ρεσπεψτ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ξερει κανεις που μπορω να βρω υλικο για το παραπανω κινητο??? προγραμματα--θεματα ευχαριστω!!
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 http://www.χχχχχχ.com Στην ενότητα UIQ3 Φιλε μου (αν και ομολογουμενως το καλυτερο site στο ειδος του), αν ημουν στην θεση σου θα το εβγαζα απο το ποστ μου καθως ειναι warez και απαγορευονται τετοια links. Φιλικα παντα
cb_papi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Το site έχει και νόμιμα προγράμματα. Τώρα το αν ο φίλος που άνοιξε το θέμα θέλει να κατεβάσει κάτι άλλο, είναι στην διακριτική του ευχέρεια.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ισχυει, αυτο που λες, αλλα οπως και να εχει απαγορευεται απο τους ορους χρησης η δημοσιευση τετοιων links (αφου αποτελει μεσο ευρεσης παρανομου υλικου ετσι κι αλλιως. Για τον ιδιο λογο που απαγορευεται να ποσταρεις torrent site). Τελος παντων δεν ειμαι και συντονιστης για να το κρινω αμεσα, απλως σου λεω πως εχουν τα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.