Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις αγοράς NVIDIA VGA

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...και 3 κιλά φέτα :P :lol:

Την παραθέτω, μήπως θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να αγοράσεις αυτή βρε spdrosin :-)

Βρε συ caution πόσες φορές είπα πως δε μ'ενδιαφέρει μεταχειρισμένη λύση;

Eπίσης έφαγα όλο τον κόσμο να βρω τη συγκεκριμένη κάρτα τόσες μέρες. Θα ήμουν τρελός να ακυρώσω την παραγγελία μου και μάλιστα για μια κάρτα που δεν είναι καν διαθέσιμη.:mad:

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...πάντως, επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας και η συγκεκριμένη giga έχει φιγουράρει και στο stock τους, κατά την παραλαβή, σιγουρέψου ότι είναι σφραγισμένη ;)

Με 'γειες!

Δημοσ.
...πάντως, επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας και η συγκεκριμένη giga έχει φιγουράρει και στο stock τους, κατά την παραλαβή, σιγουρέψου ότι είναι σφραγισμένη ;)

Με 'γειες!

Πώς να το κάνω αυτό; Θέλω να πω έχει κάποιου συγκεκριμένου είδους ταινίες ασφαλείας;

Δημοσ.

Ζελατίνα γύρω από το κουτί και ταινίες ασφαλείας στα ανοίγματα, επίσης αν δεις δαχτυλιές ή γρατσουνιές μέσα κάτι δεν πάει καλά...

Όχι ότι θα σου τύχει - αλλά ρίξε μια ματιά ;)

Δημοσ.
Ζελατίνα γύρω από το κουτί και ταινίες ασφαλείας στα ανοίγματα, επίσης αν δεις δαχτυλιές ή γρατσουνιές μέσα κάτι δεν πάει καλά...

Όχι ότι θα σου τύχει - αλλά ρίξε μια ματιά ;)

ΟΚ. Θα το έχω κατά νου. ;)

Δημοσ.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: η κάρτα έφτιαξε.

Πώς; Δοκίμασα τη μέθοδο του φίλτατου ThorLite στο pctechnology.gr/ (παραθέτω εγώ τα λεγόμενά του): "Δοκιμασε να κανεις το εξης παρε την 8800GTS που εχεις βγαλε την ψυκτρα καθαρισε την απο παστες κτλ.Μετα αναψε το φουρνο στους 200 για 30 λεπτα,σβησε το φουρνο και βαλε μεσα την καρτα για 45 λεπτα και πιθανον να φτιαξει.Τη προηγουμενη βδομαδα εκλασε η 8800GTS G80 οπως η δικια σου και εκανα την ιδια διαδικασια και τωρα παιζει παλι μια χαρα".

Αποτέλεσμα; Η κάρτα ξαναδούλεψε.

Δημοσ.
Συγγμωμη αλλα τα τυπομενα στη gpu αντεχουν τετοιες θερμοκρασιες :shock: ?

Ποια είναι τα τυπωμένα; :rolleyes:

Δημοσ.
Ποια είναι τα τυπωμένα; :rolleyes:

Η πλακέτα (τυπωμένο κύκλωμα) :-D

Η πλακέτα αντέχει να τη βουτήξεις ολόκληρη σε λιωμένη κόλληση (60% κασσίτερος / 40% μόλυβδος) για κάποιο μικρό διάστημα.

Αυτό έχει σημείο τήξης 185 βαθμούς περίπου, οπότε σε φούρνο με 200 βαθμούς (που ποτέ δεν θα τους φτάσει η πλακέτα γιατί μέχρι να μεταφερθεί η θερμότητα μέσω αέρα θα κρυώσει ο φούρνος), θα αντέξει μια χαρά.

Δημοσ.
Η πλακέτα (τυπωμένο κύκλωμα) :-D

Η πλακέτα αντέχει να τη βουτήξεις ολόκληρη σε λιωμένη κόλληση (60% κασσίτερος / 40% μόλυβδος) για κάποιο μικρό διάστημα.

Αυτό έχει σημείο τήξης 185 βαθμούς περίπου, οπότε σε φούρνο με 200 βαθμούς (που ποτέ δεν θα τους φτάσει η πλακέτα γιατί μέχρι να μεταφερθεί η θερμότητα μέσω αέρα θα κρυώσει ο φούρνος), θα αντέξει μια χαρά.

Κατάλαβα. Αφού τον φούρνο, ναι, όντως τον κλείνεις πριν βάλεις την κάρτα, οπότε μέχρι να τον ανοίξεις και να τη βάλεις, χάνεται και κάποια θερμοκρασία, οπότε βγαίνει αυτό που μας λες. ;)

Edit: Την πηηήρααα.

Δημοσ.

Χαίρεται.

Δεν ανοίγω θέμα γιατί και εγώ το ίδιο θέλω πάνω κάτω. Κάηκε η κάρτα γραφικών μου την είχα πάρει πριν ένα χρόνο περίπου (nvidia 9800gtx), δεν υπάρχει αντίστοιχη και τώρα πρέπει να βρω ποια θα πάρω. Παιχνίδια σπάνια εώς ποτέ, ποτέ κάτι απαιτητικό, κανά pro. Βασικά την θέλω για σχεδιαστικά προγράμματα (autocad, 3d max, photoshop), οπότε θέλω νομίζω cuda. Οθόνη 22" με ανάλυση 1680x1050. Λογικά τιμή μεταξύ 100~150..

Προτιμώ και κάποια με μεγάλο ανεμιστήρα, για όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο.

Αυτή ικανοποιεί τις δικές μου απαιτήσεις και θα αντέξει σε τόσο μεγάλη ανάλυση χωρίς ανεμιστήρα;

Δημοσ.

Αυτή είναι με παθητική ψύξη και δεν ξέρω κατά πόσο θα την παλέψει καλοκαιριάτικα.

Δημοσ.

Τα λεφτά της πάντως δεν τα αξίζει, γενικότερα nvidia σε αυτην την κατηγορία αυτήν τη στιγμή δεν αξίζει. Θα μπορούσες να βρεις μια μεταχειρισμένη με 50 ευρώ. Μια 5750-5770 θα ήταν οκ, αλλά αν θες οπως και δήποτε nvidia, ή μια μεταχειρισμένη ή μια gts 250.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...