Προς το περιεχόμενο

Noctua NH-D14 Performance Review

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Checkmate spotted στην 3η φώτο :-D

:lol:Εψαχνα απο εδω εψαχνα απο εκει λεω που σκατα το ειδε....μετα απο λιγη προσπαθεια το βρηκα:P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα μου αρεσει πολυ με ψηνει αγρια για αγορα.....

...αν είσαι εντάξει με το χωροταξικό - δεν θα το μετανιώσεις ;)

Δημοσ.

Όντως είναι απ' τις καλύτερες, αλλά μόνο και μόνο απ' τη σχεδίασή της θα περίμενες περισσότερα κι όχι να είναι στα ίδια με μια Megahalems.

Δημοσ.
Για το cpu της υπογραφής σου;

Αν ναι, δεν νομίζω πως αξίζει.

Οχι σιγα μην το βαλω σε αυτο το pc(Η d14 ειναι ποιο ακριβη απο το pc μου πλεον:P).Απλα σε κανα 2 εβδομαδες παιρνω καινουριο συστημα και ψαχνω τι ψυχτρα να του βαλω

---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:29 ----------

...αν είσαι εντάξει με το χωροταξικό - δεν θα το μετανιώσεις ;)

Το haf932 εχω και απο οτι βλεπω και στις φοτο μπαινει μια χαρα οποτε θα ειμαι ενταξει

Δημοσ.
Απλα σε κανα 2 εβδομαδες παιρνω καινουριο συστημα και ψαχνω τι ψυχτρα να του βαλω

Εξαρτάται από μπόλικους παράγοντες, όπως από τι θα αποτελείται το σύστημά σου, σε ποιο κουτί θα το στεγάσεις, τι απαιτήσεις έχεις από overclocking κ.λπ..

Δημοσ.

αν δεν βαρεθω θα την βγαλω ξανα καποια στιγμη και θα την ξανα κανω εγκατασταση για δευτερη φορα ,επισης θα τσεκαρω λιγο τις βιδες αν ειναι στο τερμα μηπως εκανα καμια μα@@@κια και δεν το πειρα χαμπαρι:devil:

Περιμένω κάνα παλικάρι για review απο την corsair:cool:

Δημοσ.
Μα αυτό λέμε, πόσο να πέσεις πια με αέρα τώρα με τις ζέστες;

Με OCCT πώς τα πάει;

θερμοκρασια δωματιου σταθερα στους 30:lol:

magicalsnap201006182001.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...