filarhos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ψάχνω να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή σε αυτό το εύρος τιμής. Τι λέτε;;; Μέρι στιγμής έχω στο μυαλό μου την Samsung ST60 μου φάνηκε καλή και από τα βιντεάκια που είδα. Μπορεί να τραβήξει και βίντεο (όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά όσα περισσότερα κάνει ), μονο περιορισμο που έχω ειναι να μπορεί να δεχθει micro sd (με αντάπτορα ή χωρίς) γιατί έχω αρκετές τέτοιες μνήμες από τα κινητά μου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 http://www.skroutz.gr/s/71973/Fuji-FinePix-F200EXR.html?from=suggest&keyphrase=Fuji+FinePix+F200EXR πήρα αυτήν πρίν λίγες μέρες χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω αλλά δεν έχω ξαναδεί σε κομπακτ μηχανή πιο καθαρή φωτογραφία έχω πάθει πλάκα σου την συστήνω ανεπιφύλακτα η τιμή είναι σουπερ αν σκεφτείς ότι πριν μερικούς μήνες πουλιόταν 300-350€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου αλλά δυστυχώς ξεφεύγει από το ποσό που υπολογίζω. Ακόμα και τα 120 τα θεωρώ πολλά για δυο τρεις φορές τον χρονο που θα την χρησιμοποιήσω. Κάποια καλύτερη από αυτη που έχω ποστάρει σε αυτή την τιμή;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καμία άλλη γνώμη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Samsung-PL65-Black-Digital-Camera-12-2-MP.htm ειναι ακριβή αλλά αξίζει .την πήρε ενας φιλος μου δυο εβδομάδες πριν.πολυ καλή .τρομερα χαρακτηριστικά 12.2 MP 4000 x 3000 pixels Μέγιστη Μνήμη 8 GB Οπτικό Zoom 5x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.