Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!αντιμετωπιζω το εξης σοβαροτατο προβλημα!εδω και λιγη ωρα,ανα 5 δευτερολεπτα μου βγαινει παραθυρακι: το στοιχειο εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει και αμεσως αλλο παραθυρακι:πραγματοποιειται επανεκιννηση του εξερευνηση των windows!δεν μπορω να κανω τιποτα!ουτε να μπω απο εναρξη σε φακελο,ουτε αντιγραφη ουτε τιποτα!εκανα full scan με το windows secyrity essential,αλλα δεν μου βρηκε τιποτα!επισης καθαρισα registry με 2-3 προγραμματακια,αλλα παλι τζιφος!να σημειωσω οτι οση ωρα γινεται αυτο,η χρηση της μνημης μου εχει ανεβει+κολλησει στο 62% απο 31% που ειναι παντοτε σε idle!επισης,παρατηρησα οτι απο task manager,καθε φορα που μου εμφανιζει το εν λογω παραθυρο,βλεπω οτι εξαφανιζεται το dllhost.exe ενω με το που χανεται το παραθυρο,ξαναεμφανιζεται!ολα αυτα στιγμιαια αφου η δουλεια αυτη γινεται ανα 5 δευτερολεπτα!!!τι κανω????εχω windows 7 32bit...τελος,αυριο φευγω για διακοπες,ενω χθες διεγραψα κατα λαθος το μοναδικο αντιγραφο ασφαλειας που ειχα!!!!επισης,δεν θελω να κανω format γιατι θα χασω πολλα!!! τι καντεμια ειναι αυτη??????βοηθεια παρακαλω!!!!!

Δημοσ.

Βρες τρόπο να μπεις σε Safe Mode. Αν τα καταφέρεις, γύρνα το σύστημα πίσω (Επαναφορά Συστήματος) σε ημερομηνία που δούλευε. Αν δεν επανέλθει, βρες από κανέναν φίλο κανένα σοβαρό Antivirus και ψάξ' την, πάλι από Safe Mode. Αν δεν...βρες άλλα Windows (7άρια ή άλλα), δοκίμασε πρώτα "Επιδιόρθωση", κι αν τίποτα πια δεν πιάνει, format να ξορκίσεις ριζικά το κακό...

Δημοσ.

Μηπως οταν κρασαρει ο explorer ανοιγεις κανενα φακελο που περιεχει βιντεο ή εχεις καποιο βιντεο αποθηκευμενο στην επιφανεια εργασιας?

Δημοσ.
Μηπως οταν κρασαρει ο explorer ανοιγεις κανενα φακελο που περιεχει βιντεο ή εχεις καποιο βιντεο αποθηκευμενο στην επιφανεια εργασιας?

ναι,εχω ενα βιντεο αποθηκευμενο στην επιφανεια εργασιας!απο εκει ξεκινησαν ολα,οταν το εκανα αντιγραφη απο το φακελο ληψεις μου!βασικα εκανα κοτσανα....ξαναπερασα τα windows 7 στον ιδιο σκληρο,χωρις ομως να κανω format...το αποτελεσμα ειναι να δουλευω καλα τωρα,παλι απο την αρχη ομως προγραμματα και παιχνιδια...ολα ειναι αποθηκευμενα σε εναν φακελο στο c: με ονομα windows old...ενταξει με τα προγραμματα,τα ξαναπερασα,με τα παιχνιδια ομως μπορω να κανω κατι απο εκει??οταν παω να τα ανοιξω,μου λεει πως λειπει καποιο εκαστοτε στοιχειο .dll!τι μπορω να κανω???

Δημοσ.

Για τα παιχνιδια που λες για το αρχειο dll,πρεπει να βαλεις την πιο καινουρια εκδοση του directX,κατεβασε την απ τη microsoft...οσο για το αρχειο βιντεο,μπορει να κατεβηκε corrupted και να κρασαρε ο explorer ή να παιζει κατι στραβο με τους εγκατεστημενους codecs που εχεις βαλει!

Δημοσ.
Για τα παιχνιδια που λες για το αρχειο dll,πρεπει να βαλεις την πιο καινουρια εκδοση του directX,κατεβασε την απ τη microsoft...οσο για το αρχειο βιντεο,μπορει να κατεβηκε corrupted και να κρασαρε ο explorer ή να παιζει κατι στραβο με τους εγκατεστημενους codecs που εχεις βαλει!

χιλια ευχαριστω φιλε μου!το directx ηθελε τελικα,βεβαια μου διεγραψε τα saves αλλα τουλαχιστον δεν θα χρειαστει να τα ξαναεγκαταστησω!τα τρεχω κατ'ευθειαν απο τον φακελο windows.old

οσο για το αρχειο,μαλλον θα ειχε κρασαρει κ οταν το περασα στην επιφανεια εργασιας,μου τα εκανε ολα κ...ος!τι θα μπορουσα να ειχα κανει???για τους codecs,δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα..ειχα το klite codec pack με windows media player classic-hc και το coreavc με bsplayer pro.

τωρα που ξαναπερασα τα windows 7 χωρις να κανω format,τι κινδυνοι υπαρχουν??τα προγραμματα τα εγκατεστησα εκ νεου,εγγραφα και αρχεια εικονας,μουσικης και βιντεο τα εχω σε αλλον σκληρο(ευτυχως!)και τα παιχνιδια τα τρεχω τωρα απο τον φακελο windows.old διαγραφω κατι απο εκει η κανω καποια αλλη ενεργεια???τα εχω παρει κανονικοτατα γιατι αυριο φευγω γ διακοπες γ...#$$%$#^%$^!!!!!:mad: τωρα επρεπε να μου συμβει???? :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Τα saves σου είναι στο windows.old μέσα στα έγγραφα σου κανε ένα έλεγχο και αντέγραψε τα στα κανονικά σου έγγραφα,πρόσεχε να είναι ολόιδια η τελική διαδρομή.

Δημοσ.

κατι υποψιαζομουν για το coreavc....λοιπον,εγω εχω τους codecs απο shark για τα windows 7,στο μενου τους υπαρχει μια ρυθμιση για το coreavc για να κανει disable το thumbnailing στ αρχεια βιντεο,χαρακτηριστικα γραφει :CoreAVC will crash qedit.dll if thumbnailing....μπορει να φταιει και αυτο στη δικη σου περιπτωση!Ειχα και 'γω το ιδιο προβλημα..Τα παιχνιδια που τα τρεχεις απο κει δεν υπαρχει καποιο προβλημα,αν και στη θεση σου δεν θ αντεχα να βλεπω ετσι τον φακελο με τα Windows,θα εκανα φορματ απ την αρχη για να εσβηνα το windows.old για να ειναι πιο τακτοποιημενα τα πραγματα!:-)

Δημοσ.
Τα saves σου είναι στο windows.old μέσα στα έγγραφα σου κανε ένα έλεγχο και αντέγραψε τα στα κανονικά σου έγγραφα,πρόσεχε να είναι ολόιδια η τελική διαδρομή.

πως να τα αντιγραψω??αφου στα καινουργια αρχεια εφαρμογων,δεν υπαρχουν τα αντιστοιχα εγγραφα και οι φακελοι των παιχνιδιων!τα παιχνιδια τα τρεχω απο τον φακελο windows.old..

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:25 ----------

κατι υποψιαζομουν για το coreavc....λοιπον,εγω εχω τους codecs απο shark για τα windows 7,στο μενου τους υπαρχει μια ρυθμιση για το coreavc για να κανει disable το thumbnailing στ αρχεια βιντεο,χαρακτηριστικα γραφει :CoreAVC will crash qedit.dll if thumbnailing....μπορει να φταιει και αυτο στη δικη σου περιπτωση!Ειχα και 'γω το ιδιο προβλημα..Τα παιχνιδια που τα τρεχεις απο κει δεν υπαρχει καποιο προβλημα,αν και στη θεση σου δεν θ αντεχα να βλεπω ετσι τον φακελο με τα Windows,θα εκανα φορματ απ την αρχη για να εσβηνα το windows.old για να ειναι πιο τακτοποιημενα τα πραγματα!:-)

μπορει οντως να εφταιγε ο coreavc...κρατησα τον classic media player-hc και τον bsplayer.με τα προγραμματα στον φακελο windows.old τι κανω???τα διαγραφω εφοσον τα ξαναπερασα κανονικα???τωρα για format,δεν ηθελα εξ'αρχης λογω των παιχνιδιων!ειναι πολλα τα ατιμα!ετσι κ αλλιως εχω εναν 640gb αφιερωμενο στα windows..δεν με πειραζει ο φακελος windows.old.....εκτος και αν υπαρχει κανενας κινδυνος μελλοντικα λογω της ενεργειας μου να ξανα-περασω τα windows απο πανω...υπαρχει??

Δημοσ.

Στα ΕΓΓΡΑΦΑ σου στο .old κάπου θα βρείς φακέλους με ονόματα εταιριών που βγάζουν παιχνίδια (bioware,capcom,rockstar games),αλλα και έναν φάκελο My games,αν τα αντιγράψεις στα καινούρια έγγραφα σου,στο ίδιο σημείο όπου ήταν τα παλιά, τότε σε αρκετά παιχνίδια θα επανέρθουν τα saves.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια!αντιμετωπιζω το εξης σοβαροτατο προβλημα!εδω και λιγη ωρα,ανα 5 δευτερολεπτα μου βγαινει παραθυρακι: το στοιχειο εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει και αμεσως αλλο παραθυρακι:πραγματοποιειται επανεκιννηση του εξερευνηση των windows!δεν μπορω να κανω τιποτα!ουτε να μπω απο εναρξη σε φακελο,ουτε αντιγραφη ουτε τιποτα!εκανα full scan με το windows secyrity essential,αλλα δεν μου βρηκε τιποτα!επισης καθαρισα registry με 2-3 προγραμματακια,αλλα παλι τζιφος!να σημειωσω οτι οση ωρα γινεται αυτο,η χρηση της μνημης μου εχει ανεβει+κολλησει στο 62% απο 31% που ειναι παντοτε σε idle!επισης,παρατηρησα οτι απο task manager,καθε φορα που μου εμφανιζει το εν λογω παραθυρο,βλεπω οτι εξαφανιζεται το dllhost.exe ενω με το που χανεται το παραθυρο,ξαναεμφανιζεται!ολα αυτα στιγμιαια αφου η δουλεια αυτη γινεται ανα 5 δευτερολεπτα!!!τι κανω????εχω windows 7 32bit...τελος,αυριο φευγω για διακοπες,ενω χθες διεγραψα κατα λαθος το μοναδικο αντιγραφο ασφαλειας που ειχα!!!!επισης,δεν θελω να κανω format γιατι θα χασω πολλα!!! τι καντεμια ειναι αυτη??????βοηθεια παρακαλω!!!!!

Έχω το ίδιο πρόβλημα με windows 7 64bit.Έκανα full scan με το Bitdefender αλλά τίποτα. Έχω κατεβάσει ταινίες βίντεο σε υποφάκελο που βρίσκεται σε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας. Γνωρίζετε τί πρέπει να κάνω? Δεν θέλω να εγκαταστήσω από την αρχή τα windows 7. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

@polydiastatos

Μπες ασφαλή λειτουργία και απεγκατέστησε ότι codecs έχεις.

@bi

Ξεκίνησε ένα παιχνίδι και κάνε ένα save. Βρες που αποθηκεύονται τα saves και πάρε τα δικά σου από τον ανάλογο φάκελο και βάλτα στον νέο.

Μερικά μπαίνουν στον appdata, άλλα στα έγγραφα/παιχνίδια και άλλα στο Χρήστες/όνομα χρηστη/roaming κτλ. Αλλά τα παιχνίδια της κάθε εταιρείας είναι συνήθως μαζί, π.χ. EA Games

Δημοσ.

Όταν λες codecs τί εννοείς? To VLC player και το VObSub που έχω κατεβάσει? Αν ,ναι πώς θα βλέπω ταιωίες με υπότιτλους μετά? Το windows media player δεν δείχνει σωστά την εικόνα με τους υπότιτλους. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν λες codecs τί εννοείς? To VLC player και το VObSub που έχω κατεβάσει? Αν ,ναι πώς θα βλέπω ταιωίες με υπότιτλους μετά? Το windows media player δεν δείχνει σωστά την εικόνα με τους υπότιτλους. Ευχαριστώ

Όχι, δεν λέω για το vlc.

Πήγαινε από την προσθαφαίρεση και κατάργησε ότι έχει σχέση με xvid, divx, k-lite ή ότι άλλο υπάρχει από codec ή codecs pack. Αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται από codecs conflict και κρεμάει ο explorer όταν κάνεις browse σε φάκελο με αρχεία βίντεο και έχεις ενεργή την προβολή μικρογραφιών.

Βγάλε και το vobsub γιατί δεν το χρειάζεσαι, το vlc έχει ότι είναι αναγκαίο και δεν χρειάζεται κάτι έξτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...