liakjim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 1. Τα μαθηματα ελληνικης γλωσσας αλλου (αποφοιτος ΑΕΙ) 2. Εχω παρακολουθησει το νημα. Μαλλον εσυ οχι κ τοσο (παρολο που το ανοιξες) μιας και εχω 2-3 καταχωρησεις. 3. Αυτο που ενοχλει (τουλ εμενα) , ειναι που σε καποια στιγμη εχασες τον ελεγχο και εγινες επιθετικος σε αυτους που προσπαθουν σε βοηθησουν. Στην τελικη μεσα απο τα αναγραφομενες συμβουλες καποιοι που εχουν τις ιδιες ανησυχιες , παιρνουν και μια 2η οπτικη.Για αυτο αλλωστε το forum ειναι δημοσιο, αλλιως θα μπορουσε να γινεται η επικοινωνια με p.m. ... 4. Οντως ειμαστε offtopic. Οποτε over and out και καλες αγορες...
spdrosin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 1. Τα μαθηματα ελληνικης γλωσσας αλλου (αποφοιτος ΑΕΙ)2. Εχω παρακολουθησει το νημα. Μαλλον εσυ οχι κ τοσο (παρολο που το ανοιξες) μιας και εχω 2-3 καταχωρησεις. 3. Αυτο που ενοχλει (τουλ εμενα) , ειναι που σε καποια στιγμη εχασες τον ελεγχο και εγινες επιθετικος σε αυτους που προσπαθουν σε βοηθησουν. Στην τελικη μεσα απο τα αναγραφομενες συμβουλες καποιοι που εχουν τις ιδιες ανησυχιες , παιρνουν και μια 2η οπτικη.Για αυτο αλλωστε το forum ειναι δημοσιο, αλλιως θα μπορουσε να γινεται η επικοινωνια με p.m. ... 4. Οντως ειμαστε offtopic. Οποτε over and out και καλες αγορες... 1. Προφανώς δε φάνηκε. 2. Αν δεν το είχα παρακολουθήσει δε θα απαντούσα στον καθένα ξεχωριστά και μάλιστα μέσα σε τόσο μικρά χρονικά πλαίσια. 3. Έγινα επιθετικός σε αυτούς που προσπαθούσαν ντε και καλά να μου περάσουν την άποψή τους. Προφανώς αντλώ και από άλλες πηγές ιδέες, απόψεις και γνώσεις, οπότε το "πίστευε και μη ερεύνα" (τελικά) δεν το ασπάζομαι. Δεν έχω το δικαίωμα να αγοράσω αυτό που εγώ θέλω ρε αδερφέ; Εσύ (και κάθε "εσύ" - γενικά μιλάω) τη γνώμη σου μου την είπες - που, ναι, εγώ τη ζήτησα. Από εκεί και πέρα άσε με να αγοράσω αυτό που θέλω με βάση όλα αυτά που έχω διυλήσει στο μυαλό μου. Μη με πιέζεις να πραγματώσω τη δική σου άποψη κι ας κάνω λάθος. Το "χρέος" σου εσύ το έκανες. Επαναλαμβάνω το β' ενικό πρόσωπο αναφέρεται στο "γενικά" - δε μιλάω για σένα μόνο προσωπικά. 4. Thanx. Τέλος.
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Για να γυρίσει on topic, +1 στα περί μνήμης που είπε ο ThReSh, και επιπλέον ο κανόνας λέει ότι αυτή με το 1gb θα clockάρει μνήμες χειρότερα εν γένει, σε σχέση με την 512mb. Από εκεί και πέρα, καρπούζι και μαχαίρι δικά σου
spdrosin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Για να γυρίσει on topic, +1 στα περί μνήμης που είπε ο ThReSh, και επιπλέον ο κανόνας λέει ότι αυτή με το 1gb θα clockάρει μνήμες χειρότερα εν γένει, σε σχέση με την 512mb. Από εκεί και πέρα, καρπούζι και μαχαίρι δικά σου Σωστός. Καλά εγώ με υπερχρονισμό δεν ασχολούμαι. Το πολύ να την πάρω έτοιμη υπερχρονισμένη.
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τότε πάρε την 1gb - μικροδιαφορές σε gaming αλλά αν ασχοληθείς με cuda όλο και κάτι θα κερδίζεις με την επιπλέον μνήμη
Teisos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ταιριάζοντας με τον τίτλο, κοτσάρω αυτήν την απορία μου εδώ : μία GTX 260 1792mbπου έβγαινε κάάποτε τί ψάρια πιάνει; Τη θυμήθηκα από αυτήν την αγγελία. Χμμ..
spdrosin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τότε πάρε την 1gb - μικροδιαφορές σε gaming αλλά αν ασχοληθείς με cuda όλο και κάτι θα κερδίζεις με την επιπλέον μνήμη Ε αυτό λέω κι εγώ. Για το "κάτι παραπάνω" πάω. Περιμένω τώρα τηλ. να δω αν μπορούν να μου τη φέρουν 2 τοπικά μαγαζιά (στο Βόλο). "Ο κύβος ερρίφθη"
spdrosin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 fail thread is fail 10χαρακτήρες Ε; Tί ήταν αυτό πάλι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ταιριάζοντας με τον τίτλο, κοτσάρω αυτήν την απορία μου εδώ : μία GTX 260 1792mbπου έβγαινε κάάποτε τί ψάρια πιάνει; Τη θυμήθηκα από αυτήν την αγγελία. Χμμ.. πεταμένα λεφτά και αυτή η έκδοση
spdrosin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Επιτέλους για μια φορά τυχερός: H Gigabyte GTS 250 1GB rev. 2.0 που έψαχνα, μόλις χθες εξαντλήθηκε στο pc1.gr. Τους πήρα το πρωί τηλέφωνο και μου είπανε, πως δεν αναμένεται άμεσα. Bέβαια είχε και τιμή υψηλή (150 ευρώ) κι γι' αυτό το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες. Τα 2 τοπικά μαγαζιά που ρώτησα στο Βόλο μου είπανε πως η info-quest δεν φέρνει το συγκεκριμένο μοντέλο παρά μόνο τη rev. 1.0. Οπότε λέω, "πριν μπω skroutz.gr δε ρίχνω μια ματιά στο e-shop.gr"; Και τί να δω; GV-N250OC-1GI (rev. 2.0). Eλπίζω μόνο από την αγωνία και τη βιασύνη μου να την παραγγείλω, να συμπλήρωσα τα στοιχεία μου σωστά. Χαχα.
caution Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ...να και μια used ref με 2 χρονάκια ακόμα -> http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.519335&oem=0052601008
spdrosin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ...να και μια used ref με 2 χρονάκια ακόμα -> http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.519335&oem=0052601008 Ναι, και;
caution Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ναι, και; ...και 3 κιλά φέτα Την παραθέτω, μήπως θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να αγοράσεις αυτή βρε spdrosin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.