A453 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, παλαιότερα ο Κώστας Αρβανίτης είχε μία εκπομπή, πάλι στην Κρατική, με ένα τρομερό σήμα εκπομπής. Κάτι είχε να κάνει με "άλλη όψη", "τρίτη ματιά" ήταν ένας που έτρεχε σαν κλέφτης, μετά από άλλη κάμερα φαινόταν πως προσπαθεί να σώσει κάποιον Ξέρει κανείς πως λέγοταν ακριβώς για να μπορέσω να βρω μετά το βιντεάκι
RottenLungs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγώ το μόνο που ξέρω για τον Κώστα Αρβανίτη είναι οτι ήταν Πρόεδρος στην Ομάδα ΑΕ Χαλανδίου όταν έπαιζα μπάλα εκέι και μια φορά μας είχε βγάλει σε μία εκπομπή του στην κρατική τηλεόραση. Τώρα το σήμα εκπομπής δεν το θυμάμαι....
antonl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι αλλά δες αυτό (λογικά λες το «άλλη διάσταση»): Η θητεία του στην κρατική τηλεόραση ξεκίνησε το 1998 με την εκπομπή «Ω, τι κόσμος Μπαμπά» στη ΝΕΤ και το 2000 την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ετσι έχουν τα πράγματα». Eως το 2004 παρουσίαζε την εκπομπή «Αλλη Διάσταση», ενώ είχε την αρχισυνταξία της πρωινής τρίωρης εκπομπής «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ». Το 2004 επέστρεψε στο Μega όπου βρέθηκε να παρουσιάζει για λίγο το «Πρωινό Mega». source
chaplin1981 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 το θυμαμαι το βιντεακι πολυ καλα.ειχε μια σκηνη που ετρεχε ενας καταπανω σε εναν αλλο και καλα για να τον ληστεψει αλλα αλλαξε η καμερα και τελικα ηθελε να τον σωσει απο κατι που θα επεφτε πανω του.ωραια εκμπομπη την εβλεπα τοτε.νομιζω οτι για το βιντεο θα πρεπει να απευθυνθεις στην ερτ. εδιτ:ακομα καλυτερα,εδω:http://kostas-arvanitis.blogspot.com/
A453 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μπράβο ρε παληκάρια! Αυτό είναι, και είχα σπάσει το κεφάλι μου Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.