gazp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Λογω πλημμελους γνωσεων των οδων και ασχετος οσον αφορα τον προσανατολισμο() θελω να αγορασω ενα gps.Το θεμα ειναι ομως οτι δεν γνωριζω καθολου τι παιζει με μαρκες/χαρακτηριστικα κλπ.Δεν θελω τιποτε τρομερο,ενα απλο μηχανημα για να κανω τη δουλεια μου και που η τιμη του δεν θα ξεπερνα τα 100€.Επειδη γνωριζω πως λογω του οτι το διαθεσιμο ποσο ειναι σχετικα μικρο δεν πρεπει να περιμενω παρα πολλα (πχ μεγαλη οθονη).Αυτο βασικα που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλη υποστηριξη σε χαρτες(καλα θα ηταν να εχει για καποιο διαστημα δωρεαν αναβαθμιση χαρτων).Αν παρω ενα gps και δεν μου αρεσει το προγραμμα που εχει θα μπορω να του βαλω αλλο?Διαβασα οτι πλεον τα mls navigators δεν εχουν καλη υποστηριξη χαρτων για Ελλαδα,ξερετε τι παιζει?Τελος εχω ακουσει καλα λογια για τα mio.Εσεις τι λετε?.
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 δε μπορώ να βοηθήσω και πάρα πολύ αλλά.... ένα site που ασχολειται με το θέμα είναι το navimania. εκεί μπορείς να πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις. το αν μπορείς να βάλεις άλλο λογισμικό στη συσκευή που θα πάρεις εξαρτάται από το αν είναι κλειδωμένη ή όχι. αυτό δε σημαίνει ότι και κλειδωμένη να είναι δε μπορείς να την ξεκλειδώσεις. βέβαια αν πάρεις κάποια συσκευή με αδύναμο επεξεργαστή πιθανόν δε θα μπορείς να βάλεις όποιο λογισμικό θέλεις. δεν έχουν όλα τις ίδιες απαιτήσεις αν και ξεφεύγει από τα λεφτά που διαθέτεις... εγώ έχω ένα turbo X. για τα λεφτά του (139€) είναι πολύ καλό. 5αρα οθόνη, ξεκλείδωτο, καλοί χάρτες (3 χρόνια αναβαθμίσεις) από πολλούς θεωρείται από τα καλύτερα στα λεφτά του
gazp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Κατ αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση. θα ηθελα να ρωτησω,τι γμωμη εχετε γι αυτο εδω?
FFighter Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Κατ αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.θα ηθελα να ρωτησω,τι γμωμη εχετε γι αυτο εδω? eνα απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.
gazp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 οκ,θα χτυπησω αυτο.Το θεμα μπορει να κλειδωθει please:)
Flying_Dutchman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλα, ενας ανθρωπος απαντησε...περιμενε να ακουσεις και κατι αλλο... τεσπα...καλο το ΜΙΟ αλλα η πολιτικη αναβαθμισεων για τους χαρτες που ακολουθει η ΜΙΟ ειναι λιγο 'γκριζα'.... και απ'ό,τι εχει δειξει στο παρελθον, προτιμα να πουλα καινουριες συσκευες-προγραμμα-χαρτες, παρα να δινει αναβαθμισεις.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλα, ενας ανθρωπος απαντησε...περιμενε να ακουσεις και κατι αλλο... τεσπα...καλο το ΜΙΟ αλλα η πολιτικη αναβαθμισεων για τους χαρτες που ακολουθει η ΜΙΟ ειναι λιγο 'γκριζα'.... και απ'ό,τι εχει δειξει στο παρελθον, προτιμα να πουλα καινουριες συσκευες-προγραμμα-χαρτες, παρα να δινει αναβαθμισεις. Θα συμφωνήσω οσο αναφορά τις αναβαθμίσεις χαρτών για το MIO.Έχω το mio moov 500 και απο θέμα χαρτών και πλήγησης ειναι πάρα πολυ καλό στην αθήνα και στην επαρχία.Αλλα εδω και 2 χρόνια που το έχω περίπου για κάποιο λόγο δεν έχει βγάλει ακομα αναβάθμιση χαρτών για το συγκεκριμένο μοντέλο τουλάχιστον.Στο site φένεται να έχουν βγει καινούργιοι χάρτες αλλα δεν με αφήνει να τους εγκαταστήσω στο 500 Πάντως αν έβρισκα gps το οποίο να έχει απο την μάνα του το Destinator θα το επέλεγα με κλείστα μάτια
gazp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστω που απαντησατε.Βασικα ειπα οτι θα παρω το συγκεκριμενο γιατι εχει μεγαλη οθονη(4,7) σε σχετικα χαμηλη τιμη,γιατι το ταμειον ειναι μειον.Αλλα τωρα με βαλατε σε σκεψεις,οποτε περιμενω προτασεις και αμα δεν βρω κατι καλυτερο θα το παρω.
gazp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το topic μπορει να κλειδωθει,κατεληξα στο mio moov 505 gr.Ευχαριστω οσους απαντησανε.
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καλή αγορά φίλε μου καλοτάξιδο και προσοχή στον δρόμο
ioannis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Το topic μπορει να κλειδωθει,κατεληξα στο mio moov 505 gr.Ευχαριστω οσους απαντησανε. Στη http://www.navimania.gr έχει λεπτομέρειες για ξεκλείδωμα. Γιατί εδώ στην insomnia κάποιος προτείνει άσχετο ξεκλείδωμα. Ακόμη αν θέλεις κάτι με το google βρίσκεις απαντήσεις. Πάντος εγώ έχω το ίδιο gps και του έχω βάλει το igo8, λεπτομέρειες στο http://www.gpspocketpc.gr.
googler Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το talk & drive και είμαι ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.