε όμως ποια κάρτα της NVIDIA είναι στο ίδιο επίπεδο από θέμα επιδόσεων; Αν τα χρήματα δεν είναι τραγικά πολλά θα την αλλάξω, μιας κι ενδιαφέρομαι και για -καλή- συμβατότητα με Linux στο συγκεκριμένο σύστημα. Αν βέβαια πάει ψηλά η τιμή ντάξει, απλά θα αλλάξω ψύκτρα. οταν κανεις ΔΗΘΕΝ οικονομια απο μια καλη υλοποιηση αυτα παθαινεις.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!! Να είσαι σίγουρος πως μόνο οικονομία δεν έκανα. Δε περιμένω να σωθώ με 20 ή 30 ευρώ, έλεος. Η υλοποίηση της Connect3D ήταν η μόνη που υπήρχε διαθέσιμη όταν ήθελα να πάρω την κάρτα. Λες να ήξερα το θέμα με τον ανεμιστήρα και παρ' όλα αυτά να την έπαιρνα;
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μια χαρά η λύση με την after-market ψύκτρα. Ξέρουμε όμως ποια κάρτα της NVIDIA είναι στο ίδιο επίπεδο από θέμα επιδόσεων; Αν τα χρήματα δεν είναι τραγικά πολλά θα την αλλάξω, μιας κι ενδιαφέρομαι και για -καλή- συμβατότητα με Linux στο συγκεκριμένο σύστημα. Αν βέβαια πάει ψηλά η τιμή ντάξει, απλά θα αλλάξω ψύκτρα. Να είσαι σίγουρος πως μόνο οικονομία δεν έκανα. Δε περιμένω να σωθώ με 20 ή 30 ευρώ, έλεος. Η υλοποίηση της Connect3D ήταν η μόνη που υπήρχε διαθέσιμη όταν ήθελα να πάρω την κάρτα. Λες να ήξερα το θέμα με τον ανεμιστήρα και παρ' όλα αυτά να την έπαιρνα; Αντιστοιχες επιδοσεις έχει η GT250 (λίγο πιο αδύναμη είναι αν θυμάμαι καλά) αλλά κοστίζει στην καλύτερη 100Ε
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Αν δεν καίγεσαι τόσο πολύ για Linux, δεν αξίζει να πάς σε gts250 των 100+ ευρώ διότι στην ουσία θα πάρεις υποδεέστερη κάρτα σε επιδόσεις. Η καλύτερη λύση απο όλες είναι αυτή που σου πρότειναν τα παιδιά. Αγοράζεις την ψύκτρα accelero L2 pro στα 12,5 ευρώ + 4 μεταφορικά απο eworld την επομένη την έχεις σπίτι σου με courrier και ησυχάζεις μία και καλή και απο τον θόρυβο και απο θερμοκρασίες. Μη την σκοτώσεις την καρτούλα, έχει ψωμιά ακόμα. p.s: Όσον αφορά το πικρό σχόλιο του χρήστη @elise νωρίτερα στο νήμα, έχω να πώ ότι δεν κατέχουν όλοι τη γνώση φίλε μου σαν και σένα, τι να κάνουμε....
Haldol Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Πιο πολύ για Linux καίγομαι... Το μηχάνημα είναι ανοιχτό 24/7 με την NV 8400GS πάνω. Ανά διαστήματα που μου έρχεται να παίξω κάνα παιχνιδάκι βάζω την άλλη πάνω και bootάρω σε Windows. Και μένει έτσι για 2-3 μέρες το πολύ. To 10% της χρήσης είναι σε Windows... γι αυτό σκεφτόμουν να πάω μια και καλή σε μια αντίστοιχη NVIDIA κάρτα για ν' αποφύγω το hassle του βάλε-βγάλε. Αλλά εντάξει, για ~100€ δε το συζητώ. Ψύκτρα και βάλε-βγάλε.
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ακριβώς. Εκτός και αν ψαχτείς κάποια στιγμή αργότερα σε καμμιά μεταχειρισμένη μόνο αλλά πάντα με εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.