Costis321 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Tελικα 8α παρω αυριο το 13αρι απο fnac λογικα γιατι στο πλαισιο δεν ειναι καν διαθεσιμο θα εχει μετα τις 6 ιουλίου και στο Pixmania μετα τις 16 και εγω σιχαθηκα να περιμενω. Ελπιζω να μην το μετανιωσω που δεν παιρνω το 15αρι με τον i5. Wish me luck
Costis321 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Πριν λιγο απο σατουρν!! Ειναι απιστευτο , δεν υπαρχει!! εχω παρα πολλες αποριες βεβαια αλλα σου φωναζει να ασχοληθεις μαζι του! Σου φτιαχνει την διαθεση πραγματικα! Οταν το ανοιξα ειχε μεσα γυρω στο 75 μπαταρια. Να περιμενω να ξεφορτισει εντελως για να το φορτισω η δεν επρεπε να το ανοιξω καν και να το βαλω κατευθειαν για φορτιση???
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Πριν λιγο απο σατουρν!! Ειναι απιστευτο , δεν υπαρχει!! εχω παρα πολλες αποριες βεβαια αλλα σου φωναζει να ασχοληθεις μαζι του! Σου φτιαχνει την διαθεση πραγματικα! Οταν το ανοιξα ειχε μεσα γυρω στο 75 μπαταρια. Να περιμενω να ξεφορτισει εντελως για να το φορτισω η δεν επρεπε να το ανοιξω καν και να το βαλω κατευθειαν για φορτιση??? κλειστο και βαλτο στη φορτιση και μετα ακολουθα τις οδηγιες... κανε τουλαχιστον 3,4 calibrations και μετα 1 φορα το μηνα http://support.apple.com/kb/ht1490
Costis321 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν καταλαβα τι ειναι το calibrating.. :/ τωρα εχω 68% μπαταρια. δηλαδη πρεπει να το κλεισω και να το φορτισω τωρα για καποιες ωρες ? η να περιμενω να ξεφορτισει πρωτα και μετα?
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν καταλαβα τι ειναι το calibrating.. :/ τωρα εχω 68% μπαταρια. δηλαδη πρεπει να το κλεισω και να το φορτισω τωρα για καποιες ωρες ? η να περιμενω να ξεφορτισει πρωτα και μετα? calibrating ειναι η διαδικασια που θα κανεις ωστε να μεινει η μπαταρια σε καλη κατασταση κλειστο ΤΩΡΑ και βαλτο στο ρευμα ΤΩΡΑ και αστο να γεμισει. μετα το γεμισμα το αφηνεις αλλες 2 ωρες στο ρευμα. μετα το βγαζεις απο το ρευμα και το χρησιμοποιεις μεχρι να αδειασει τελειως. μετα περιμενεις τουλαχιστον 5 ωρες και το βαζεις μετα στο ρευμα και κανεις παλι τα ιδια.
Costis321 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 To εχω βαλει να φορτισει και εκατσα στο απαισιο Pc μου. Τραγικη η διαφορα μπορω να πω. Αλλα δεν καταλαβα αυτο που ειπες.. οταν φορτισει 100% και το αφησω και 2 ωρες παραπανω , μετα 8α το ξερφορτισω εντελως. οκ . αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι , ΑΦΟΥ το εχω ξεφορτισει πρεπει να το αφησω για 5 ωρες ΚΛΕΙΣΤΟ (shut down) πριν ξεκινησω να ξανακανω την ιδια διαδικασια?
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 To εχω βαλει να φορτισει και εκατσα στο απαισιο Pc μου. Τραγικη η διαφορα μπορω να πω. Αλλα δεν καταλαβα αυτο που ειπες.. οταν φορτισει 100% και το αφησω και 2 ωρες παραπανω , μετα 8α το ξερφορτισω εντελως. οκ . αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι , ΑΦΟΥ το εχω ξεφορτισει πρεπει να το αφησω για 5 ωρες ΚΛΕΙΣΤΟ (shut down) πριν ξεκινησω να ξανακανω την ιδια διαδικασια? ναι 10 χαρακτηρες
Costis321 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 προσπαθω να το ξεφορτισω τωρα για να το ξαναγεμισω.. να δω πως θα αντεξω 5 ωρες..χαχα αν και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να ειναι κλειστο για 5 ωρες.
Smaug Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 To εχω βαλει να φορτισει και εκατσα στο απαισιο Pc μου. Τραγικη η διαφορα μπορω να πω. Επειδή και εγώ πρόσφατα απέκτησα macbook pro μπορείς να μου εξηγήσεις που είδες την τραγική διαφορα;
Costis321 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πλακα μου κανεις? (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ειναι τοσο τεραστια η διαφορα που δεν ξερω τι να πρωτοαναφερω.
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πλακα μου κανεις? (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ειναι τοσο τεραστια η διαφορα που δεν ξερω τι να πρωτοαναφερω. τι pc εχεις?
Costis321 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 τι pc εχεις? Δεν θυμαμαι καν, μια παλιαντζουρα ειναι που εχει αρκετες αναβαθμισεις βεβαια και τα τελευταια windows αλλα και παλι σου βγαζει την ψυχη . Τι να πω ισως οντως να μην εχουν καμια διαφορα απο τα μακ και εμενα να μου φαινεται ετσι επειδη ειχα προπολεμικο...
Costis321 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 τι pc εχεις? Δεν θυμαμαι καν, μια παλιαντζουρα ειναι που εχει αρκετες αναβαθμισεις βεβαια και τα τελευταια windows αλλα και παλι σου βγαζει την ψυχη . Τι να πω ισως οντως να μην εχουν καμια διαφορα απο τα μακ και εμενα να μου φαινεται ετσι επειδη ειχα προπολεμικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.