Προς το περιεχόμενο

Αγορά / ζήτηση CPU s775

N0sferatus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν παιρνεις 2 8800GT που πουλάω?

χαχαχα!

Σορυ παιδες,δεν κρατήθηκα.

Υ.Γ. καπου πηρε το ματι μυο 9550 σε νορμαλ τιμη,αλλα εχει καιρο,θα κανω μια ανασκαφη σε φορουμ-αγγελιες κ θα σου πω.

Δημοσ.
δεν παιρνεις 2 8800GT που πουλάω?

χαχαχα!

Σορυ παιδες' date='δεν κρατήθηκα.

Υ.Γ. καπου πηρε το ματι μυο 9550 σε νορμαλ τιμη,αλλα εχει καιρο,θα κανω μια ανασκαφη σε φορουμ-αγγελιες κ θα σου πω.[/quote']

Χαχα πολύ κραζεται η nvidia αλλά θα χω τσάμπα 3d vision...

Οπότε κρατάω και την 9600καβαντζα...:P 2 pci-e έχω so..

Thaaanks για τον κόπο ρε συ...να σαι καλά..

Και γω τελικά με βλέπω να πηγαίνω για 9550+K ας δώσω κάτι παραπάνω..

Δημοσ.

Κοιτα,εγω μεχρι προτινος με τις 8800GT sli και τον 9550 δεν ειχα και κανενα προβλημα σοβαρο.

Νταξει,δεν ειναι και οι...high end καρτες,αλλα και οι 2 μαζι την παλευαν καπως.

Απλώς πηρα μια 5870 μεταχειρ ,γιατι με επιασε η καταναλωτικη μανια,οπως οι γυναικες που αγοραζουν παπουτσια με την παραμικρη ευκαιρια,ένα πραμα

Δημοσ.

οπως ειπαν και τα παιδια ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 2η 9600 :-)

τωρα ο cpu σου παει και παραπανω,και αν δινεις λογικα ρευματα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Ψαξου λιγο στο overclocking και διαβασε τον οδηγο στο αντιστοιχο θεμα.

Δημοσ.

αλλο ενα οχι για 2η 9600...5770 is your friend αν παιζεις παιχνιδια...

τωρα αν εισαι για προγραμματα και τετοια πηγαινε σε q9550..

παιρνωντας παντως καινουριο επεξεργαστη μην νομιζεις οτι θα δεις μεγαλες διαφορες στα παχνιδια,αν οχι καθολου...

Δημοσ.
οπως ειπαν και τα παιδια ' date='ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 2η 9600 :-)

τωρα ο cpu σου παει και παραπανω,και αν δινεις λογικα ρευματα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Ψαξου λιγο στο overclocking και διαβασε τον οδηγο στο αντιστοιχο θεμα.[/quote']

Χαχαχα ποιοοον οδηγό τώρα μ λες...

Practise makes perfection...!!

Πρέπει να το ψάξω ναι...

Και ήδη είναι clockarismenos με συνεχή ροή στα 2.8 ghz και 1330 fsb ρεύματα έχω ανεβάσει όσο πρέπει και όσο παει πίστεψε με...

Τώρα θέλω με τον καινούριο CPU να ανεβασω γενικά ταχύτητα των windows παρά για τα games...

Αλλά αν είναι να έχω την ίδια αποδώση με τον υπάρχων clockarismeno..τότε @@

Δημοσ.
Όταν λες γενικά ταχύτητα των παραθύρων;

Δε νομίζω πως χρειάζεσαι αλλαγή επεξεργαστή' date=' αλλά δίσκου (αν κατάλαβα καλά).[/quote']

Οοοοχι όχι...εννοώ startup programς

Εννοώ προγράμματα και γενική απόδοση όσο αναφορά ταχύτερες ταθτοχρονες διεργασίες...

Τώρα το παράθυρο είναι ναι κυρίως θέμα σκληρού...Σαθρό έχω αναβαθμιστεί...

Wd caviar green 750gb + wd 500 sta 7200 κ οι 2..

Δημοσ.
Χαχαχα ποιοοον οδηγό τώρα μ λες...

Practise makes perfection...!!

Πρέπει να το ψάξω ναι...

Και ήδη είναι clockarismenos με συνεχή ροή στα 3.8 ghz και 1330 fsb ρεύματα έχω ανεβάσει όσο πρέπει και όσο παει πίστεψε με...

Τώρα θέλω με τον καινούριο CPU να ανεβασω γενικά ταχύτητα των windows παρά για τα games...

Αλλά αν είναι να έχω την ίδια αποδώση με τον υπάρχων clockarismeno..τότε @@

δεν καταλαβα καλα

τον εχεις στα 3,8 και εχεις θεμα με την καθυστερηση στα windows?

ο επεξεργαστης δεν φταιει σιγουρα παντως...

Δημοσ.

Κατ'εμε η επεξεργαστικη ισχυς ειναι υπερβολικη και δεν υπαρχει νοημα να αναβαθμιζουμε το πισι μας καθε τρεις και λιγο.

Για παιχνιδια χρειαζεσαι μια μοντερνα καρτα,και οχι παντα τον πιο μοντερνο επεξ.

Ας μην ξεχνάμε πως μνήμες,επεξ,γραφικα εχουν ξεφυγει,και ενα ΤΟΣΟ γρηγορο συστημα το φρενάρουν οι δισκοι που ειναι παν'αργοί.

Με τους σσδ κατι γινεται ομως.

Τωρα αν θες να παιζεις παιχνιδια,και ταυτοχρονα να κανεις κανα encoding τότε παω πασο!

Δημοσ.
Κατ'εμε η επεξεργαστικη ισχυς ειναι υπερβολικη και δεν υπαρχει νοημα να αναβαθμιζουμε το πισι μας καθε τρεις και λιγο.

Για παιχνιδια χρειαζεσαι μια μοντερνα καρτα' date='και οχι παντα τον πιο μοντερνο επεξ.

Ας μην ξεχνάμε πως μνήμες,επεξ,γραφικα εχουν ξεφυγει,και ενα ΤΟΣΟ γρηγορο συστημα το φρενάρουν οι δισκοι που ειναι παν'αργοί.

Με τους σσδ κατι γινεται ομως.

Τωρα αν θες να παιζεις παιχνιδια,και ταυτοχρονα να κανεις κανα encoding τότε παω πασο![/quote']

Καλά όχι δεν είμαι τόσο απαιτητικος..

Γιαυτο κ ανέβασα το topic και αφού από όλους ακούω δεν χρειάζεται γτ να βιαστώ....

Ευτυχώς clocking κάνουμε... Και το επόμενο βήμα με βλέπω για μια 5770 να τελειώνει η υπόθεση....

Μια quest σε ssd για τι ταχύτητες μιλάμε....;;;

Γτ συμφωνα με αυτά π διάβασα πιο πολύ μιλάμε για ασφάλεια δεδομένων και θερμοκρασία...παρά ταχύτητα..

Δημοσ.

δεν καταλαβα καλα

τον εχεις στα 3' date='8 και εχεις θεμα με την καθυστερηση στα windows?

ο επεξεργαστης δεν φταιει σιγουρα παντως...[/quote']

:S διορθωση 2.80ghz από 2.13ghz που είναι..

Δημοσ.

και στα 2,8 που ειναι πρεπει να σου τρεχει κατι παραπανω απο μια χαρα τα windows

δες για ssd που σου λενε παραπανω τα παιδια

Δημοσ.
Οοοοχι όχι...εννοώ startup programς

Εννοώ προγράμματα και γενική απόδοση όσο αναφορά ταχύτερες ταθτοχρονες διεργασίες...

Τώρα το παράθυρο είναι ναι κυρίως θέμα σκληρού...Σαθρό έχω αναβαθμιστεί...

Wd caviar green 750gb + wd 500 sta 7200 κ οι 2..

ο green δεν ειναι στα 7200..ελπιζω να εβαλες το λειτουργικο στον αλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...