Προς το περιεχόμενο

Samsung LE40M86 + Digea ...

themis_81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !

Θα ηθελα να ρωτησω αν αρχικα εχει ηδη αποκωδικοποιητη mpeg4 ( αν και νομιζζω πως εχει μονο mpeg2 ... )

Μου τα βρισκει στην αναζητηση αλλα μονο ηχο !

Δεν εχω καθολου εικονα ...

και αν αξιζει καλυτερα να παρω την slot καρτα αντι για τον αποκωδικοποιητη ....

Δημοσ.

γεια σου φιλε

εχω την ιδια τιβι. ειχα παρει την neotion πριν λιγες ημερες και ο πωλητης μου υποσχεθηκε οτι αν ειχα προβλημα θα μπορουσα να την αλλαξω. Ε λοιπον σημερα παω για αλλαγη... Την εβαλα, διαβαζε τις πληροφοριες της καρτας (την αναγνωριζε) και χτες που εκανα search και βρηκα τα καναλια με τα χιλια ζορια (Γλυφαδα χαμηλο σημα) περιμενα περιπου ενα λεπτο για να δω εικονα. Με λιγα λογια αργουσε παρα πολυ η καρτουλα να κανει decode ωστε να δω εικονα. Σε καποιες φασεις μονο επαιζε γρηγορα αλλα στις περισσοτερες σκαλωνε. Την παω σε ενα φιλο που ειχε μια sony mpeg 2 και εκει επαιζε τζαμι ολα τα καναλια χωρις καθυστερησεις. Μολις τελειωσω την δουλεια, φευγω σφαιρα για εξωτερικο δεκτη!!!

Δημοσ.
γεια σου φιλε

εχω την ιδια τιβι.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ! Αρα αρχιζει το ψαξιμο για εξωτερικο που να εχει HDMI και να υποστηριζει και Dolby ...

Δημοσ.

Πηγα χτες και αγορασα την common interface καρτα που μπαινει στην τηλεοραση στο πλαι απο το πλαισιο .

Τα βρισκει τα καναλια αλλα μου κανει παγωματα οταν παιζει και καθυστερει την εικονα στιγμιαια και ειναι σπαστικο !

Υπαρχει λυση ή να την αλλαξω και να παρω τελικα αποκωδικοποιητη ?"

Δημοσ.

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια οτι φταιει η καρτα αποκλειστικα . Ισως φταιει κ το σημα που δεχεται . Θα δοκιμασω καποια στιγμη και με αποκωδικοποιητη και θα ενημερωσω .

Απο θεμα ποιοτητας , αν δεν ειχε το delay ηταν αρκετα καλη και με σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα απο το αναλογικο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...