Προς το περιεχόμενο

Movie Organizer,Αναζητηση συγκεκριμενου

LuciferX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.

Ελπιζω να ειμαι στο σωστο section!!

Ειδα αυτο εδω προσφατα και "ψαχνομαι" να δω ποιος movie orginizer ειναι!

Γνωριζει κανεις?

screenshot000h.png

Δημοσ.

Δεν είναι movie organiser, είναι media center software, συγκεκριμένα το xbmc. Το skin που φοράει είναι το Rapier (υπάρχουν και πιο ωραία, πχ. προσωπικά τόσο το Confluence όσο και το Aeon μου αρέσουν πολύ περισσότερο). Πολύ δυνατό, κατεβάζει μόνο του εξώφυλλα και πληροφορίες για ταινίες, μουσική, κτλ. Προσθέτεις ταινίες από όλους τους δίσκους σου και τις βλέπεις μαζεμένες εκεί. Δεν μπορείς ωστόσο να αρχειοθετείς εκεί DVD που πιθανόν έχεις, πρέπει οι ταινίες να είναι σε κάποιο μέσο στο οποίο ο υπολογιστής έχει πρόσβαση (μπορεί να είναι και θέση δικτύου).

Δημοσ.

Οκ φιλε μου,σε ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση.

Ουσιαστικα και εγω κατι τετοιο ηθελα .Συνοπτικα ολες τις ταινιες μου και να τις βλεπω απο εκει ,με εξωφυλλα κτλπ

Και ολα αυτα σε ενα ωραιο περιβαλλον .

Ευχαριστω και παλΙ!

---------- Προσθήκη στις 21:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ----------

Κατι ακομα.

Ξερεις πως να βαλω μια ταινια?

Ψαχνω και δεν βρισκω τον τροπο.

Εχω πχ σε ενα μερος του δισκου μου 50 hd ταινιες.Πως τις βαζω? :S

---------- Προσθήκη στις 21:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ----------

Βασικα βρηκα πως να βαζω ταινιες.

Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως κανει αναζητηση για δεδομενα και info σχετικα με την ταινια (εξωφυλλ κτλπ) και οτι δεν μπορω να ρυθμισω τους υποτιτλους να φαινονται ελληνικα.Μου βγαζει κατι αλαμπουρνεζικα χεχε

Δημοσ.

Πρέπει να ενεργοποιήσεις από δεξιά την επιλογή Library mode. Επίσης, κάθε φάκελο που προσθέτεις πρέπει να ορίσεις τι περιέχει (ταινίες, σειρές, μουσική, κτλ).

Διάβασε στο site που σου έδωσα και θα τα βρεις όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...