Greek_Shadow Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το mail μου (hotmail) στελνει διαφημιστικα μηνυματα μονο του σε ατομα που εχω επικοινωνησει προσφατα! Τι να κανω? Χρησιμοποιω windows xp, το "spybot s&d" και το avg antivirus ήδη εδω και καιρο...
umaga Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 αλλαξε αμεσως κωδικο ---------- Προσθήκη στις 15:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ---------- αλλαξε και της ερωτησεις ασφαλειας
isay Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Έχει διαρρεύσει ο κωδικός του msn και του hotmail σου. Μήπως μπήκες σε τίποτα σελίδες του τύπου <<μπες να δεις ποιος σε έχει κάνει block>> ή <<My new photos>> και σου ζητούσε κωδικό για το msn; Σε κάθε περίπτωση, άλλαξε τον κωδικό σου, την ερώτηση ασφαλείας και το εναλλακτικό email (αν έχεις βάλει)
Greek_Shadow Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ok, για να δοκιμασω να δουμε τι θα γινει, ναι τον εβαλα τον κωδικο αλλα οχι σε τετοια site, απλα εγινα register σε κανα δυο forum...
yioula Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ok, για να δοκιμασω να δουμε τι θα γινει, ναι τον εβαλα τον κωδικο αλλα οχι σε τετοια site, απλα εγινα register σε κανα δυο forum... ..και μη μου πεις οτι εκει εβαλες το ιδιο πασγουορντ με αυτο που εχεις στο ημελ σου?
Liakos_LILIS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ok, για να δοκιμασω να δουμε τι θα γινει, ναι τον εβαλα τον κωδικο αλλα οχι σε τετοια site, απλα εγινα register σε κανα δυο forum... ΜΠΙΓΚ ΜΙΣΤΕΪΚ ποτε δεν κανουμε τετοια πραγματα δεν πα να ειναι το σαιτ τησ μανας μας πουθενα! αλλαξε κωδικους οπως ειπαν πιο πανω και θα εισαι μια χαρα
v5net Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 εδώ και χρόνια μπορώ να πω ότι έπαιρνα μηνύματα από όλους όσους υπήρχαν μέσα στη λίστα μου,και σίγουρα θα έπαιρναν κι αυτοί από μένα,μάλιστα πολλοί με είχαν αποκλείσει επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι χρήστες για τις τρύπες του msn. έχουμε και τέτοιους... δηλαδή όλοι την έχουν πατήσει,όλοι λίγο πολύ έχουν δοκιμάσει τα <<μπες να δεις ποιος σε έχει κάνει block>> κλπ πολύ χρήσιμο το ποστ αυτό αφού δείχνει που είναι το πρόβλημα και πόσο απλή είναι η λύση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.