rearshooter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ωραια με αλλα λογια ετοιμα ειναι θεωρητικα ολα μονο η εντολη λειπει?αφου υπαρχει και σερβερ και κλαιεντ ip γνωριζουμε , κωδικο και ονομα χρηστη. οποτε ενα ssh [email protected] -p 22 αρκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αρκεί. Εγώ είχα πάθει πλάκα με το πόσο εύκολο είναι να μπω στον υπολογιστή μου με ssh. Τελευταία είχα την ευκαιρία να μπω με ssh στον υπολογιστή μου από ένα mac. Από ένα terminal του mac, ήταν εύκολο, αλλά δε μπήκα στους ελληνικούς μου υποκαταλόγους για να δω πώς εμφανίζονται. Δοκιμάζοντας όμως ssh -X δεν έκανε κάτι πέρα από το ν' ανοίξει ένα άδειο παράθυρο X11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 και για να μπω σε διανομη με windows?πως γινεται?το ssh πιανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 και για να μπω σε διανομη με windows?πως γινεται?το ssh πιανει? Με το putty, το οποιο θα σου ανοιξει ενα παραθυρο ms dos κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Με το putty, το οποιο θα σου ανοιξει ενα παραθυρο ms dos κλπ. Αν κι εφόσον έχεις ssh server στα windows. Αλλά για σύνδεση σε windows από μηχάνημα με linux βολεύει το rdesktop, αφού έχουν τα windows έτοιμο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 με το rdesktop το αντιστοιχο ssh [email protected] -p 22 πως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 με το rdesktop το αντιστοιχο ssh [email protected] -p 22 πως ειναι? rdesktop 38.124.212.96 Η port είναι στάνταρ, αλλιώς προσθέτεις :9999 αν έχεις ανοιχτή την 9999. Τα υπόλοιπα (login) τα κάνουν τα windows. Για λεπτομέρειες, man rdesktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.