Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση: Πως μπορώ να κάνω τα xp να μοιάζουν με τα 7

katchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω τα xp να μοιάζουν με τα 7. Επειδή είναι ωραία σαν εμφάνιση και δεν θα ήθελα τώρα να μπλεχτώ με format ψάχνω τρόπο να κάνω τα xp να μοιάζουν με τα 7. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει.

Δημοσ.

δεν θα σου πρότεινα να αλλάξεις θέμα γιατί με την αλλαγή μπορεί να σου δημιουργηθούν προβλήματα στο λογισμικό

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις τον uxtheme patcher (γουγλισέ το ή από εδώ) και στην συνέχεια να κατεβάσεις ένα θέμα για Windows 7 πχ από εδώ.

Ούτε kde ούτε προβλήματα (τουλάχιστον, όταν είχα XP, με αυτές τις τροποποιήσεις, δεν μου παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα).

Δημοσ.

Mε το Seven Transformation Pack 4.0

πιστεύω θα κάνεις γρήγορα τη δουλειά σου..

Από κει κι έπειτα σελίδες όπως το devianArt,

Customize.org και WinCustomize θα σου προφέρουν

πλειάδα wallpapers,gadgets,themes,skins,icons

για να πειραματιστείς μέχρι να βρεις το αποτέλεσμα που θα

σε ικανοποιήσει.

Δημοσ.
δεν θα σου πρότεινα να αλλάξεις θέμα γιατί με την αλλαγή μπορεί να σου δημιουργηθούν προβλήματα στο λογισμικό

εγω ειχα κανει τα xp μου svista και δουλευαν μια χαρα, δεν ειχα πουθενα προβλημα

δε θυμαμαι ομως απο πού ειχα κατεβασει το θεμα, παει καιρος

Δημοσ.
εγω ειχα κανει τα xp μου svista και δουλευαν μια χαρα, δεν ειχα πουθενα προβλημα

δε θυμαμαι ομως απο πού ειχα κατεβασει το θεμα, παει καιρος

και εγώ το ίδιο πράγμα είχα. το θέμα το είχα ανεβάσει και στο GAMATO:cry::cry:. μια χαρά δούλευε απλά και εκείνο μου έβγαζε πρόβλημα σε μερικά παιχνίδια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
και γιατι δεν βαζεις τα 7 απευθειας?

Το pc μου είναι λίγο παλιό και δεν θα τα σηκώνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...