XxMikexX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εχω μια SONY BRAVIA KDL-32V4000 και προσπαθησα να βαλω να δω τα ψηφιακα καναλια ομως ενω βγαζει κανονικα ηχο δεν βγαζει καθολου εικονα (για την ακριβεια δειχνει σκετο μαυρο) τι μπορει να παιζει σε αυτην την περιπτωση? (αποκοδικοποιητη δεν εχω σε αυτην την τηλεοραση)
Voodooman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Από όσο ξέρω, δεν πρέπει να έχεις ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4. Αν είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο, δες αν υπάρχει θύρα για να δεχτεί ξεχωριστό module, αλλιώς χρειάζεσαι χωριστό αποκωδικοποιητή.
XxMikexX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Voodooman είπε: Από όσο ξέρω, δεν πρέπει να έχεις ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4. Αν είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο, δες αν υπάρχει θύρα για να δεχτεί ξεχωριστό module, αλλιώς χρειάζεσαι χωριστό αποκωδικοποιητή. ειναι μοντελο 2-3 χρονων απο οσο ξερω δεν υπαρχει τετοια θυρα.. οποτε μαλλον παω για αποκωδικοποιητη.. ευχαριστω για την απαντηση και την βοηθεια παντως!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 η 32V4000 δυστυχώς υποστηρίζει μόνο mpeg2, η 32V4500 όμως υποστηρίζει mpeg4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.