Προς το περιεχόμενο

Avira Antivir και "Quarantine"

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση :

εγκατεστησα το Avira Αntivir Personal και αφου εκανα το πρωτο σκαναρισμα, εντοπισε καποιες απειλες και τις εβαλε στο Quarantine.

Aυτο που θελω να ρωτησω, ειναι οτι μετα απο αυτο ειναι ενταξει ο υπολογιστης? Δηλαδη αυτες οι απειλες φυγαν απο τον υπολογιστη μου, απο τη στιγμη που μπηκαν στο φακελο Quarantine του Avira?

Διοτι δεν ειναι σαν το ΝΟD32 που κατα τη διαρκεια του σκαναρισματος εαν βρει απειλη σου διδει δυνατοτητα αμεσως να διαγραψεις το μολυσμενο αρχειο.

Δημοσ.

Αν είναι στην καραντίνα τότε είσαι απόλυτα ασφαλής. Τα περισσότερα προγράμματα, έχουν ως default ενέργεια την καραντίνα, αφού είναι το ίδιο αποτελεσματικό με την πλήρη διαγραφή, ενώ σε περιπτώσεις λαναθασμένου συναγερμού, κάτι πιθανό στο avira, μπορείς να τα επαναφέρεις.

Περιπτώσεις που ένας ιός έχει βγει απο μόνος του απο την καραντίνα δεν έχω συναντήσει, και αμφιβάλω αν υπάρχουν

Δημοσ.
Αν είναι στην καραντίνα τότε είσαι απόλυτα ασφαλής. Τα περισσότερα προγράμματα, έχουν ως default ενέργεια την καραντίνα, αφού είναι το ίδιο αποτελεσματικό με την πλήρη διαγραφή, ενώ σε περιπτώσεις λαναθασμένου συναγερμού, κάτι πιθανό στο avira, μπορείς να τα επαναφέρεις.

Περιπτώσεις που ένας ιός έχει βγει απο μόνος του απο την καραντίνα δεν έχω συναντήσει, και αμφιβάλω αν υπάρχουν

OK, καλο ειναι αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...