Nektarios1989 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα...Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα ήχου μου λογικά...γιατί οποια ηχεία ακόμα και ακουστικά να βάλω γίνετε αυτό...ακούγεται ένας ήχος σαν παράσιτα ραδιοφωνου...έχω βάλει και βγάλει τα drivers 4-5 φορές...βεβαια έκανα update τώρα τελευταία στο BIOS και δεν ξέρω αν αυτό δημιούργησε το πρόβλημα...μια μικρή βοήθεια παρακαλώ...Δουλεύω Windows 7 (64X) , μητρική Striker II Extreame και κάρτα ήχου η ενσωματωμένη Supremefx II...ευχαριστώ
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ενα παρομοιο προβλημα ειχε ενας φιλος μου με μια asus p5q3...Δοκιμασαμε χιλια δυο αλλα δεν καταφεραμε τιποτα.Τελικα του χαρισα soundblaster παλια που ειχα και σκουριαζε και τωρα ειναι αρχοντας.Λογικα πρεπει να εχει προβλημα το τσιπακι του ηχου.....
isay Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Απομάκρυνε από τον υπολογιστή λάμπες φθορισμού, κινητά, ασύρματα και wireless router (να είναι σε απόσταση 2+ μέτρων). Μετά ξεκίνα τον υπολογιστή με ένα linux live cd (π.χ. Mint) και δες αν σταμάτησε ο θόρυβος. Αν όχι, τότε άλλαξε κάρτα ήχου. Αν ναι, φέρε κοντά αυτά που απομάκρυνες και δες αν έχεις πάλι το θόρυβο. Αν τώρα έχεις θόρυβο, κάποια συσκευή παρεμβάλει (βρες την). Αν δεν έχεις θόρυβο, τότε κάποιος driver στα 7 δεν παίζει σωστά ή κάποιο πρόγραμμα δημιουργεί παράσιτα. Τις δοκιμές τις κάνεις ΚΑΙ με ηχεία ΚΑΙ με ακουστικά.
nick#18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εμενα το κανει αυτο μονο σε μια τρυπα και μονο οταν δεν παιζει κατι... Ειναι τα παρασιτα απο σκληρους, fans κλπ που περνανε μεσο του ρευματος...
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα της asus,drivers που υπήρχαν στο CD της μητρικής για τον ήχο,ότι δήθεν utility υπήρχαν για τον ήχο,και πήγαινε στο site του κατασκευαστή της κάρτας ήχου και πέρνα drivers και utilities από εκεί.Εγώ άλλαξα ηχεία επειδή νόμιζα ότι τα παλιά ήταν gtp και φταίγαν για αυτό το περίεργο βουητό,μέχρι που το είχα και στα καινούρια(εντάξει ήθελα κιόλας να τα αλλάξω ),αναγκαστικά έκατσα και το έψαξα λίγο περισσότερο και το πρόβλημα λύθηκε μόλις επεγκατέστησα οτιδήποτε άλλο είχα και πέρασα τους drivers και utility από την κατασκευάστρια της κάρτας ήχου.
Nektarios1989 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τις απάντησης σας...το θέμαν είναι ότι δη έχω τίποτα κοντά στο PC...προσπάθησα να μετακινήσω τα καλώδια και και τα λοιπά...αλλα και πάλι τίποτα...εγώ βγάλει και βάλει τα drivers 2-3 φορες...υπάρχει περίπτωση να φτάει επειδή έκανα update στο BIOS ? επίσης είχα πάει το PC στο Plaisio και μου άλλαξαν τις κάρτες μνήμης λες να διέλυσαν την κάρτα ήχου ? γιατί και τα ακουστικά που βάζω από τις μπροστά θύρες πάλι το κάνουν....
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Το καλωδιο του τηλεφωνου παιζει κανα ρολο? γιατι απο εκει που περνανε τα καλωδια των ηχειων ειναι και το τηλεφωνικο μαζι και ειναι ενα μπαχαλακι ολα μπερδεμενα εκει πισω....
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δεν εχεις καμια καρτα ηχου απο κανα αλλο pc(φιλου σου,δικο σου) να δοκιμασεις?????
isay Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δοκιμή με live linux. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κάνεις εγκατάσταση. Πήγαινε http://www.linuxmint.com/download.php κατέβασε το κατάλληλο live CD (διάλεξε αν έχεις intel ή amd) ψήσε το iso σε ένα άδειο CD και κάνε boot από αυτό. Θα μπεις σε ένα περιβάλλον με παράθυρα. Μόλις τελειώσεις, κάνει reset/restart/shu down (ότι σε βολέυει) και βγάζεις το CD Τόσο δύσκολο;
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Και με linux το κανει....βαζω την audigy πανω για δοκιμη...
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Και με linux το κανει....βαζω την audigy πανω για δοκιμη... Το ιδιο με τον Nektarios1989 σου κανει????
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ναι ετσι κανει αλλα ειναι πολυ χαμηλα και οταν παιζει μουσικη δεν τα ακους... Νομιζω βρηκα και τη λυση... επανερχομαι..
Nektarios1989 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Όχι εμενα ακούγεται αρκετά αλλα μονο όταν παίζουν...αλλα δεν φταίνε τα ηχεία τα έχω δοκιμάσει και αλλου...θα δοκιμάσω την παλιά κάρτα ήχου μου...και θα σας πω... ---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ---------- Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω τα drivers για την κάρτα ήχου μου...έχω την Creative Sound Blaster live 5.1 SB0100 αλλα έχω και Windows 7....
misfits_7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολους.. Απο χθες ξαφνικα εχω κι εγω το ιδιο προβλημα.. Η καρτα μου ειναι μια creative x-fi xtream music.. Παιζει να ειναι κανενας ιος? ---------- Προσθήκη στις 20:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:42 ---------- Λοιπον παρατιρισα κατι στο pc μου.. Οταν ακουω ενα τραγουδι στο youtube με ανοιχτη την εικονα κανει παρασιτα ο ηχος, οταν ελαχιστοποιω το προγραμμα ακουγεται κανονικα χωρις παρασιτα !! Το ανυιστοιχο συμβαινει και με το media player οταν ειναι κανονικα κανει παρασιτα οταν ειναι ελαχιστοποιημενο οχι.. PS: Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα με εχει παραξενεψει και με εχει νευριασει πολυ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.