Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τέτοιο παιχνίδι;

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύυυ παλιά, στον amstrad 6128, υπήρχε ένα παιχνίδι, το "they stole a million". Σε αυτό το παιχνίδι χειριζόσουν μία ομάδα από κλέφτες, με διαφορετικές ικανότητες ο καθένας (άλλος στο να ανοίγει κλειδαριές, άλλος χρηματοκιβώτια, άλλος να απενεργοποιεί συναγερμούς κοκ) και διαφορετικά levels αυτών των ικανοτήτων. Είχαμε λοιπόν την κάτοψη ενός κτιρίου και εσύ έπρεπε να συντονίσεις όλη την ομάδα στην παραμικρή λεπτομέρεια, πού θα πάει ο καθένας,πόσο θα περιμένει να έρθει ο άλλος και άλλα τέτοια. Όταν τελείωνες τον σχεδιασμό, πατούσες το play και οι χαρακτήρες σου εκτελούσαν αυτά που τους είπες να κάνουν.

Υπάρχει κάτι τέτοιο στα PCs;

ΥΓ. Αν διάβασε αυτές τις γραμμές κάποιος dev και δημιουργήσει ένα τέτοιο παιχνίδι, θέλω ποσοστά! :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

To Monaco, φετεινός νικητής του IGF, μου θυμίζει αυτό που περιγράφεις. Δεν είμαι σίγουρος για ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορείς να δεις ένα βίντεο εδώ και να παρακολουθήσεις την εξέλιξη μέσω facebook ή twitter από την επίσημη ιστοσελίδα.

Δημοσ.
Το MAME του CPC βρίσκετε εδώ:

cpcgamescd

έχει το παιχνίδι που λες και δυο συνέχειες :-)

Ευχαριστώ για το ψάξιμο!

Δεν σκοπεύω βέβαια ούτε να το δω, προτιμώ να μείνω με τις υπέροχες αναμνήσεις. Αν το ξαναδώ, είμαι σίγουρος ότι θα ξενερώσω.

Κρίμα, είναι πολύ ωραία ιδέα για να μένει ανεκμετάλλευτη. Και εδώ που έχουν φτάσει τα σύγχρονα παιχνίδια, μπορεί να γίνει από ένα απλό μέχρι ένα εξαιρετικά σύνθετο παιχνίδι, με πάρα πολλές δυνατότητες.

Snoob, αργότερα θα δω και τα δικά σου, ευχαριστώ επίσης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...