Costis321 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αποφασισα τελικα να παρω το μικρο μακ , διοτι αν το λιβανισω κ αλλο τελικα δεν θα παρω ποτε απ ' οτι φαινεται Πηγα και το ειδα κ απο κοντα και εχω να πω οτι η οθονη του δεν ειναι τοοοσο μικρη τελικα και μια χαρα βλεπεις και την ταινία σου ξερω γω.. και με μια εξωτερικη οθονη ελπιζω δεν θα εχω προβλημα.. Το προβλημα ειναι αλλο ομως... Ποια ακριβως εκδοση να παρω? Eχω βρει απο εδω http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1071 και απο εδω http://www.pixmania.gr/gr/gr/06486559/art/apple/macbook-pro-mc374b-a-(%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7).html αλλα απ'οτι φαινεται δεν ειναι μια στανταρ εκδοση γιατι αλλα ειναι φθηνοτερα με μικροτερο επεξεργαστη (νομιζω εχει 2.4 GHz και 2.2) ποιο να παρω ετσι ωστε να μην ειναι και πολυ αργο? (αν υπαρχει καποια διαφορα)
skiabox Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Οπ!Δε το ειχα εντοπισει το e-laptops!Βλεπω οτι εχει λιγο καλυτερη τιμή απο τους υπολοιπους!
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αποφασισα τελικα να παρω το μικρο μακ , διοτι αν το λιβανισω κ αλλο τελικα δεν θα παρω ποτε απ ' οτι φαινεται Πηγα και το ειδα κ απο κοντα και εχω να πω οτι η οθονη του δεν ειναι τοοοσο μικρη τελικα και μια χαρα βλεπεις και την ταινία σου ξερω γω.. και με μια εξωτερικη οθονη ελπιζω δεν θα εχω προβλημα.. Το προβλημα ειναι αλλο ομως... Ποια ακριβως εκδοση να παρω? Eχω βρει απο εδω http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1071 και απο εδω http://www.pixmania.gr/gr/gr/06486559/art/apple/macbook-pro-mc374b-a-(%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7).html αλλα απ'οτι φαινεται δεν ειναι μια στανταρ εκδοση γιατι αλλα ειναι φθηνοτερα με μικροτερο επεξεργαστη (νομιζω εχει 2.4 GHz και 2.2) ποιο να παρω ετσι ωστε να μην ειναι και πολυ αργο? (αν υπαρχει καποια διαφορα) υπαρχουν 2 εκδοσεις στο 13αρι : η εκδοση c2d 2.4 με 250gb σκληρο και η εκδοση c2d 2.66 με 320gb σκληρο κατα τη γνωμη μου (και των περισσοτερων φανταζομαι και αποτι εχω διαβασει) το 2.66 ΔΕΝ αξιζει τα 300 παραπανω περιπου ευρω (αναλογα το καταστημα) καθως τα 0.26 ghz παραπανω δεν προκειται να τα καταλαβεις καν και αμα θες καλυτερο σκληρο καλυτερα ειναι να αγορασεις εναν ξεχωριστα οπου θα εχεις περισσοτερες επιλογες και καλυτερες αποδοσεις και θα σου μεινει και ο εσωτερικος ως εξωτερικος με μια επιπλεον θηκη των 10-20 ευρω αρα καταληγουμε στην εκδοση 2.4 με προεραιτικο ξεχωριστο επιπλεον σκληρο...
Costis321 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 υπαρχουν 2 εκδοσεις στο 13αρι : η εκδοση c2d 2.4 με 250gb σκληρο και η εκδοση c2d 2.66 με 320gb σκληρο κατα τη γνωμη μου (και των περισσοτερων φανταζομαι και αποτι εχω διαβασει) το 2.66 ΔΕΝ αξιζει τα 300 παραπανω περιπου ευρω (αναλογα το καταστημα) καθως τα 0.26 ghz παραπανω δεν προκειται να τα καταλαβεις καν και αμα θες καλυτερο σκληρο καλυτερα ειναι να αγορασεις εναν ξεχωριστα οπου θα εχεις περισσοτερες επιλογες και καλυτερες αποδοσεις και θα σου μεινει και ο εσωτερικος ως εξωτερικος με μια επιπλεον θηκη των 10-20 ευρω αρα καταληγουμε στην εκδοση 2.4 με προεραιτικο ξεχωριστο επιπλεον σκληρο... 1.189 ειναι καλα για τον 2.4?
gtctsiamp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 υπαρχουν 2 εκδοσεις στο 13αρι : η εκδοση c2d 2.4 με 250gb σκληρο και η εκδοση c2d 2.66 με 320gb σκληρο κατα τη γνωμη μου (και των περισσοτερων φανταζομαι και αποτι εχω διαβασει) το 2.66 ΔΕΝ αξιζει τα 300 παραπανω περιπου ευρω (αναλογα το καταστημα) καθως τα 0.26 ghz παραπανω δεν προκειται να τα καταλαβεις καν και αμα θες καλυτερο σκληρο καλυτερα ειναι να αγορασεις εναν ξεχωριστα οπου θα εχεις περισσοτερες επιλογες και καλυτερες αποδοσεις και θα σου μεινει και ο εσωτερικος ως εξωτερικος με μια επιπλεον θηκη των 10-20 ευρω αρα καταληγουμε στην εκδοση 2.4 με προεραιτικο ξεχωριστο επιπλεον σκληρο... Συμφωνώ απόλυτα. Πλέον που έχουν και τα δύο μοντέλα 4GB RAM δεν αξίζει να πάρει κάποιος το ακριβότερο. ---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:18 ---------- 1.189 ειναι καλα για τον 2.4? Καλή η τιμή. Τσέκαρες το skroutz για κάτι καλύτερο?
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 1.189 ειναι καλα για τον 2.4? για ελλαδα μια χαρα ειναι...
skiabox Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εχει κανεις εμπειρια με το e-laptops.gr ? Ειναι αξιοπιστοι? ---------- Προσθήκη στις 18:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:47 ---------- Ειμαι μεταξυ iSquare και e-laptops (για το 13αρι macbook pro 2.4). Κερδιζω τιποτα αν το παραγγειλω απο iSquare?
Costis321 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 για ελλαδα μια χαρα ειναι... Θα ερθουν κατι φιλοι απο αμερικη τελος του μηνα και απο αμερικη βγαινει περιπου 888 δολλαρια.. Αλλα δεν ξερω για εγγυηση τι παιζει και αν ειναι συμβατο με εδω οποτε λεω να το παρω απο εδω αλλα και απο δω δεν ξερω απο που.. μηπως πλαισιο??
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Θα ερθουν κατι φιλοι απο αμερικη τελος του μηνα και απο αμερικη βγαινει περιπου 888 δολλαρια.. Αλλα δεν ξερω για εγγυηση τι παιζει και αν ειναι συμβατο με εδω οποτε λεω να το παρω απο εδω αλλα και απο δω δεν ξερω απο που.. μηπως πλαισιο?? απο αμερικη φυσικα!! και η εγγυηση και οι συμβατοτητες ειναι μια χαρα...! το πολυ πολυ να παρεις κανενα power adapter αλλα και παλι βγαινεις κερδισμενος!
Costis321 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Λες ε? Θα συννενοηθω να δω αν γινεται.. αλλα δεν μπορω να περιμενω κιολας.. χαχα ---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ---------- BTW , το εχεις κανεις το συγκεκριμενο λαπτοπ??? Εντυπωσεις?? Βολεβει παρα το μικρο μεγεθος?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Βολεβει παρα το μικρο μεγεθος? εξαρτάται για τι το θες... για γενική χρήση είναι μια χαρά... αν το θες να γράψεις κώδικα ή οποιαδήποτε εργασία που απαιτεί πολλές ώρες στο mbp, δεν βολεύει λόγω της μικρής οθόνης... αλλά στην τελική είναι κ λίγο υποκειμενικά τα πράγματα...πήγαινε σε κάνα πλαίσιο/ fnac που το έχουν σε έκθεση και δες το και πρακτικά αν σου κάνει...
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 αλλά στην τελική είναι κ λίγο υποκειμενικά τα πράγματα...πήγαινε σε κάνα πλαίσιο/ fnac που το έχουν σε έκθεση και δες το και πρακτικά αν σου κάνει... στα καταστηματα φαινεται και λιγο πιο μικρο αποτι αμα τοχεις στο σπιτι πανω σου / κοντα σου και το δουλευεις...!
mihalakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 εγω που έχω 13αρι το θεωρώ πολύ βολικό...δουλέυω αρκετές ώρες με αυτό και ποτέ δεν με κούρασε παρόλο που δεν έχει και τόσο καλή οθόνη (toshiba u300-154). το θεωρώ σαν τη χρυσή τομή από πλευράς διαστάσεων...δεν είναι πλατειά γκουμούτσα 16ιντσών με τραγική ανάλυση (που εχουν πλεον οι περισσότεροι) αλλά ούτε και 10αρι που δεν σου επιτρέπει να κάνεις και πολλά στην οθόνη (το μικρο πληκτρολόγιο που το βάζεις;; )Το μόνο θέμα του θα ειναι στις ταινίες...
Costis321 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 εγω που έχω 13αρι το θεωρώ πολύ βολικό...δουλέυω αρκετές ώρες με αυτό και ποτέ δεν με κούρασε παρόλο που δεν έχει και τόσο καλή οθόνη (toshiba u300-154). το θεωρώ σαν τη χρυσή τομή από πλευράς διαστάσεων...δεν είναι πλατειά γκουμούτσα 16ιντσών με τραγική ανάλυση (που εχουν πλεον οι περισσότεροι) αλλά ούτε και 10αρι που δεν σου επιτρέπει να κάνεις και πολλά στην οθόνη (το μικρο πληκτρολόγιο που το βάζεις;; )Το μόνο θέμα του θα ειναι στις ταινίες... Τι δηλαδη, δεν θα μπορω να δω μια ταινια με καλη αναλυση ?
Pollux Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ταινία θα δείς ΑΝΕΤΑ! Απλά μην έχεις τις τρελές απαιτήσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.