Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις αγοράς NVIDIA VGA

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όπως τα λέει ο EddieObscurant... Σε αυτή την κατηγορία η ATI 4850 που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής των 9800gtx και gts 250 κάνει μόλις 85 ευρώ.

Επειδή όμως σε ενδιαφέρει το CUDA κοίταξε καλύτερα την gts 250 για να μην πάρεις κάτι χειρότερο από αυτό που είχες πριν και απογοητευτείς.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα...ρωτάω ποιά προτείνετε.

Με μία γρήγορη ματιά στα comparisons βρήκα αυτή η οποία είναι περίπου στα ίδια κυβικά με την 5870 απ' ότι λένε μιας και η αμέσως καλύτερη (480) είναι περίπου καμιά 100άρα παραπάνω.

Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ρατσιστής με τις ΑΤΙ.

Δημοσ.

Με μία γρήγορη ματιά στα comparisons βρήκα αυτή η οποία είναι περίπου στα ίδια κυβικά με την 5870 απ' ότι λένε μιας και η αμέσως καλύτερη (480) είναι περίπου καμιά 100άρα παραπάνω.

A μπερδεύτηκα εγώ. Sorry. Θα σου απαντήσουν λογικά οι γνώστες του αντικειμένου καλύτερα. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Αξιοπρεπής καρτούλα για παιγνίδια;

ανάλυση οθόνης και υπόλοιπο σύστημα plz :-)

Δημοσ.

Ναι δεν έχω κάνει αναβάθμιση αν σε ενδιαφέρει να μάθεις αυτό. Το ξέρω είμαι αδικαιολόγητος. =ρ

Ανάλυση 1980χ1200, υπόλοιπο σύστημα στα 2 με 2 ραμ. Κορ2ντουο.

• Super Moderators
Δημοσ.

μαδερφακερ...engreek, fffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(

θα πέσει λογικά bottleneck στην GTX470...

θα πρότεινα καμιά 5770 αλλά δεν γουστάρεις ΑΤΙ...

Δημοσ.

Λόγω PCI-E; Σκέφτομαι να πάρω και mobo και γενικά να φτιάξω κάτι ρε παιδί μου. Καημό το έχω! =ρ

Για πες μου λίγο...επειδή έχω χαθεί λίγο από το gaming, μήπως παρά είναι καλή αυτή η κάρτα για τα παιχνίδια που παίζουν αυτή τη περίοδο;

Δημοσ.

GTA4 έλεγα, ίσως Need4speed shift και οπωσδήποτε το καινούργιο F1 που θα βγει.

Εν τω μεταξύ, είχα μία 8800GT, έβαλα πέρσυ το GTA4 και γενικά δεν ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοση.

Πριν κανένα μήνα, τα τίναξε η ψύκτρα, κρέμασε, και έβαλα μία 7900GS που είχα στο συρτάρι. Πέρασα μετά το nfs και ξενέρωσα απίστευτα. =ρ

Γενικά έχω μείνει αρκετά πίσω στα μέτρα σύγκρισης γι' αυτό ρωτάω...μήπως ανεβάζω πολύ το πήχη; Εχουν τόσο μεγάλη διαφορά με την 7900;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...