Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο service!!

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι περιπέτειες μου με το Πλαίσιο συνεχίζεται.Μετά την αγορά από αυτούς κάρτας γραφικών που πληρωσα για καινούργια και ήρθε μεταχειρισμένη (είχα ανοίξει σχετικό thread) έτυχε να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το service τους.

Motherboard ASUS P5Q Turbo 8 μηνών δεν δουλεύει το ethernet atheros lan.Ούτε ξέρω σαν καινούργια αν δούλευε γιατι πάντα συνδεότανε ασύρματα.Άλλαξα χρήση σε αυτό το pc και χρειάστηκα την ενσύρματη σύνδεση.Για να διευκολύνω την κατάσταση για το service τους και για δική μου ευκολία συγχρόνως, πηγα το pc ολόκληρο χωρίς να ξηλώσω την motherboard.

Mε πήραν τηλ σήμερα και μου είπαν ότι είναι έτοιμο με χρέωση 40 ευρώ.Γιατι ρε φίλε τον ρώτησα δεν έχει εγγύηση ? Έχει μου είπε και έγινε αντικατάσταση motherbord και για μην χρεωνόσασταν έπρεπε να φέρνατε την motherboard σκέτη ,έτσι δεν θα ασχολιότανε ο τεχνικός με το ξαναστήσιμο του pc σας.

Αυριο θα πάω εκει πως να το χειριστώ βρε παιδιά ? 40 ευρώ έχει η mobo μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

κοιτα βασικα, εχουν δικιο σε αυτο τουλαχιστον, εαν βεβαια δεν ειχες αγορασει ολο το συστημα στημενο απο το Πλαισο ετοιμο. Αν ειχε η μητρικη προβλημα, για να μην σε χρεωσουν επρεπε να τους ειχες παει μονο τη μητρικη. Καταλαβαινω βεβαια τη βαβουρα και την ταλαιπωρια, λυνε δενε μηχανημα, αλλα δυστυχως ετσι ειναι ..

Δημοσ.

Δυσκολη περιπτωση γιατι απο την στιγμη που τους το πηγες ολο χωρις να στο απαιτησουν,λογικο ειναι να θεωρησουν οτι ηθελες να σου ξαναεγκαταστησουν την μητρικη μεσα στο κουτι,οποτε απο πλευρα τους τηρησαν την εγγυηση της μητρικης αλλα σε χρεωσαν την επαναγκατασταση της και την συνδεσμολογια ωστε να το παρεις ετοιμο προς λειτουργια.

Ασφαλως θα μπορουσε να ειχε γινει καλυτερη συννενοηση αλλα σου εκαναν υπηρεσια που πρεπει να πληρωθει.Ειναι λογικο.

Δημοσ.
Ο υπολογιστης ειναι αγορασμενος απο το πλασιο ή τον αγορασες κομματια απο διαφορα καταστηματα

Eκτός το κουτί όλα από πλαίσιο

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε φιλε μου φενεται αμα το pc ητανε εξοολοκληρου απο αυτους θα στο φτιαχνανε δωρεαν τωρα νομιζω κανονικα σε χρεωσανε

Δημοσ.
Δύσκολα τα πράγματα όπως είπαν τα παιδιά. Λογικά θα το χρεωθείς το 40άρι.. :/

Δεν νομίζω... θα το διαπραγματευτώ :devil:σπίτι έχτιζα με αυτά που τους έχω δώσει:mrgreen:

Aύρο θα γράψω τι έγινε

Δημοσ.

Ναι, αν πας και τις αποδείξεις απ' τα υπόλοιπα parts που είναι αγορασμένα από πλαίσιο, τότε ίσως και το γλιτώσεις.

Δημοσ.

Δε συμφωνώ ότι είναι λογική η συμπεριφορά τους.

Χρεώνεις ότι έχει συμφωνηθεί. Πρακτικά, λέω, έπρεπε να προηγηθεί κλήση.

Σαν κάποιους ποδηλατάδες, τους αφήνεις το bike για ακτινολόγηση και σου αλλάζουν τα κέντρα γιατί "ήθελαν αντικατάσταση".

Ποτέ δεν πληρώθηκαν :devil: φυσικά.

Δημοσ.

Ναι αλλα απο την στιγμη που τους δινεις ολοκληρο το pc και τους λες "φτιαξτε το" καταλαβαινεις οτι θα το δεσουν και θα το λυσουν.Γιατι στο παραδειγμα σου με τα ποδηλατα λες οτι φτιαξανε κατι που δεν χρειαζοταν ενω στο pc του φιλου φτιαξανε μονο οτι χρειαζοταν.Απλα για να το φτιαξουν επρεπε να ακολουθησουν μια διαδικασια(η οποια περιλαμβανε το λυσιμο και το δεσιμο του υπολογιστη) και λογικο ειναι αυτην να στην χρεωσουν.Δεν μπορεις να τους πεις δεν σας πληρωνω για την διαδικασια να βρισκατε τροπο να το φτιαχνατε χωρις αυτην.

Δημοσ.

Εγώ πήγα πρόσφατα το pc του αδερφού μου (που εχει αγοραστεί έτοιμο απο το πλαίσιο και είναι στην εγγύηση) για αλλαγή κάρτας γραφικών διότι είχε καεί!!Την κάρτα δεν τη πλήρωσα γιατι ηταν στην εγγύηση αλλά μου χρέωσαν 30 ευρώ το βάλε βγάλε...Ελεος!!Τι εγγύηση είναι αυτή δλδ??Εφόσον το πήρα έτοιμο απο κει όλα δεν τα καλύπτει η εγγύηση??

Δημοσ.

Στην ουσια πληρωσες τη δουλεια του τεχνικου(βαλε-βγαλε drivers συνδεσεις κλπ).Οντως ειναι στην εγγυηση και δεν σου χρεωσε την καρτα,απο την αλλη οπως ειπα και πριν πληρωνεις την εργασια του.Δεν την εχω πατησει ποτε ετσι αλλα εχω καταλαβει πως λειτουργει το συστημα τους,ημουν μπροστα σε μια αναλογη φαση και ο τεχνικος του ειπε ακριβως αυτου που γραφω παραπανω.

Αλλωστε υπαρχει και ο τιμοκαταλογος σε καθε τεχνικο τμημα πλαισιου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...