Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο service!!

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλαίσιο δίνει 36 μήνες εγγύηση στα υλικά, αλλά μόλις ένα χρόνο στα εργατικά.

Αλλά και πάλι 30 ευρώ για αλλαγή κάρτας είναι πολλά.

Δημοσ.
Το πλαίσιο δίνει 36 μήνες εγγύηση στα υλικά, αλλά μόλις ένα χρόνο στα εργατικά.

Αλλά και πάλι 30 ευρώ για αλλαγή κάρτας είναι πολλά.

Ειναι σωστο αυτο.Για αυτο πρεπει ο μεσος χρηστης να μαθει να σεταρει ο pc του μονος του.Η τουλαχιστον να μαθει να κανει καποια βασικα πραγματα ωστε να μην εξαρταται απο τον καθε τεχνικο.Ειδικα στο θεμα του pc λιγο προσεχτικος να ειναι κανεις μαθαινει να κανει τα παντα μια χαρα και χωρις προβληματα.

Δημοσ.

Πήγα στο Plaisio σήμερα.Χαμός κυριολεκτικά ,μια ουρά στο service που μου θύμισε όταν είχα κάποτε προσπαθήσει να πάρω εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και βαρέθηκα και έφυγα.Όλοι με ένα αποκωδικοποιητή turbo-x στο χέρι.Αλλουνού δε άναβε καθόλου,άλλος δεν έπιανε κανάλια κάποιος πήγε να βγάλει το καλώδιο της κεραίας και του έμεινε στο χέρι και το κομμάτι που είναι κολυμένο στο μηχάνημα.Τα λυπήθηκα τα παιδιά πού δουλεύανε εκεί.Όλοι φωνάζανε και βρίζανε.Επί της ευκαιρίας άρχισα και φώναζα και εγώ με αποτέλεσμα να πληρώσω μόνο 20 ευρώ.Καλά είναι νομίζω για την βαβούρα του βάλε-βγάλε της μητρικής.Τσίμπισα και 3χρόνη ανανέωση εγγύησης :-D

Δημοσ.

Αυτο για τον εναν χρονο δεν το ηξερα.Εγω νομιζα οτι η εγγυηση επισκευης κραταει οσο η εγγυηση στα πραγματα τα πραγματα.

Δημοσ.

http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=08.Warranty

2. Ειδικά για τη κεντρική μονάδα των επιτραπέζιων υπολογιστών Turbo-x παρέχονται τριάντα έξη (36) μήνες εγγύησης καλής λειτουργίας των εξαρτημάτων τους και δώδεκα (12) μήνες εργασίας.

Αν τους ρωτήσεις βέβαια, σου πετάνε ένα γενικό 3 χρόνια εγγύηση... δεν σου αναφέρουν όμως αναλυτικά τους όρους της εγγύησης.

Δημοσ.

Σε αφηνουν στην ευτυχισμενη αφελεια σου οτι εχεις καλο service. :-D

Πονηρουλη Teokako απο την μια λυπηθηκες τα παιδια του service απο την αλλη εριξες και εσυ τα βρισιδια σου ετσι?:devil:

Δημοσ.
Πήγα στο Plaisio σήμερα.Χαμός κυριολεκτικά ,μια ουρά στο service που μου θύμισε όταν είχα κάποτε προσπαθήσει να πάρω εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και βαρέθηκα και έφυγα.Όλοι με ένα αποκωδικοποιητή turbo-x στο χέρι.Αλλουνού δε άναβε καθόλου,άλλος δεν έπιανε κανάλια κάποιος πήγε να βγάλει το καλώδιο της κεραίας και του έμεινε στο χέρι και το κομμάτι που είναι κολυμένο στο μηχάνημα.Τα λυπήθηκα τα παιδιά πού δουλεύανε εκεί.Όλοι φωνάζανε και βρίζανε.Επί της ευκαιρίας άρχισα και φώναζα και εγώ με αποτέλεσμα να πληρώσω μόνο 20 ευρώ.Καλά είναι νομίζω για την βαβούρα του βάλε-βγάλε της μητρικής.Τσίμπισα και 3χρόνη ανανέωση εγγύησης :-D

Εφοσον σου αλλαξανε motherboard ειναι υποχρεωτικη η ανανεωση εγγυησης για το νεο part.Δεν σου κανανε καποιο δωρο...

Δημοσ.
Ειναι σωστο αυτο.Για αυτο πρεπει ο μεσος χρηστης να μαθει να σεταρει ο pc του μονος του.Η τουλαχιστον να μαθει να κανει καποια βασικα πραγματα ωστε να μην εξαρταται απο τον καθε τεχνικο.Ειδικα στο θεμα του pc λιγο προσεχτικος να ειναι κανεις μαθαινει να κανει τα παντα μια χαρα και χωρις προβληματα.

Το θέμα είναι οτι ξέρω να το φτιάχνω μόνος μου...Απλά φοβήθηκα μην μου πουν τίποτα αμα τους πήγαινα μόνο την κάρτα και δεν μου την έβαζαν στην εγγύηση!!30 ευρώ για 5 λεπτά δουλειά είναι πολλά όμως!!!!!

Δημοσ.

παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τί θα χρειαστεί να έχω μαζί μου να δώσω στο πλαίσιο ένα λάπτοπ HP αγορασμένο από εκεί πριν μερικά χρόνια για να δούνε αν φτιάχνει η σύνδεσή του με ασύρματα δίκτυα? ζητάνε την απόδειξη αγοράς πχ? αξίζει κατά τη γνώμη σας να το πάω ή θα κοστίσει υπερβολικά ακόμα κι αν το φτιάξουν/

Δημοσ.

παρε τα παντα μαζι δεν ξερεις τι θα σου χρειαστει

Αποδειξη,φορτιστη

Εχω την εντυπωση και μονο που θα το κοιταξουν θα πληρωσεις.Ρωτα καλου κακου πριν κανεις το οτιδηποτε.

Δημοσ.
παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τί θα χρειαστεί να έχω μαζί μου να δώσω στο πλαίσιο ένα λάπτοπ HP αγορασμένο από εκεί πριν μερικά χρόνια για να δούνε αν φτιάχνει η σύνδεσή του με ασύρματα δίκτυα? ζητάνε την απόδειξη αγοράς πχ? αξίζει κατά τη γνώμη σας να το πάω ή θα κοστίσει υπερβολικά ακόμα κι αν το φτιάξουν/

Τι πρόβλημα έχει η ασύρματη σύνδεση? Ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν είναι πρόβλημα software.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...