umaga Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 καλημερα σε τι μαγαζια θα βρω πυροσβεστήρες αυτοκινήτου? πρακτικερ? και πως θα των στερεωσω μεσα στο αμαξι? ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σε μαγαζιά με πυροσβεστήρες. Σίγουρα θα έχει και το Praktiker ή η Autoplus αλλά καλύτερα πήγαινε στο πυροσβεστηράδικο της γειτονιάς σου. Στα αυτοκίνητα υπάρχει ειδική βάση στερέωσης του πυροσβεστήρα. Στα περισσότερα μέσα στο πορτ μπαγκάζ, σε μερικά κάτω από το κάθισμα του οδηγού. ---------- Προσθήκη στις 11:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ---------- Δες π.χ. σε μένα πως είναι:
umaga Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ευχαριστω θα ξανα ρηξω μια ματια στο manual μηπως εγραφε πουθενα για βαση πυροσβαστηρα και μου ξεφυγε ---------- Προσθήκη στις 13:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ---------- δεν λεει τιποτα στο manual στο πορτ μπακγαζ εχει εσωχες δεξια και αριστερα αλλα δεν βλεπω καποιους ημαντες που θα μπορουσαν να κρατησουν τον πυροσβεστηρα λες να υπαρχει καμια ειδικη βαση η οποια να μπαινει εκει οστε να μπορω να βαλω πυροσβεστηρα?
imr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μπορεις να το στερεωσεις με αυτα τα σκρατς σκρατς, ουτε εμενα εχει βαση, προς το παρων τον εχω χυμα στην ρεζερβα κατω απο την μοκετα του πορτμπαγκαζ
tolis00 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 [/color]Δες π.χ. σε μένα πως είναι: Πολυ μεγαλος πυροσβεστηρας για αυτοκινητο!Εγω τετοιον ουτε στην πολυκατοικια δεν εχω. Η αληθεια ειναι πως μπορει να βολευτει κ με κατι πιο μικρο.Ουτε προβλημα βαρους να εχει,ουτε ογκου.Αν παρει τους μικρους που κυκλοφορουν θα μπορει να τον κρυψει κ μεσα στην ρεζερβα οπως ειπε και ο imr.
Alxnks Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 απλα να εχετε υποψη σας πως αν τον εχετε εκει κατω που λετε, σε οποιαδηποτε περιπτωση θα πρεπει να βγειτε απο το αμαξι, να ανοιξετε πορτ μπαγκαζ, να σηκωσετε μοκετα, να παρετε πυροσβεστηρα, να βγαλετε την περονη και μετα να αρχισετε να σβηνετε. λογικα καταλαβαινετε την εξτρα δυσκολια αν εχετε τιποτα ψωνια, τιποτα σακ βουαγιαζ για σ/κ κτλ κτλ ε; και επισης λογικα θα ξερετε οτι σε περιπτωση φωτιας και το ενα δευτερολεπτο ακομα μετραει. γι αυτο καλυτερα να ειναι κατω απο το καθισμα του οδηγου η εστω στο πορτ μπαγκαζ αλλα φυσικα πανω απο το επιπεδο της μοκετας.
RottenLungs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μην πάρεις πυροσβεστήρα μία χρήσης. Πάρε αυτούς που μπορείς να ξαναγεμίσεις, έχουν ένα ρολόι απάνω.Γιατι άμα δεν το πηγαίνει να στον ξαναγεμίζουν κάθε χρόνο θα πάθεις αυτό που έπαθα κι εγώ μία φορά που προσπάθησα με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου μου να σβήσω μία φωτιά σε ένα σκουπιδοντενεκέ που είχε αρπάξει κοντά στο εξοχικό μου (είχε δάσος κοντά), δηλαδή απλά θα περιμένεις ώσπου να έρθει η πυροσβεστική.
Dvs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, σε αμάξι τι πυροσβεστήρα θα πρεπει να εχω? CO2 ή ξηράς κόνεως??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.