The_Judas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Το πλαίσιο δίνει 36 μήνες εγγύηση στα υλικά, αλλά μόλις ένα χρόνο στα εργατικά. Αλλά και πάλι 30 ευρώ για αλλαγή κάρτας είναι πολλά.
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Το πλαίσιο δίνει 36 μήνες εγγύηση στα υλικά, αλλά μόλις ένα χρόνο στα εργατικά. Αλλά και πάλι 30 ευρώ για αλλαγή κάρτας είναι πολλά. Ειναι σωστο αυτο.Για αυτο πρεπει ο μεσος χρηστης να μαθει να σεταρει ο pc του μονος του.Η τουλαχιστον να μαθει να κανει καποια βασικα πραγματα ωστε να μην εξαρταται απο τον καθε τεχνικο.Ειδικα στο θεμα του pc λιγο προσεχτικος να ειναι κανεις μαθαινει να κανει τα παντα μια χαρα και χωρις προβληματα.
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Πήγα στο Plaisio σήμερα.Χαμός κυριολεκτικά ,μια ουρά στο service που μου θύμισε όταν είχα κάποτε προσπαθήσει να πάρω εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και βαρέθηκα και έφυγα.Όλοι με ένα αποκωδικοποιητή turbo-x στο χέρι.Αλλουνού δε άναβε καθόλου,άλλος δεν έπιανε κανάλια κάποιος πήγε να βγάλει το καλώδιο της κεραίας και του έμεινε στο χέρι και το κομμάτι που είναι κολυμένο στο μηχάνημα.Τα λυπήθηκα τα παιδιά πού δουλεύανε εκεί.Όλοι φωνάζανε και βρίζανε.Επί της ευκαιρίας άρχισα και φώναζα και εγώ με αποτέλεσμα να πληρώσω μόνο 20 ευρώ.Καλά είναι νομίζω για την βαβούρα του βάλε-βγάλε της μητρικής.Τσίμπισα και 3χρόνη ανανέωση εγγύησης
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Αυτο για τον εναν χρονο δεν το ηξερα.Εγω νομιζα οτι η εγγυηση επισκευης κραταει οσο η εγγυηση στα πραγματα τα πραγματα.
The_Judas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=08.Warranty 2. Ειδικά για τη κεντρική μονάδα των επιτραπέζιων υπολογιστών Turbo-x παρέχονται τριάντα έξη (36) μήνες εγγύησης καλής λειτουργίας των εξαρτημάτων τους και δώδεκα (12) μήνες εργασίας. Αν τους ρωτήσεις βέβαια, σου πετάνε ένα γενικό 3 χρόνια εγγύηση... δεν σου αναφέρουν όμως αναλυτικά τους όρους της εγγύησης.
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σε αφηνουν στην ευτυχισμενη αφελεια σου οτι εχεις καλο service. Πονηρουλη Teokako απο την μια λυπηθηκες τα παιδια του service απο την αλλη εριξες και εσυ τα βρισιδια σου ετσι?
panoskir Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Πήγα στο Plaisio σήμερα.Χαμός κυριολεκτικά ,μια ουρά στο service που μου θύμισε όταν είχα κάποτε προσπαθήσει να πάρω εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και βαρέθηκα και έφυγα.Όλοι με ένα αποκωδικοποιητή turbo-x στο χέρι.Αλλουνού δε άναβε καθόλου,άλλος δεν έπιανε κανάλια κάποιος πήγε να βγάλει το καλώδιο της κεραίας και του έμεινε στο χέρι και το κομμάτι που είναι κολυμένο στο μηχάνημα.Τα λυπήθηκα τα παιδιά πού δουλεύανε εκεί.Όλοι φωνάζανε και βρίζανε.Επί της ευκαιρίας άρχισα και φώναζα και εγώ με αποτέλεσμα να πληρώσω μόνο 20 ευρώ.Καλά είναι νομίζω για την βαβούρα του βάλε-βγάλε της μητρικής.Τσίμπισα και 3χρόνη ανανέωση εγγύησης Εφοσον σου αλλαξανε motherboard ειναι υποχρεωτικη η ανανεωση εγγυησης για το νεο part.Δεν σου κανανε καποιο δωρο...
panostuner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ειναι σωστο αυτο.Για αυτο πρεπει ο μεσος χρηστης να μαθει να σεταρει ο pc του μονος του.Η τουλαχιστον να μαθει να κανει καποια βασικα πραγματα ωστε να μην εξαρταται απο τον καθε τεχνικο.Ειδικα στο θεμα του pc λιγο προσεχτικος να ειναι κανεις μαθαινει να κανει τα παντα μια χαρα και χωρις προβληματα. Το θέμα είναι οτι ξέρω να το φτιάχνω μόνος μου...Απλά φοβήθηκα μην μου πουν τίποτα αμα τους πήγαινα μόνο την κάρτα και δεν μου την έβαζαν στην εγγύηση!!30 ευρώ για 5 λεπτά δουλειά είναι πολλά όμως!!!!!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τί θα χρειαστεί να έχω μαζί μου να δώσω στο πλαίσιο ένα λάπτοπ HP αγορασμένο από εκεί πριν μερικά χρόνια για να δούνε αν φτιάχνει η σύνδεσή του με ασύρματα δίκτυα? ζητάνε την απόδειξη αγοράς πχ? αξίζει κατά τη γνώμη σας να το πάω ή θα κοστίσει υπερβολικά ακόμα κι αν το φτιάξουν/
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 παρε τα παντα μαζι δεν ξερεις τι θα σου χρειαστει Αποδειξη,φορτιστη Εχω την εντυπωση και μονο που θα το κοιταξουν θα πληρωσεις.Ρωτα καλου κακου πριν κανεις το οτιδηποτε.
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τί θα χρειαστεί να έχω μαζί μου να δώσω στο πλαίσιο ένα λάπτοπ HP αγορασμένο από εκεί πριν μερικά χρόνια για να δούνε αν φτιάχνει η σύνδεσή του με ασύρματα δίκτυα? ζητάνε την απόδειξη αγοράς πχ? αξίζει κατά τη γνώμη σας να το πάω ή θα κοστίσει υπερβολικά ακόμα κι αν το φτιάξουν/ Τι πρόβλημα έχει η ασύρματη σύνδεση? Ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν είναι πρόβλημα software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.